Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos az, hogy a párunknak közös kép legyen kint msn-en, vagy közösségi oldalakon? És ha egy csomó ideig közös van kint, utána meg vált, azért van okunk veszekedni, ha ez nekünk fontos?
Hát, ha tényleg ilyen hp voltál akkor megérdemelted! De ha nem akkor nem!
De most tényleg, mondom neked hogy ne hisztizz, mert a vége az lesz hogy elhagy egy olyan leányzóért akinek nem lesz fontos hogy van-e kint közös kép! Meglátod ha tényleg ez lesz, róla (a másik leányzóról) tuti hogy lesz kint kép, már csak azért is!
Több dolog nem jut eszembe!
(első voltam)
Ha úgy érzi, fogadd el VÉGRE!
Nem ismerlek ne haragudj, de meguntam a hisztidet! Nem látom értelmét annak, hogy tényleg jogos-e amit csinálsz! Menj aludni szépen és holnap tiszta fejjel fogsz gondolkozni (remélem)! Ha nem, akkor végképp nem tudom...!
Fejezd be végre!!!!!!!
UNALMAS!!!!!
Fogd fel nem a kép mutatja, hogy mennyire szeret vagy éppen nem! Ezek után tényleg nem csodálkoznék ha elhagyna!
Akkor aztán fájhatna sok minden!
De lehet ha elhagy csak abból tanulnál, hogy ideje lenne megbízni benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!