Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan férfival, akinek nincs pénze?

Figyelt kérdés
Én eddig nem rossz anyagi körülmény között éltem.Nem mondom,hogy dúskáltunk,de jelentős megtakarításom volt.Összejöttem egy férfival,akinek semmi pénze.Ha van,mert megkapja a fizuját azt is elkölti benzinre cigire.Elment a megtAkarírásom rá,a kajára a nyaralásra az együttélésünkre.Miatta állok úgy majdnem ahogy ő.Hónap végére nem marad pénzem.Elvált van egy 10éves kisfia rá is költ,amit nem sajnálok,de ha nincs pénze akkor jobban próbáljon meg spórolni,és ne én vegyem meg a gyerek szülinapi ajándékát.Ti maradnátok egy olyan kapcsolatban,ahol legatyásodtok,és feleannyit szinte semmit nem tehettek meg,szemben azzal,ahogyan előzőleg éltetek.Barátnőmmel voltam albiban,és sokkal jobban kijöttem a pénzből.Itt közös kassza van nem is lehetne másképp....Szerintem egyszer élünk,akkor már ne abból álljon az életünk,hogy nyomorgunk.

2018. dec. 1. 07:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
28%

“Kapcsolatban csak külön kasszan szeretek lenni , pénzben nem kozoskodom”

Mikor csóró főiskolás voltam, minden csaj ezt mondta.

Mostanra senior mérnök vagyok, érdekes, hogy a külön kassza igénye a fizetési olló nyilásával együtt apadt nullára 🙂

2018. dec. 1. 08:32
 12/61 anonim ***** válasza:
72%

Szeretonek igen de penz nelkul az sem mukodik. A szeretom olyan szinten szegeny, hogy tolem ker az Oyster kartyajara penzt kb semmi osszeg £10. Kolcsonkert ismet nem nagy osszeget arra h el tudjon menni interjura es egy taxit nem tud kifizetni,

Ok mindig megadja a penzt anelkul h visszakernem, de erted akkor is ez rohej, es mivel elegem left abbol h a randijainkat en fizetem igy akkor randizunk amikor van penze.

Ez egyebkent tok oke amikor valaki huszoneves egyetemista de itt a szobanforgo ember 44 eves, a tesojaval es annak gyerekeivel el egy alberletben, nincs kocsija, es a telojat nem tudja feltoleteni-gyereke persze neki is van es csakugy mint a te parod o is ezzel “ o te egy almomvilagban elsz” szoveggel jon.

En hazas vagyunk, mindketten atlagon felul keresunk nindkettonknek van kocsija, es mindent egyutt hoztunk ossze. Sosem nyomorogtunk de az elejen nem voltunk gazdagok de mivel mindkettonk csaladja jol all anyagilag igy rengeteg segitsegunk volt amig vegre elertuk azt a szintet ahol vagyunk.

Ne hidd el h az emberek parkapcsolatban nyomorognak mert ez netto hulyeseg, az ismeretsegi koromben vannak kevesbe tehetos ismerosok is akik siman megelnek atlagfizubol sporolassal. Szoval nah, a pasid egy szimpla eloskodo.

Nem tudom az olyan pasikat tisztelni akik a noktol varnak anyagi segitseget folyamatosan, mindenfele anyagi fejlodes nelkul.

Szoval a kerdesedre a valasz: nem, nem jonnek ossze ilyen pasival.

2018. dec. 1. 09:14
 13/61 A kérdező kommentje:
Igazatok van.Nekem most lenne munkalehetőségem,lakhatással,jelentős spórolási lehetőséggel Szombathelyen,illetve visszaköltözhetnék a barátnömhöz,ő is vár vissza.Ez nekem így nem élet.Csak zavar,hogy mindig azt mondja,hogy én is olyan nő vagyok,akinek csak a pénz számít.Hova gyüjtögetek a koporsóra.
2018. dec. 1. 10:31
 14/61 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy úgy tudtam félrerakni nem keveset,hogy mellette azért volt egy életszínvonal.A mostani életszínvonal az nullával egyenlő.
2018. dec. 1. 11:20
 15/61 anonim ***** válasza:
82%

Amit felvázoltál, azt nem vállalnám be.

Nem várom el, hogy eltartsanak, vagy hogy zsebpénzt adjanak, és én ugyanezt várom el a páromtól.

Nem kell, hogy többszázezret hozzon haza havonta, vagy hogy az itt már sokat emlegetett "bé-em-véje" legyen, de azért tudja eltartani magát...

2018. dec. 1. 16:11
 16/61 anonim ***** válasza:
26%
A kérlelhetetlen bránertransz milyen messzire vitt, mi? Jómagam sosem tennék ilyet, habár én egy meglett heteró férfi vagyok...
2018. dec. 1. 16:43
 17/61 A kérdező kommentje:
Az elején nem tudtam,hogy ez lesz,nem ismertem az anyagi helyzetét.Tanulásra szánt pénz ment el,node igen itt azért az én hülyeségem áldozata is vagyok.
2018. dec. 1. 17:09
 18/61 anonim ***** válasza:
88%
Ne áldozz ennyit. Tedd fel a kérdést magadnak, megéri ez? Ő mit tesz érte, hogy ne így legyen, mert bőven tehetne. Téged ne húzzon le se anyagilag, se érzelmileg. Légy okos!
2018. dec. 1. 21:42
 19/61 A kérdező kommentje:
Igen tudom.Nem tud sokat tenni,mert megkapja a fizut elmegy gyerektartásra,benzinre,albira.Állandóan azt hallgatom,hogy nincs pénz,miközben nekem mindig volt,és ahonnan jövök ott mindenki félre tudott tenni.Az ember,ha dolgozik ne azért dolgozzon,hogy túléljen.Most vagyok fiatal mikor éljek ha nem most.Mikor utazgassak,mikor járjak koncertekre,ha nem most.
2018. dec. 1. 23:01
 20/61 Pupusz ***** válasza:
92%
Én nem, mert férfi vagyok, de ha már muszáj lenne, mindenképp stabil anyagi helyzetűvel. :D Csak vicceltem. Ha már feltetted ezt a kérdést magadnak és itt is, akkor igazából a válasz is ott van benned, csak megerősítésre vágysz. Szerintem nem az a kérdés, hogy gazdag, vagy szegény, gazdagabb, vagy szegényebb, hanem hogy férfi-e, azaz tudja-e biztosítani a boldogságodat. Tök mindegy, hogy ezt milliókból teszi-e meg, vagy egy egy ezressel, vagy mással. Ezek szerint nem tudja, mivel rosszul érzed magad miatta. A válasz már meg is van, eléggé egyértelműen. Nem a te társad. Inkább a házi piócád. Kérdés, mennyire ragaszkodsz egy ilyen kis háziállathoz, hobby vérszívóhoz, mennyi véreddel kívánod még táplálni a kis cukikádat. Egyáltalán házi állatot akarsz-e, vagy társat? Ezt érdemes eldönteni. Mert aki most, ebben a gazdasági helyzetben nem tud elég pénzt keresni, az soha nem is fog tudni, mert hiányzik a szürkeállománya, inkább ösztönlény, mint észlény, az meg ugye a háziállat kategória. Kirakod neki a kaját, elviszed, megsétáltatod, megvakargatod a füle tövét. Csak éppen jóval drágább, mint egy kutya, macska, pláne hal, vagy hörcsög, mert leszívja a véredet. Nagy divat ez manapság. Pedig mélységesen megvetendő. Nem azért, mert csóró, hanem mert mindig is az lesz, nem akar, ezért nem is tud rajta változtatni. Ha szeretne, változtatna.
2018. dec. 2. 07:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!