Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan férfival, akinek nincs
pénze?
Figyelt kérdés
Én eddig nem rossz anyagi körülmény között éltem.Nem mondom,hogy dúskáltunk,de jelentős megtakarításom volt.Összejöttem egy férfival,akinek semmi pénze.Ha van,mert megkapja a fizuját azt is elkölti benzinre cigire.Elment a megtAkarírásom rá,a kajára a nyaralásra az együttélésünkre.Miatta állok úgy majdnem ahogy ő.Hónap végére nem marad pénzem.Elvált van egy 10éves kisfia rá is költ,amit nem sajnálok,de ha nincs pénze akkor jobban próbáljon meg spórolni,és ne én vegyem meg a gyerek szülinapi ajándékát.Ti maradnátok egy olyan kapcsolatban,ahol legatyásodtok,és feleannyit szinte semmit nem tehettek meg,szemben azzal,ahogyan előzőleg éltetek.Barátnőmmel voltam albiban,és sokkal jobban kijöttem a pénzből.Itt közös kassza van nem is lehetne másképp....Szerintem egyszer élünk,akkor már ne abból álljon az életünk,hogy nyomorgunk.
Igen,így van pontosan.Ne élősködjön a pénzemen.Ehhez van esze.Ő elvált,és kéthetente ott a gyerek.Örülne neki,hogy elfogadtam a gyerekével együtt.Igenis fontos,hogy legyen pénze a férfinak,é nem azért,hogy nekem adjon belőle,hanem azért,hogy a hónap végén,ne azt hallgassam,hogy nincsen pénz.Én ilyen rosszul anyagilag sosem álltam.Összejöttem vele,és anyagi veszteségbe sodort.Mert a kapcsolatok ezzel járnak az ő elképzelése szerint.Anyagi nyomorral.Na ezért fontos a külön kassza,nem kell közösködni.Az egy más kérdés,hogy a gyerek ajándékába beleadok,de a kaját,és minden mást felezni kéne.De ő a közös kassza híve vajon miért.Mert csakis így jár jól anyagilag.És ezért lesz ennyi anyagias nő...
2018. dec. 4. 19:49
32/61 anonim válasza:
Azért szerintem nincs azzal gond, ha egy nőnek, vagy pasinak az a vágya,hogy a párjával el tudjon menni nyaralni, vagy olyan házban lakjanak a párjával ami...
Nincs gond az anyagi különbségekkel még mindkét fél szívből teszi. Pasiként ismerek pasikat akik mondjuk 10%al keresnek jobban a párjuknál de még megcsinálnak plussz munkákat, maszekolnak stb... hogy párjukat el tudják vinni nyaralni. Pasi szívből teszi....és ez jó. Nem azt akarom mondani hogy írigy vagy csak azt, hogy minden ember más van akinek ez jön be van akinek az.
2018. dec. 4. 20:03
33/61 A kérdező kommentje:
Mármint mire érted,hogy irigy lennék.Én azt gondolom,hogy nem azért dolgozik,az ember,hogy bizonyos dolgokat ne tehessen meg.Egyszer élünk,akkor ne egyik napról a másikra éljünk,hanem legyen értelme a munkának.Mint kihangsúlyoztam,én előtte,nagyon jó anyagi körülmények közt éltem,csak sokat túl sokat áldoztam rá.
2018. dec. 4. 20:11
34/61 anonim válasza:
Nálunk a kozos kassza a rezsit és a kaját jelenti, a többit mindenki arra költi,amire akarja.
2018. dec. 13. 20:47
35/61 anonim válasza:
első, azért kicsit fájt a hülyeséged, de már jobban vagyok
2018. dec. 13. 22:01
36/61 anonim válasza:
Mikor össze jöttem a párommal, azután rá 2 hónapra felmondott munkanélküli volt. Azóta persze lett munkahelye, aztán jön hozzánk melozni. Mégis vele voltam/vagyok
2018. dec. 13. 22:03
37/61 anonim válasza:
Az én barátom nagyon csóró, ahogy én is. De nagyon jól gazdálkodik a pénzzel, már ami van neki, gyakran megkérdez engem hogy szerintem jó ötlet e ezt vagy azt megvenni, ami nekem nagyon jól esik hogy meg is fogadja a tanácsom. Néha ha látom hogy nagyon szeretne valamit ami nem olyan hasznos akkor mondom neki hogy na gyere ide te ló, dobjuk össze rá a pénzt. Olyan aranyos olyankor mint egy gyerek. És ha rólam van szó akkor semmi pénz nem számít neki. Kölcsön is kérünk egymástól néha amit mindig megadunk ő is én is.
Szóval össze jönnék olyan palival akinek nincs pénze, de olyannal akiről írsz olyannal nem. Bár te is hibás vagy. Nem akarlak megbábtani, én is sajnod ilyen vagyok, nem vagy tudatos, elfolyik a pénz a kis lyukakon. A közös kasszát végképp nem értem. Mi összeadjuk a költségeket, aztán elfelezzük. Mindenki beszáll a felével, a többi fizunkkal meg azt csinálunk amit akarunk.
2018. dec. 13. 22:40
38/61 A kérdező kommentje:
De nálunk az a baj,hogy kér mindenre tőlem, a gázolajra,cigire gyerekre,autó megjavittatására.Ő szórja a pénzt,én félrerakom,mert akkor vagyok nyugodt,ha van tartalék pénzem.
2018. dec. 13. 22:51
39/61 anonim válasza:
ne mond el a tartalek penzed.
Kerjel te is neha penzt tole, mond hogynincs neked. Akkor kiderul.
2018. dec. 14. 00:52
40/61 anonim válasza:
Nálunk az asszony többet keres.. Én nettó 320k-t és ő pedig nettó 350k-t. Boldogok vagyunk, nincs vita ezen soha vagy egymás lenézése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!