Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A harminc év alatti lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harminc év alatti lányok miért nem bírják a kritikát elviselni?

Figyelt kérdés
Számos alkalommal tapasztaltam már a saját párkapcsolataimban és a környezetemben is, hogy a 30 év alatti lányok egyszerűen még az építő jellegű kritikát sem képesek normálisan kezelni. Mindent magukra vesznek, mindenen megsértődnek, még olyan dolgon is, amelyen egyáltalán nem kellene. Egy kicsit, ha belegondolnànak abba, hogy lehet, hogy tényleg érdemes lenne vàltoztatni és esetleg megköszönni, hogy a másik fél törődik velük, mert mondjuk már tapasztaltabb, sokat javítana a kapcsolaton is. Ehelyett megy a csapkodàs, a puffogàs, hogy "mert neked semmi nem jó, amit csinálok" szöveg és még sorolhatnám. Volt, hogy egy barátnőm inkább szakított velem, minthogy elkezdjen vàltoztatni bizonyos rossz szokàsokon. Idővel persze belàtjàk a lányok a dolgokat, de ehhez általában el kell, hogy érjék a harminc éves kort. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek is ennyire korfüggő az, hogy ki mennyire ismeri be a hibáit vagy inkább személye válogatja?

2018. dec. 5. 17:00
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

23: Az a kérdés, kinek a lakásában zajlik ez?

Ha te vagy a vendég, hazamehetsz. Ha ő a vendég, akkor be kell tartania a házirendet, amit megszabsz.

Mind2 esetben a vendég átmehet egy másik szobába.

Ui.: Nem tudok olyan esetet, amikor a kedvesemmel egy ágyban nem egymással foglalkoztunk volna. Azért szerveztük meg, hogy együtt tölthessük a napot...

Itt ti baromira nem érdekeltétek egymást, tehát indokolatlan volt az együtt töltött idő...

2019. jan. 3. 01:47
 52/56 anonim ***** válasza:
Nekem biztos nem mondja meg pasika h mikor van takarodo felnőtt nőként,lassan már ott tartunk h levegőt se vehetünk férfi engedély nélkül v nem mehetünk éjjel pisilni mert uraság aludna,de persze bármikor tegyük szét.. Hála égnek el tudom magam tartani,nem dszorulok rá pasikra,cserébe férfit választhatok akár kapvcsolatra akár csak egy alkalmi szexre,kezdem érteni én is miért jobb egy sima szexkapcsolat,v külön élős,és nem kell elviselnem a börtönben uramat..
2019. jan. 3. 01:52
 53/56 anonim ***** válasza:
Nekem biztos nem mondja meg pasika h mikor van takarodo felnőtt nőként,lassan már ott tartunk h levegőt se vehetünk férfi engedély nélkül v nem mehetünk éjjel pisilni mert uraság aludna,de persze bármikor tegyük szét.. Hála égnek el tudom magam tartani,nem dszorulok rá pasikra,cserébe férfit választhatok akár kapcsolatra akár csak egy alkalmi szexre,kezdem érteni én is miért jobb egy sima szexkapcsolat,v külön élős,és nem kell elviselnem a börtönben uramat..
2019. jan. 3. 01:53
 54/56 A kérdező kommentje:

#50 Pedig szerintem az élet részben (elég nagy...) ezeknek az elviseléséről szól...

#51 Szerintem ez a házirendes dolog elég rossz ötlet. Rég rossz, ha az egyik fél csak azért, mert az ő lakása, megszabja a feltételeket... Később akkor ugyanez lenne, csak azon az alapon, hogy ki adott többet bele a kertes házba, hogy kinek mekkora volt a hozománya?

#52 és 53 :) Kétszer sikerült elküldened ugyanazt a választ!

Te nagyon jó helyzetben vagy, hogy válogathatsz, de azt azért vedd figyelembe, hogy Te egy vagy az ezerből vagy tízezerből. A legtöbb lány lehet, hogy szép és válogathat, viszont ott mondjuk nincsenek meg az anyagiak. Plusz azt is gondold végig ha van hozzá kedved, hogy a szépség az egy múlandó dolog, a pénz pedig idővel elfogyhat... Láttam ér már sok mindent, pedig még csak a harmincas éveim elején járok.

2019. jan. 4. 16:29
 55/56 anonim ***** válasza:
25 vagyok. Nem válogatok,normális férfival élek,aki nem a börtönőröm... De ha választanom kéne h a hozzád hasonló birtoklási mániás,hát inkább a vibrátort választanám.
2019. jan. 4. 16:41
 56/56 A kérdező kommentje:
#25 Nem vagyok birtoklási mániás, sőt az elején mindig szépen szólok. Arról nem én tehetek, hogy a másik még sokszori kérés után sem hajlandó megérteni, hogy mit szeretnék. Viszont szerintem ezek nem olyan dolgok, amiért rögtön szakítani, esetleg válni kell. Az a baj manapság, hogy mindenki annyira önérzetes, hogy neki már meg sem lehet említeni semmit, rögtön a plafonon van, hogy a másiknak egyáltalán, hogy jut eszébe szóvá tenni valamit, hisz ő a megtestesült tökéletesség, aki mindent jól csinál. Aki tudja magáról, hogy ilyen mimóza, ne bánts virág, az tényleg jobb, ha nem kezd kapcsolatot addig, amíg meg nem ér egyre. Mivel két emberről van szó, mindig is lesznek nézeteltérések és ellentétek, amit valamelyikük úgyis szóvá fog tenni. Persze, ha a pasi nem szól a dologért, ami idővel úgyis kiderül, akkor meg megkapja, hogy milyen papucs, aki nem tud kiállni magáért, ha valami zavarja, ergo a nagyságos asszonynak ez sem fog tetszeni. Így vagy úgy, de mindig neki lesz igaza, mivel akinek nem lehet szólni még szépen sem, annak csak is önmaga az aki számít, utána jön mindenki más.
2019. jan. 4. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!