Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőmet, meg ő is engem, de nem bírom elviselni, hogy a kapcsolatunk előtt lefeküdt másokkal is Ez normális? Hogyan dolgozzam fel?
Realizáld ezt.:
"elmondta hogy megbánta"
Rettenetesen sok felesleges időd lehet, ha ráérsz enni a kefét olyasmi miatt, ami elmúlt!
Szerintem keres magadnak egy új hobbit. És azt sem sikerült megérteni, hogy ez miért számít? Pláne most?
Ha nem ilyen lett volna, lehet sosem jöttök össze.
Szóval szerintem zárd le ezt úgy, hogy ez volt a belépőtök arra, hogy megtaláljátok egymást!
Bár nekem nem volt még ilyenben részem, de szerintem ugyan így reagálnék. Oké, hogy bizonyos kor után nem szűz és akár már 1-2-3 partnere volt huszonpár éves korára, de engem is zavarna, ha egyéjszakás és naív, könnyen megszerezhető lett volna. Nem feltétlen tartanám rbinek stb., de nem érezném, hogy a feleségemnek akarjam tudni vagy a gyermekeim anyjának.
Lehet, hogy sok év hűség és erkölcsös nőies viselkedés után betudnám neki, hogy csak butuska kislány volt, de kezdetben tuti zavarna. Ha annyira brutálban tolta volna szerintem még le is ráznám az elején. Én férfiban sem csináltam ezt, pedig lett volna rá alkalmam, így nehéz lenne nőnek elnéznem. Főleg olyannak akire az életemet akarnám alapozni.
Sok lány/nő nem gondol bele ilyenekbe amikor fiatal és viszket. Bár lehet nem is érdekli nagyját a negatív következmény. Igaz vicces látni/hallani, hogy elvileg mind megbánta. Én egyébként elhiszem sokuknak, hogy megbánják amikor tényleg felnőnek. Kell egy pár év nekik az autóvezetéshez és az ilyen dolgok belátásához is.
Akadnak amelyikek nem bánják meg és vannak akiknek ők is megfelelnek barátnőnek.
Es miert is kene megbannia? Neked hany partneted volt? Megbantad? Belegondoltal abba, hogy ki akar majd hozzad felesegul menni?
Na ez a tipikus kettos merce.
Nőként írom:
Érdekes, hogy amikor egy nő ír ide, hogy a pasija megcsalta, pedig azt hitte megváltozik, mert előtte egy nőcsábász volt, akkor azt szoktátok írni, hogy minek jött vele össze, tudta, hogy röpteben a legyet is típus.
Ha ezt egy pasiról le tudjátok írni, akkor egy nőről miért nem?
A kérdéshez: Azt én se tudnám elviselni, ha a pasinak, akivel randizok (mert nem jönnék ilyennel össze) rengeteg szexpartnere lett volna. Hidd el, hogy az itt válaszolók sem, csak mindenki szereti magát überlazának kiadni. Tehát, ha 20on évesen pl. 5 feletti ez a szám, az nekem nem jön be. Én sem fekszem össze minden jött-menttel, a két hét meg borzalmasan kevés idő, hogy lefeküdjek valakivel, kettő hét?? Az alatt azt se tudom, hogy nem pszichopata-e vagy valami könyörgöm.
Nagyon sok partnere volt a barátnődnek?
Egyszerű, ha nem tudsz túl lépni rajta, búcsúzz el tőle.
Ne járj úgy, mint én. Félig leszervezett esküvőnél küldtem el. Lényegtelen, erről másnak mi a véleménye, nem másoknak kell vele együtt élni. Az, nem fog sokáig működni, hogy ezen jár az agyad, mikor ép szexelni kéne. Egy idő után, szexelni sem lesz kedved vele, vagy használati tárgynak tekinted, mert más is annak tekintette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!