Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan férfival, akinek nincs pénze?

Figyelt kérdés
Én eddig nem rossz anyagi körülmény között éltem.Nem mondom,hogy dúskáltunk,de jelentős megtakarításom volt.Összejöttem egy férfival,akinek semmi pénze.Ha van,mert megkapja a fizuját azt is elkölti benzinre cigire.Elment a megtAkarírásom rá,a kajára a nyaralásra az együttélésünkre.Miatta állok úgy majdnem ahogy ő.Hónap végére nem marad pénzem.Elvált van egy 10éves kisfia rá is költ,amit nem sajnálok,de ha nincs pénze akkor jobban próbáljon meg spórolni,és ne én vegyem meg a gyerek szülinapi ajándékát.Ti maradnátok egy olyan kapcsolatban,ahol legatyásodtok,és feleannyit szinte semmit nem tehettek meg,szemben azzal,ahogyan előzőleg éltetek.Barátnőmmel voltam albiban,és sokkal jobban kijöttem a pénzből.Itt közös kassza van nem is lehetne másképp....Szerintem egyszer élünk,akkor már ne abból álljon az életünk,hogy nyomorgunk.

2018. dec. 1. 07:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Igen ez így van.Csak sírni tud,hogy nincs pénz de tenni nem tud ellene.Elvan a kis állásával,meg az anyja segít neki.Mert ugye szerinte ez elvárás,hogy az anyja segítsen neki.Csodálkozik,hogy az én anyám miért nem segít.Talán mert egy felnőtt nőnek nem fognak segíteni,oldja meg egyedül.
2018. dec. 2. 08:05
 22/61 anonim ***** válasza:
89%
Látod leírtad, tudom mi a szitu, most már csak cselekednek kellene. Ne add a megtakarításodat oda, hiszen neked is valamiről le kellett mondani, azért hogy legyen egy más célra. Igenis spóroljon, ne cigizzen, az is rohadt drága és egészségtelen! Mondd meg kerek-perec mi van, ha nem érti, nem változtat, akkor innentől kezdve érdemes még áldoznod rá valamit is szerinted???
2018. dec. 2. 09:55
 23/61 A kérdező kommentje:
Azt mondja,hogy megszokott engem a gyerek,ezzel jön.Az is zavar,hogy gyerekmániás,nincs pénze,de mindent meg akar venni neki,és tudom,hogy én leszek a szemét ha nem adok a gyerekre pénzt.Márpedig nem az enyém,és eleget adtam neki,költöttem rá.
2018. dec. 2. 10:52
 24/61 anonim ***** válasza:
74%
Nem az a baj, hogy gyerekmániás, hiszen az övé és fontos neki, de ne a te pénzedből élősködjön. Ennyi.
2018. dec. 2. 10:58
 25/61 A kérdező kommentje:
Az nembaj,csak ha vele lakom engem is kérdezzen meg,dolgokról a gyerekkel kapcsolatban.Ha ott vagyok,és ne ő döntsön,arról hogy mikor hozzuk el egyedul csak az övé a döntés joga?Ha együttélünk engem is kérdezzen meg.
2018. dec. 2. 11:55
 26/61 anonim ***** válasza:
67%
Igen, és mielőbb lépj!
2018. dec. 2. 12:40
 27/61 A kérdező kommentje:
Igen,márcsak a pénzem miatt is legfőképp.Az ilyenek úgyis keresik utána a következő áldozatot.
2018. dec. 2. 15:10
 28/61 anonim ***** válasza:
64%
Pontosan.Rá fog akaszkodni másra, de akkor se legyél áldozat. Tudod mit akarsz, érzed, hogy ez így nem jó, átlátod, megérdemelsz egy rendes partnert akivel fair lesz a kapcsolatod. Merj lépni!
2018. dec. 2. 17:07
 29/61 .:bezzegrégen:. ***** válasza:
100%
Kérdező: olyat nem mondtál neki, hogy csinaljatok egy rem Egyszerű Excel-t? te keresel x-et o y-t. abbol 20-20%ot bevarrtok a parnacihába minden honapban. vegye ugy h az nincs. a tobbit meg jo hangulatban elb!:;zatok, es minden mondjuk 8-10ezer penznel nagyobb tetelt roviden megdumaltok, de a dontest kozosen hozzatok meg. mert ugy latom neked ez keszsegszinten megy, o meg teljesen huJe hozza. ha erre tokre nem hajlando annak tudataban hogy neked fontos a kiszamithatosag es a tervezhetoseg. es nem a penze, de a relative biztonsag igen, akkor kezdj el gondolkodni hogyan tovabb. a gyerek meg kenyes tema.melyik szulo nem adna meg neki mindent siman erejen felul is? itt inkabb annak a modja a bosszanto ahogy intezi.
2018. dec. 4. 18:50
 30/61 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

De, hogy a saját szememben a gerendát is meglássam, dettó ugyanígy jártam egy lánnyal. Utolsó előtti percben léptem.

Nagyon gyerek- és család centrikus pasi vagyok. Mindig is tartottam az egyedülálló anyukáktól, de egyszer mégis megtetszett egy,aki 22éves volt szintén dohányzott mint a párod.Első randi jó hangulatban telt, de pár nap múlva eltűnt. Kiderűlt,elment hozzá egy haverja, vagy sikerült lefektetnie, vagy nem de a cél az volt. Majd megkeresett újból engem és nekem sírt...itt kellett volna észnél lennem.

Második randin, december 1én összejöttünk. Aznap este be is mutatott a 4éves lányának és az anyukájának. Hogy a kislány fel volt e készítve erre, vagy nem nem tudom.... Eleinte minden jó volt, költöttem a gyerekre is de csak módjával, jött a mikulás karácsony....

Áprilisban a barátnőmmel, volt pár kisebb veszekedésünk, azt mondta miattam hibázott a munkahelyén, ahol ezután rosszul bántak vele és inkább leszámolt.

Következő év februárjáig dolgozott néha itt ott, de leginkább nem, sokszor a gyereknek betanította mit mondjon nekem, volt már az apa megszólítás is, persze mintha véletlen lenne. Oviba azt mondta állítólag már neki is van apukája, és egyszer nekem hogy papuka.

Leszámolás után pár héttel, szakítottam vele majd megismertem egy aranyos ügyvéd lányt. A lányt megkereste, fbn és egy olyan üzenetet írt, ami úgy "hangzott" mintha a kislány az enyém lenne. Egy 5éves kislány sír az apukájáért ...ha jól emlékszem ez volt.

Normális ügyvéd lány elküldött a francba.

Közben letíltottam minden elérhetőségemet előle.

Vezetékes telefonon anyukámat hívta, hogy meghalt az apukája, szeretne találkozni. Belementem.

Kibékültünk....

Utána jött a mi kis család vagyunk időszak. Ami azt jelentette, nekem volt pénzem neki nem. Nekem volt lakásom, ők anyukájával laktak. Nálam voltak minden hétvégén hónapokig, amit élveztem de hát nem volt olcsó...

Rávett, hogy fizessek be egy útra az előleget a többit meg feleztük volna.... meg gondolta magát előleget buktam.

Vége az lett hozzám akartak költözni, mert mi kis család vagyunk, megkérdeztem ő mit tenne az albérletbe, megsértődött.

A napi doboz cigi eleinte, majd töltött cigi korszak itt is megvolt. Nem csinált egész nap semmit, csak cigizett.

U.i.:Bocsánat az őszinteségért, de ha pasi lennél, akkor már leírták volna mekkora lúzer vagy. :)

2018. dec. 4. 19:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!