Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszerűen nem bírom elviselni a barátom társaságát? 18|L többiek 19
Ha beképzeltnek és flegmának írtak le akkor az is vagy. Változtass a hozzáállásodon, fogadd el hogy nem vagyunk egyformák, légy velük kedves, akkor ők is kedvelni fognak. Különben pedig nem velük kell ágyba bujnod.
Ha 10 ember számodra nem normálisan viselkedik csak te egyedül akkor gondolod hogy ők fognak alkalmazkodni hozzád mert a barátjuk hercegnője vagy?
Jo kerdes. Elegge furcsa helyzet ez. Es igazabol sok mindenkivel elofordul. Mit tegyel?
Hmm.....vagy nyelsz, vagy kopsz. De ha kolsz, akkor a baratod isnkop, es akkor az van, hogy osszevesztek, szakitotok esetleg...ne adj Isten.
Ha nyelsz, akkor egy ido utan fogsz kopni, szoval....kopj. Mert igy is, ugy is kifog beloled jonni a dolog.
Jolpofizni lehet egy ideig. Felvenni az alcat a maszkot es illedelmesen nevet ines mosolyogni es hahotazni lehet, de nem a vegtelensegig.
Es lehet onnon sajat jellemed mutatni felejuk, de ezt ok nem szeretik.
Hmm....erdekes....erdekes.
Ez ugy lehetne elheto, ha a baratod egy valamit is ero “szereto, szerelmes, barat, szerelmed” lenne. Mert akkor erteni, ha neked rossz, neki is rossz. Erteni ha neked nem jo, akkor ugy tervezne, hogy felment, kihuz teged a bajbol, de sajal nyelven beszel vissza hozzad.
Nem tudsz mit tenni.....a baratoddal kell megbeszeld ezt.
Sajnalom, hogy nem tudtam erdemben segiteni. 😔😞
Azért nem biztos, hogy a kérdezőben van a hiba!
Oké, én is azt vallom, hogy ha sokan úgy gondolják, hogy x.y a hülye, akkor valóban van benne valami, de ezt én akkor gondolom így, ha több társaság is, egymástól függetlenül jut erre a következtetésre...viszont itt egy ugyanazon bandáról van szó, hasonló emberek, azonos gondolkodásmód, stílus, felfogás stb., az pedig, hogy a kérdező még különbözik tőlük, nem biztos, hogy selejtes!
Kedves Kérdező!
Szerintem annyit tehetsz, hogy a párodnak nem "duzzogsz" tovább azon, hogy milyenek a barátai, szépen meghallgatod a róluk szóló sztorikat, ha találkoztok, akkor ne ellenségeskedj, legyél kedves (már amennyire tudsz ezek után) és ha megoldható, hívd el valamelyik barátnődet ezekre a közös találkákra, hogy ha a párod haverjainak a sótlan barátnői megint a némaságba burkolóznak legyen kivel beszélgetned és legalább nem fogod magad teljesen S Z A R U L érezni!
Sok sikert...:)
A barátoddal vagy együtt, nem a társaságával.
Ha nem tudod őket megkedvelni, akkor ne járjál velük össze, vagy próbáld minimálisra csökkenteni az együtt töltött időt, csak amennyit szükséges a barátod miatt.
Bár érdemes lenne elgondolkozni, hogy ha neked mindegyik uncsi ember, szerintük te meg flegma vagy, akkor nem vagy te egy kicsit túlságosan hebrencs pitsa az átlagemberhez képest? Mert ez kicsit megint a "mindenki hülye csak én vagyok a helikopter" szitunak látszik.
Nem kell veluk talalkoznod, hagyd meg a baratait neki. Beszeljetek meg, hogy ha a barataival akar lenni nem hiv teged vagy fordítva. Neked nem kell baratkoznod veluk es neki sem az o barataival.
#2 jo sok sz**rt osszehordtal.
# 5 Miert is?
Azeet mert a baratja egy “gyoker” es nem foglya fel, hogy neki rossz? Vagy azert mert ha a baratja szellemileg erne valamit akkor hagyna a fenebe es azt mondana “jol van szivem, ha nem birod oket megertem, akkor ne gyere a barati tarsasagomba, maradj itthon, vagy menj el valahova mig en oda vagyok veluk, semmi baj”.
Vagy azert mert ha valakinek a *BARATAI* olyat mondanak a parjara, hogy bekelzelt, flegma p**a/f**z akkor nem kellene a vedelmere kelni? Nem ezt koveteli meg a BARATSAG “torvenye”, mert ugye a baratsag az OSZINTESEGEN alapul, es oszinte leszek, ha a barati korombol, valaki ilyet mondana a paromra, hogy bekepzelt flegma pi**a, akkor en igy mero egyszeruseggel dobnak is a baratsag szent, mely koteleket es elkuldenem a busba.
Na kerlek szepen. Magyarazd mar el nekem, hogy miert hordtam ossze hulyesegeket. 😊
Az ismerősöknek neked kellett volna beszélni erről.
Ők kretének, te nem annyira. Ezen nem lehet sokat változtatni. Ők állatok hozzád képest. Ez van.
A barátod is ilyen, csak nem veszed észre, egy felszínes féreg.
A kapcsoaltotok miatta megy tönkre, nem a húgyagyúak miatt.
Örülök, hogy segíthettem.
Szerintem se biztos, hogy a Kérdezővel van baj.
PL: Az én párom közeli barátainak a nagyrésze utál engem, hozzám se szólnak, rám se néznek soha kb, de ha a párom kérdezi hogy mi a bajuk, annyi a válasz hogy semmi, csak nem ismernek.
Érdekes módon a családja, a távolabbi barátai, vagy az új ismerősök (akiket azóta szerezett mióta együtt vagyunk) kedvelnek, elvagyunk, nem néznek levegőnek és nem utálnak. Tehát ennyit arról, hogy ha a haverok szerint baj van a Kérdezővel, akkor tényleg így van.
Kérdező, én a helyedben tényleg megerőltetném magam és kedves lennék velük, "meghúznám magam", így nem mondhatnak rád semmi rosszat. Ha nem változika helyzet, akkor pedig megmondhatod a párodnak, hogy te megpróbáltál közös nevezőre jutni a barátaival, nem ment, ez már nem tőled függ, és ha ez zavarja őt, akkor kiáll melletted. Ha viszont erre nem hajlandó, akkor nem mész többet velük.
Nem biztos, hogy a kérdezőben van a hiba. Teljesen más típusú ember mint a párja barátai, van ilyen. Az sem jelent semmit, ha az egész társaság azt mondja, hogy a kérdező a hülye, hiszen egy csapat, nyilván egy véleményen lesznek. :D
Nem nagyon tudsz tenni semmit egyébként. Ha fontos az, hogy jóban legyél velük, akkor próbálj meg kicsit visszafogottabb lenni! Nem kell mindenáron barátkozni, ha nagyon nem megy, akkor hagyd a francba! Maximum nem mész el ha a barátod találkozik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!