Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan férfival, akinek nincs pénze?
Figyelt kérdés
Én eddig nem rossz anyagi körülmény között éltem.Nem mondom,hogy dúskáltunk,de jelentős megtakarításom volt.Összejöttem egy férfival,akinek semmi pénze.Ha van,mert megkapja a fizuját azt is elkölti benzinre cigire.Elment a megtAkarírásom rá,a kajára a nyaralásra az együttélésünkre.Miatta állok úgy majdnem ahogy ő.Hónap végére nem marad pénzem.Elvált van egy 10éves kisfia rá is költ,amit nem sajnálok,de ha nincs pénze akkor jobban próbáljon meg spórolni,és ne én vegyem meg a gyerek szülinapi ajándékát.Ti maradnátok egy olyan kapcsolatban,ahol legatyásodtok,és feleannyit szinte semmit nem tehettek meg,szemben azzal,ahogyan előzőleg éltetek.Barátnőmmel voltam albiban,és sokkal jobban kijöttem a pénzből.Itt közös kassza van nem is lehetne másképp....Szerintem egyszer élünk,akkor már ne abból álljon az életünk,hogy nyomorgunk.2018. dec. 1. 07:10
1/61 anonim válasza:
Nem. Annak akinek Europaba nincs penze, az nagyon elbacca az egeszet faxsagra, vagy ostoba es ronda komboval tengeti kis eletet.
Csak az ilyenek szegenyek, amugy senki sem az itt, 2018ban.
Nem a penz hianyaval van a baj, hanem ami mogotte van.
2/61 anonim válasza:
Ezért van az, hogy ilyennel eleve össze se jönnék. Szép dolog a szerelem, csak nem lehet rajta kenyeret venni.
3/61 A kérdező kommentje:
Pontosan.Kezdem megérteni az anyagias nőket,akik a pénzre mennek.Engem senki ne tartson el,de legyen pénze,s ne tőlem kérjen cigire,benzinre.Nem tudtam,hogy ilyen,hogy ennyire nincs pénze.Szóval a kérdés arra vonatkozik,hogy menjek vissza a régi életemhez?Mindig azt mondja a párom,hogy amiben én éltem az álomvilág,és az együttélés ezzel jár.De hány párt látunk,akik nem nyomorognak,hanem jól be tudják osztani a pénzt.Ne azért dolgozzak,hogy egyik napról a másikra éljek.
2018. dec. 1. 07:50
4/61 anonim válasza:
Nem mert nem akarom h rajtam eloskodjon, senkit nem tartok el és ezt én sem várom el fordítva. Kapcsolatban csak külön kasszan szeretek lenni , pénzben nem kozoskodom
N24
5/61 anonim válasza:
Nem anyagias viselkedés, ha nem szeretném, hogy valaki rajtam élősködjön és kihasználjon. Ilyen hapsival nem terveznék közös jövőt.
6/61 anonim válasza:
Nálam már az kizáró ok, hogy cigizik. Ellenkezik a felfogásommal, rengeteg pénzt elfüstölni (napi 1 doboz, az évente 350-400 ezer forint) és ennek az embernek nincs pénze? Valamint erősen egészségkárosító és büdös is. Az pedig, hogy máról-holnapra él folyamatosan teljesen kizáró ok. Én spórolós vagyok és ezt a páromtól is elvárom. Hülyeségekre mindig el lehet szórni a pénzt, de hogy ne tedd meg, ahhoz más felfogás kell. Bennem olyan feszültséget keltene, hogy hó végén már a küszöböt rágja, hogy nem tudnék ezzel együtt élni. Mindig volt tartalékom és lesz is, mert váratlan kiadás mindig jön. Ő mit csinál ilyenkor? Jön a személyi hitel? Uzsora? Adósságspirál?
7/61 anonim válasza:
2. Vagyok
Sokkal jobb az anyagi helyzetünk ketten, mint külön-külön. A pasid anyagi helyzete is sokkal jobb, mint külön.
Itt egyedül te szívsz ezzel az egésszel. Nem azért illene kidobni, mert csóró. Hanem azért, mert kihasznál, lehúz, és még ki is magyarázza.
8/61 anonim válasza:
Biztos hogy nem, én már azt sem hagytam volna, hogy a megtakarításom rá menjen el.
9/61 anonim válasza:
Gondolom egy lakatlan szigeten élsz, és ez a pasi az egyetlen lehetőséged, a másik hím egy 130 éves galápagosi teknős, így jó ötlet volt összejönni vele
10/61 anonim válasza:
Egy nőnek sem kell olyan férfi, aki szegényebb nála, kivéve, ha az a férfi baromi jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!