Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harminc év alatti lányok miért nem bírják a kritikát elviselni?
23: Az a kérdés, kinek a lakásában zajlik ez?
Ha te vagy a vendég, hazamehetsz. Ha ő a vendég, akkor be kell tartania a házirendet, amit megszabsz.
Mind2 esetben a vendég átmehet egy másik szobába.
Ui.: Nem tudok olyan esetet, amikor a kedvesemmel egy ágyban nem egymással foglalkoztunk volna. Azért szerveztük meg, hogy együtt tölthessük a napot...
Itt ti baromira nem érdekeltétek egymást, tehát indokolatlan volt az együtt töltött idő...
#50 Pedig szerintem az élet részben (elég nagy...) ezeknek az elviseléséről szól...
#51 Szerintem ez a házirendes dolog elég rossz ötlet. Rég rossz, ha az egyik fél csak azért, mert az ő lakása, megszabja a feltételeket... Később akkor ugyanez lenne, csak azon az alapon, hogy ki adott többet bele a kertes házba, hogy kinek mekkora volt a hozománya?
#52 és 53 :) Kétszer sikerült elküldened ugyanazt a választ!
Te nagyon jó helyzetben vagy, hogy válogathatsz, de azt azért vedd figyelembe, hogy Te egy vagy az ezerből vagy tízezerből. A legtöbb lány lehet, hogy szép és válogathat, viszont ott mondjuk nincsenek meg az anyagiak. Plusz azt is gondold végig ha van hozzá kedved, hogy a szépség az egy múlandó dolog, a pénz pedig idővel elfogyhat... Láttam ér már sok mindent, pedig még csak a harmincas éveim elején járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!