Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A harminc év alatti lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harminc év alatti lányok miért nem bírják a kritikát elviselni?

Figyelt kérdés
Számos alkalommal tapasztaltam már a saját párkapcsolataimban és a környezetemben is, hogy a 30 év alatti lányok egyszerűen még az építő jellegű kritikát sem képesek normálisan kezelni. Mindent magukra vesznek, mindenen megsértődnek, még olyan dolgon is, amelyen egyáltalán nem kellene. Egy kicsit, ha belegondolnànak abba, hogy lehet, hogy tényleg érdemes lenne vàltoztatni és esetleg megköszönni, hogy a másik fél törődik velük, mert mondjuk már tapasztaltabb, sokat javítana a kapcsolaton is. Ehelyett megy a csapkodàs, a puffogàs, hogy "mert neked semmi nem jó, amit csinálok" szöveg és még sorolhatnám. Volt, hogy egy barátnőm inkább szakított velem, minthogy elkezdjen vàltoztatni bizonyos rossz szokàsokon. Idővel persze belàtjàk a lányok a dolgokat, de ehhez általában el kell, hogy érjék a harminc éves kort. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek is ennyire korfüggő az, hogy ki mennyire ismeri be a hibáit vagy inkább személye válogatja?

2018. dec. 5. 17:00
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Ilyen alakoknak ideiglesen van nőjük.
2018. dec. 15. 01:45
 42/56 anonim ***** válasza:
"Számos alkalommal tapasztaltam már a saját párkapcsolataimban " Átlagosan hány percig bírta okoskát elviselni egy nő?
2018. dec. 15. 01:48
 43/56 anonim ***** válasza:
40, te elhiszed, hogy tényleg többször megkérte normálisan, mielőtt okoskodni kezdett? Utólag mindenki azt mond, amit akar, főleg ha többen is leszólták az alap sztori miatt, amiben még halvány említés szintjén sem került elő, hogy többször szólt volna. Erős a gyanúm, hogy utólag még gyorsan megpróbátta menteni a menthetőt, csak hogy mindenképp neki legyen igaza.
2018. dec. 15. 03:04
 44/56 A kérdező kommentje:
#40 Köszönöm! Végre valaki érti, hogy miről van itt szó!
2018. dec. 15. 09:14
 45/56 anonim ***** válasza:
Mindenki megértette, kérdező. Mindenki azt írta, hogy bunkó volt a csaj amiért nem hagyott aludni és megkérhetted volna normálisan hogy menjen ki ha telefonozni akar. DE! Ennek semmi köze a kritikához. Nem tudtok normálisan kommunikálni, veled nem is lehet, hiszen te inkább gúnyolódsz, majd megsértődsz. Ez nem kritika.
2018. dec. 16. 15:22
 46/56 anonim ***** válasza:

Gondolom ha kim,egy az előtérbe telefonozni mert nem kell egyidőben aludni,utána mész pattogni h már pedig vissza huz aludni.. :(

40N

2018. dec. 16. 16:46
 47/56 anonim ***** válasza:
100%

A kritikát elviselem, ha éptő jellegűnek tartom. Ha azt érzem, hogy kényelmességből meg akarnak változtatni, azt meghallgatom, aztán eldöntöm, hogy ér-e nekem annyit a kapcsolat, hogy változtatok-e rajta. Egészséges mértékben kompromisszumkész vagyok.

Én pl. tudom magamról, hogy éjjeli bagoly típus vagyok, de ezt kapcsolat elején tisztázom. Ha ezek után vki elkezd amiatt cs.tetni, hogy én 1ig laptopozom... ezen án nem tudok változtatni, hogy én ilyenkor vagyok aktívabb... és ha még hozzátesz egy ilyen "kedves" múmiás megjegyzést, akkor én is inkább a szakítás mellett döntök. Ez nem építő jellegű kritika, az b.tatás. Ráadásul a közös alvást közös TEVÉKENYSÉGNEK mondani... :D. Én ezt nem hibámnak tartom, max. eltérő igényeknek.

De volt, hogy párom megjegyezte, többet kellene házinmukával foglalkoznom, azt pl. jogosnak tartottam.

2018. dec. 28. 14:25
 48/56 anonim ***** válasza:
43%
Ez hülyeség, van, hogy épp 30 alatt normálisak és utána megy el az esze. Jókislányból r_banc 30 felett meg stb..... Ez nem kortól függ sajnos. Minden ember változik 5-6 évente és nem mindenki előnyére.
2018. dec. 29. 07:22
 49/56 mikeXxX ***** válasza:
33%
Végigolvasva a válaszokat nem az a gond hogy nem bírják a kritikát inkább ott a gond hogy nincs kompromisszum talán a 40# válasza volt csak erre képes . 39f
2018. dec. 31. 16:04
 50/56 anonim ***** válasza:
Mert az élet nem arról szól, hogy el kell tűrjük a fájdalmas dolgokat. Egészséges ember faképnél hagyja a problémái forrását.
2019. jan. 3. 01:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!