Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti 22 évesen összejönnétek egy 30 év körüli férfival? Mennyire érződik a korkülönbség?
"...nem érzem elég "jónak" és tapasztalnak magam hozzájuk képest."
Nem baj, majd ők terelgetnek, tanítanak. Bízd rájuk magad. Ettől csak még férfiasabbnak fogják hinni magukat.
Ismertem egy ilyen aranyos párt, úgy hogy a 30 éves pasi velem is kikezdett azelőtt(24/l), de úgy hogy közben nem tudtam a koráról, de nem is tűnt 30-nak, közel sem! Tehát nem érződött közöttünk a különbség.
Ennek ellenére volt olyan 27 éves pasim, aki jóval érettebb volt nálam. Tehát ez nem teljesen korfüggő.
21 évest is ismertem, aki sokmindenben leköröz engem:D
A párom és köztem 11 év korkülönbség van, nekünk meg sem fordult a fejünkben hogy ez miatt ne legyünk együtt, hiszen ha minden más jó akkor kit érdekel egy szám? 19 voltam amikor összejöttünk, azóta már a férjem és van egy kislányunk is, ez volt 6és fél éve azóta boldogok vagyunk. Ami volt esetleg összzörrenés, vita vagy véleménykülönbség az egyik sem a korunkból fakadt soha. A család és a barátok is azonnal elfogadták (egy két “kedves” rokon kivételével akik szerint túl “öreg” :D)
Ha a korán kívül más nem zavar, akkor min gondolkodsz, miért adsz más véleményére? Ezt úgy is ti fogjátok érezni
Amúgy még annyi hogy én is egyetemre jártam még amikor összejöttünk, soha nem éreztem magam “nem elég jónak” ez miatt, és ő sem éreztetett velem semmi alsóbbrendűséget
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!