Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harminc év alatti lányok miért nem bírják a kritikát elviselni?
Na én az ilyet mint te aki a másik önálló ember alvásába is belepofázik nagyon gyorsan reptettem,bántalmazó kapcsolat kezdete.. Akkor fekszem le amikor én akarok mivel külön személy vagyok külön ritmussal. Te fáradt vagy alszol ennyi. Ő meg nem az és nem alszik. És ha múmia lesz az sem a te bajod elsődlegesen. Én mindig is bagoly voltam de sose néztem ki múmiának, igaz nekem kevés alvás elég,3 4 5 6 óra is. A több alvás pont hogy múmiát csinál belőlem. Ezért is írom hogy külön élőlények vagyunk.
Te bajod nem a kritika hanem az hogy nem tudsz a másik minden percén uralkodni--.
58N
#24 és #25
Mivel közös ágyon osztozunk, legyen már annyi jogom, hogy megjegyezzek bizonyos dolgokat, olyan viselkedési mintákra vonatkozóan, amelyek zavarják a közös tevékenységet, jelen esetben a közös alvást. Nem bunkó módon adom a másik tudtára a nemtetszésem, de ha kell kellően gúnyosan, kimérten és kicsit talán sértődötten, ha a másik a szép szóból nem ért. Mindezt a további félreértések elkerülése végett. Én is hajlandó vagyok a másikat meghallgatni és belátni ha hibáztam, de ezt elvárom a másiktól is. A megoldás pedig nem az, hogy az első nézeteltérésre szakítok vagy beadom a vàlópert. Kedves hölgyeim, halkan megsúgom, hogy a jövendőbeli partnereknek is lesznek kifogásai, javaslatai hozzátok, őket is lapátra teszitek majd?
Közös ágyon el lehet fordulni attól mert te alszol neki nem kötelező,de ezért van külön háló erre találták ki,én sokszor éjjel dolgozom,nappal alszom, a férjem horkol mint egy traktor, én nem bírom ,de nem válóok de nem alszunk egy ágyban. De ha valaki belepofázik még az alvásomba is mert ő álmos nekem is annak kell lennem és nem értek a szép szóból dumát nyomatja na az válóok, azt igen ,én kivágtam az életemből elég gyorsan, ez általában a bántalmazók dumája,ezt munkámból tudom sajnos..
58N
Te nem építő jelleggel kritizálsz, hanem kötekedsz, okoskodsz. A stílusod, a hangnemed meglehetősen lekezelő. Szaglik róla, hogy nem segíteni akarsz a másiknak, hanem belekötni, lenyomni.
Normáliséknál ez úgy megy, hogy "légyszi hagyd abba a telefonnyomkodást, mert nem tudok tőle aludni. Ha elfordulok, akkor sem, mert ugyanúgy világít a falról is. Köszi."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!