Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek börtönviselt férfival?
4 évet ült börtönben, fegyveres rablásért.
A barátnőm megsértődött rám, hogy emiatt kiakadtam, merthogy mi ez, hogy nem vagyok elég toleráns. Nem az én életem, de féltem a barátnőm. Ő nagyon odavan a pasiért, hajlandó érte feladni az amúgy nem túl erkölcsös életét (nős férfiakkal kavarás, folyamatos hűtlenkedés, stb). Tehát valamilyen szinten jót tenne neki. Másrészről viszont... A véleményem kérdezte, hogy én el tudnám-e fogadni ilyen múlttal. Már a srácot. Nekem fenntartásaim vannak. És emiatt megsértődött rám a barátnőm.
Szerintetek? Ti ilyenkor mit reagálnátok? Én őszintén kiakadtam a dolgon.
Huszonévesek vagyunk mindannyian.
Nagyon éretlen a barátnőd, ha a véleményed kikérése után megsértődik azon, ha az esetleg nem egyezik az övével. Nyilvánvalóan nem biztos a döntése helyességében, és azt várta, hogy majd te bátorítod (hiszen a barátok ugye arra valók, hogy azt mondják, amit hallani akarunk...:), és ha valami nem jól sül el, tiéd a felelősség, minek biztattad.
Én is a te véleményeden vagyok, soha nem tudnék olyan emberrel együtt lenni, akinek ilyen múltja van. Hiába változik meg, bizonyos értékrendről és világnézetről ez árulkodik, és ezek nem olyan dolgok, amik megváltoznak. A barátnődtől én a helyedben picit eltávolodnék, a leírtak alapján eddig sem képviselt semmilyen erkölcsi értéket, ezután sem fog.
dehogyis fujj...én nem jönnék össze férfival! (21F)
börtön viselt lánnyal sem...mármint fegyveres rablásért ült...az más ha a tescoban evett egy csokit, vagy hóvirágot szedett...de ez mégis túlzás...és mi lesz a következő? megöli a párját?
Itt nem az elfogadással meg a toleranciával van gond, hanem azzal, hogy nyilván valami oka volt, hogy 4 évet csücsült. És azért aki már azon a szinten van, hogy fegyveres rablásba simán belemegy, és közel fél évtizedet a rácsok mögött ült, az azért elmond valamit az illető személyiségéről.
Ha pedig ő kérdezte a véleményedet, akkor semmi joga megsértődni.
Amúgy meg lerí róla már így az írásod alapján is, hogy nála még nagyon le van ereszkedve a rózsaszín köd. Ilyenkor pedig tudod, milyenek az emebrek.
Kizárt hogy bízni tudjak benne.
vér nem válik vízzé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!