Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom már elviselni a párom, mit tegyek?
Vele boldogan nem fogsz max félve undorodva.. Eddig is ilyen volt,mit lepődsz meg,begyujtott,ennyi,lehet beléd rugni többször mer hagyod.. Ne aggodj jön a verés is,tipikus bántalmazo karakter.. Még szoban rugdos..
Menekülj,nem is értem h miért kell ezt kérdezni,pakolnék már.. Én bántalmazott voltam,ne várd meg..
36N
Sok bokdogságot!
Te az a nőtípus vagy akinek a lelkét is ki kell kaparni és felégetni a szemed látára mert addig mint egy birka csak vergődsz a kapcsolatért. El kell jutnod arra pontra amikor lelki roncs leszel és kiüresedsz akkor már veszteni valód nincs. Ennél rosszabb úgysem lehet alapon.
Sajnállak mert a pokol mélységeit fogod megjárni addig nem engedsz. Ez csak felszín, úgyhogy vegyél mély levegőt!
Normális nő az ilyenért nem kapálózik hanem tovább lép. Nem önmaga ellensége és visz végig egy vesztes háborút mint Hitler.
De mondom ez a normális nő. Te addig nem fogsz nyugodni amíg ki nem tépik a lelked.
Most komolyan, ezek után, még meg mered kérdezni, hogy meg lehet menteni ezt a kapcsolatot?
Tipikus áldozat vagy...
"én szeretném ezt megoldani és boldogan együtt élni vele"
És szerinted ezt hogy lehet kivitelezni? Nem írtad mennyi ideje vagytok együtt, de feltételezem régebb óta. Tehát eddig ilyen volt, most mitől változna meg?
Sajnos igazuk van a válaszolóknak, tipikus áldozat típus vagy és nem fogsz kilépni a kapcsolatból, talán soha, vagy már csak akkor, amikor nem marad belőled más, csak egy lelketlen roncs.
Ne hagudj magadnak, te is látod, hogy ebből boldog kapcsolat nem lesz, hiszen ez nem szerelem, csak egy beteges függés egymástól/egymáshoz.
Kérj segítséget, hogy legyen erőd elhagyni és végre eltávolodni a manipulátortól. Ő nem fogja hagyni, hogy elmenj, és minden módon megpróbál majd az érzelmeidre hatni.
Ne haragudj, de nem értem a kérdésed. Már a legelső mondatod elárulta, hogy felismerted a problémát. A párod nárcisztikus. És minden amit ezután irtál alá is támasztja. Na akkor ezek után miért gondolod azt, hogy egy nárcisztikus embert meg tudsz változtatni? Hogy boldogságban lehet vele élni? Nem, nem lehet. Kimolyan nem értem, hogy ennyi borzalom után még miért ragaszkodsz hozzá. Mert néha elszór egy kis szeretetmorzsát, amivel megcsillantja a reményt?
Ebből csak akkor jöhetsz ki jól, ha összeszeded magad, és elhagyod.
És okosan kell csinálni. Jobb ha elkerülöd a könyörgést, meg a visszatartásodra irányuló manipulációit. Az ígéreteit., hogy megváltozik, vagy a fenyegetést, hogy nélküled öngyiljos lesz meg egyebek. Megtervezed hova tudsz menni, és mikor nincs otthon akkor összecuccolsz, és egy búcsúlevél kíséretében elhúzol onnan. Utána is max akkor beszélsz vele, ha muszáj, mert esetleg vannak közös dolgok meg ilyenek.
Ne legyél kétségbe esve, jelenleg a legjobb ami történhet veled az az, hogy megszabadulsz tőle, és ettől a lelki terrortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!