Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan férfival, akinek nincs pénze?
Szia!
De, hogy a saját szememben a gerendát is meglássam, dettó ugyanígy jártam egy lánnyal. Utolsó előtti percben léptem.
Nagyon gyerek- és család centrikus pasi vagyok. Mindig is tartottam az egyedülálló anyukáktól, de egyszer mégis megtetszett egy,aki 22éves volt szintén dohányzott mint a párod.Első randi jó hangulatban telt, de pár nap múlva eltűnt. Kiderűlt,elment hozzá egy haverja, vagy sikerült lefektetnie, vagy nem de a cél az volt. Majd megkeresett újból engem és nekem sírt...itt kellett volna észnél lennem.
Második randin, december 1én összejöttünk. Aznap este be is mutatott a 4éves lányának és az anyukájának. Hogy a kislány fel volt e készítve erre, vagy nem nem tudom.... Eleinte minden jó volt, költöttem a gyerekre is de csak módjával, jött a mikulás karácsony....
Áprilisban a barátnőmmel, volt pár kisebb veszekedésünk, azt mondta miattam hibázott a munkahelyén, ahol ezután rosszul bántak vele és inkább leszámolt.
Következő év februárjáig dolgozott néha itt ott, de leginkább nem, sokszor a gyereknek betanította mit mondjon nekem, volt már az apa megszólítás is, persze mintha véletlen lenne. Oviba azt mondta állítólag már neki is van apukája, és egyszer nekem hogy papuka.
Leszámolás után pár héttel, szakítottam vele majd megismertem egy aranyos ügyvéd lányt. A lányt megkereste, fbn és egy olyan üzenetet írt, ami úgy "hangzott" mintha a kislány az enyém lenne. Egy 5éves kislány sír az apukájáért ...ha jól emlékszem ez volt.
Normális ügyvéd lány elküldött a francba.
Közben letíltottam minden elérhetőségemet előle.
Vezetékes telefonon anyukámat hívta, hogy meghalt az apukája, szeretne találkozni. Belementem.
Kibékültünk....
Utána jött a mi kis család vagyunk időszak. Ami azt jelentette, nekem volt pénzem neki nem. Nekem volt lakásom, ők anyukájával laktak. Nálam voltak minden hétvégén hónapokig, amit élveztem de hát nem volt olcsó...
Rávett, hogy fizessek be egy útra az előleget a többit meg feleztük volna.... meg gondolta magát előleget buktam.
Vége az lett hozzám akartak költözni, mert mi kis család vagyunk, megkérdeztem ő mit tenne az albérletbe, megsértődött.
A napi doboz cigi eleinte, majd töltött cigi korszak itt is megvolt. Nem csinált egész nap semmit, csak cigizett.
U.i.:Bocsánat az őszinteségért, de ha pasi lennél, akkor már leírták volna mekkora lúzer vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!