Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan férfival, akinek nincs pénze?

Figyelt kérdés
Én eddig nem rossz anyagi körülmény között éltem.Nem mondom,hogy dúskáltunk,de jelentős megtakarításom volt.Összejöttem egy férfival,akinek semmi pénze.Ha van,mert megkapja a fizuját azt is elkölti benzinre cigire.Elment a megtAkarírásom rá,a kajára a nyaralásra az együttélésünkre.Miatta állok úgy majdnem ahogy ő.Hónap végére nem marad pénzem.Elvált van egy 10éves kisfia rá is költ,amit nem sajnálok,de ha nincs pénze akkor jobban próbáljon meg spórolni,és ne én vegyem meg a gyerek szülinapi ajándékát.Ti maradnátok egy olyan kapcsolatban,ahol legatyásodtok,és feleannyit szinte semmit nem tehettek meg,szemben azzal,ahogyan előzőleg éltetek.Barátnőmmel voltam albiban,és sokkal jobban kijöttem a pénzből.Itt közös kassza van nem is lehetne másképp....Szerintem egyszer élünk,akkor már ne abból álljon az életünk,hogy nyomorgunk.

2018. dec. 1. 07:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
63%
Akár tetszik akár nem van igazság abban amit az 59-es ír. Szerintem neked azért nem tetszik 60-as mert te is ilyen ember vagy aki elvárja hogy fizessék alanyi jogon mert otthon ül és várja a sült galambot. Egyébként meg ha 300 ezret kapna a kérdező párja akkor sem jönne ki belőle mert egyszerűen nem tud bánni a pénzzel.
2019. ápr. 23. 14:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!