Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan férfival, akinek nincs pénze?
“Kapcsolatban csak külön kasszan szeretek lenni , pénzben nem kozoskodom”
Mikor csóró főiskolás voltam, minden csaj ezt mondta.
Mostanra senior mérnök vagyok, érdekes, hogy a külön kassza igénye a fizetési olló nyilásával együtt apadt nullára 🙂
Szeretonek igen de penz nelkul az sem mukodik. A szeretom olyan szinten szegeny, hogy tolem ker az Oyster kartyajara penzt kb semmi osszeg £10. Kolcsonkert ismet nem nagy osszeget arra h el tudjon menni interjura es egy taxit nem tud kifizetni,
Ok mindig megadja a penzt anelkul h visszakernem, de erted akkor is ez rohej, es mivel elegem left abbol h a randijainkat en fizetem igy akkor randizunk amikor van penze.
Ez egyebkent tok oke amikor valaki huszoneves egyetemista de itt a szobanforgo ember 44 eves, a tesojaval es annak gyerekeivel el egy alberletben, nincs kocsija, es a telojat nem tudja feltoleteni-gyereke persze neki is van es csakugy mint a te parod o is ezzel “ o te egy almomvilagban elsz” szoveggel jon.
En hazas vagyunk, mindketten atlagon felul keresunk nindkettonknek van kocsija, es mindent egyutt hoztunk ossze. Sosem nyomorogtunk de az elejen nem voltunk gazdagok de mivel mindkettonk csaladja jol all anyagilag igy rengeteg segitsegunk volt amig vegre elertuk azt a szintet ahol vagyunk.
Ne hidd el h az emberek parkapcsolatban nyomorognak mert ez netto hulyeseg, az ismeretsegi koromben vannak kevesbe tehetos ismerosok is akik siman megelnek atlagfizubol sporolassal. Szoval nah, a pasid egy szimpla eloskodo.
Nem tudom az olyan pasikat tisztelni akik a noktol varnak anyagi segitseget folyamatosan, mindenfele anyagi fejlodes nelkul.
Szoval a kerdesedre a valasz: nem, nem jonnek ossze ilyen pasival.
Amit felvázoltál, azt nem vállalnám be.
Nem várom el, hogy eltartsanak, vagy hogy zsebpénzt adjanak, és én ugyanezt várom el a páromtól.
Nem kell, hogy többszázezret hozzon haza havonta, vagy hogy az itt már sokat emlegetett "bé-em-véje" legyen, de azért tudja eltartani magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!