Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratnom folyamatosan hizik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom folyamatosan hizik, miota egyutt vagyunk. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt es tulajdonkeppen szepen fokozatosan, de egyre hizik. 160-egynehany cm magas, mikor osszejottunk 55kg volt, egy ev utan felment 60kg-ra (ami egyaltalan nem is zavart). 2 ev utan mar 65kg volt, most pedig mar lassan a 70-et surolja alulrol.

A kapcsolatunk igazabol hal' Istennek jo, nagyon szeretem es o is engem, de egyszeruen egyre kevesbe kivanom. A zsir leginkabb a hasara es combjaira megy, es oszinte leszek, ha ennyi kg lett volna 3 evvel ezelott, nem jottem volna ossze vele. Mivel hiszem, hogy a kommunikacio nagyon fontos, tobbszor is probaltam neki ezt udvariasan jelezni, de ebbol mindig kizarolag sertodes lett, hogy milyen paraszt vagyok, meg nem szeretem stb. (tipikus noi erzelmi manipulacio)

Igyekszem motivalni, kozosen futni, kondizni, egeszsegesen enni, de egyszeruen nem erdekli ugy latom, neha konkretan ugy bezabal, mint egy diszno, aztan pedig nekem panaszkodik es ertetlenkedik, hogy miert hizik.

Meg mielott valaki nagyon okoskodna, en rendkivul odafigyelek az alakomra, 190cm-hez 85kg vagyok, mint az ismerkedesunk legelejen. En heti haromszor masfel orat kondizok, eleg szep eredmenye van es minden nyaron kockas a hasam. Azt gondolom, hogy a tulsuly egyszeruen igenytelenseg, es nem szeretnek egy igenytelen novel egyutt lenni. Ha nekem ugyvedkent, napi 10 ora munka utan van energiam edzeni es nem zabalni akkor neki miert nincs??

Adjatok valami tanacsot, mi tevo legyek? Elhagyni nem szeretnem, mivel nagyon szeretem, de ez igy nem mehet tovabb. Ha most fiatalon (25 evesek vagyunk mindketten) nem hajlando valozni, akkor mi lesz szulesnel? Felmegy 100kg-ra? Nem szeretnem az eletemet egy kover novel leelni, es ha ez igy folytatodik, 1-2 ev es a nemi eletunk meg fog szunni.

2017. nov. 14. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
(mármint a volt barátnőmről beszélek, szerencsére már nem vagyok vele együtt - előző voltam)
2017. nov. 14. 19:37
 72/82 anonim ***** válasza:
42%

#69 Attól függetlenül, hogy fellengzős vagy sem, még igazam van.

A lényeg benne volt: aki így beszél a nőjéről, az nem szereti. Nem azzal van a probléma, hogy nem vonzódik hozzá a kérdező, mert joga van eldönteni, hogy milyen testalkat tetszik neki, és milyen nem, de akkor ne áltassa se magát, se a csajszit.

22/N

2017. nov. 14. 19:42
 73/82 anonim ***** válasza:

"hiszen az mas, ha egy vekony pasi 'nem az eseted' szeretkezesnel, es az is mas, ha valaki egyszeruen egyre kevesbe tud beinditani, mivel tulsulyos. Nekem mindig is a vekony nok tetszettek, baratnom is az volt, mikor megismerkedtunk. "

az ő barátja se volt girnyó, amikor megismerkedtek. ha egy nőnek nem az esete a girnyó férfi, az pontosan ugyanaz, mint hogy neked a kövér barátnőd nem vonzó. vagy mivel a nőnek nem kell felállnia a farkának, ezért már tökmindegy? úgyis meg lehet dugni? ez egyszerűen tahóság.

ugyanez igaz azokra is, akiknek a nagydarab férfiak jönnek be. ha az egyik mellett kiállunk, hogy de az elvárható, azt el kell fogadni, hogy egy férfinek a vékony nő kell, neki az tetszik, attól indul be, akkor a többit is ugyanúgy el kell fogadni.

én nem tudom mennyire szereted a barátnődet, vagy milyen a kapcsolatotok, nem is érdekel.

rajtam egyszer 5-8kg felesleg volt. a barátom egyszer megjegyezte, hogy mennyire tetszene neki, ha sportos lennék. bennem is kettős érzések voltak. egyrészt úgy voltam vele, hogy megértem. amikor megismerkedtünk sportosabb voltam. soha nem szólt be, nem kritizált, nem gúnyolt, bókolt továbbra is. másrészt viszont nyilván kicsit rossz érzés a másiknak, hogy egy kis változást már nem tud tolerálni a másik, vagy legalábbis annyira zavarja az a súlyfelesleg, hogy megjegyezze.

de igazából nem kért semmi olyat, ami ellenemre lett volna. saját magamnak is úgy tetszettem, amikor sportos voltam. mindig is a lehető legtöbbet akartam kihozni magamból, mindig is fontos volt számomra, hogy tetszek a barátomnak, úgyhogy mindezeket végiggondolva arra jutottam hogy lefogyok.

de ha a barátnődből hiányzik a belső motiváció, akkor nem tudsz mit tenni. nem tudom mennyi idő telt el azóta, hogy megjegyezted hogy van egy kis súlyfeleslege, de nem mindenkinél történik egyből változás.

szerintem továbbra is hívd el sportolni, esetleg sportolj vele valami olyat, ami őt érdekli. az is jó ha csinálsz neki enni. én pl úgy fogytam, hogy továbbra is ettem mindent, csak kevesebbet. rájöttem hogy nálam az nem működik, hogy mindent megvonok magamtól, amiket szeretek, mert hamar elveszítem a kitartásomat. szóval ettem cukrot is, mindent, csak jóval kevesebbet, és mellette egyre többet mozogtam. kipróbálhatná pl ezt is. nyilván lassabb a fogyás, de ha olyan mint én, akkor viszont ezzel a módszerrel nem hagyja abba pár hét után.

2017. nov. 14. 20:20
 74/82 anonim ***** válasza:
33%

En azt nem ertem, hogy itt (sok) mindenki allitja, hogy a szerelemnek nem resze a testi vonzalom. Ennyi erövel, ha a parom holnaptol nem fürdik is vonzodnom kell hozza. Maskülönben nem igazi szerelem. En a csaladomban lattam täbb ilyet, hogy a nök a hazassag utan lazan felkaptak magukra 25-30 kilot. Es nem, nem szep. A barataimnal nem szamit 50kg-sak e vagy eppen 100. De hozzajuk nem vonzodok. Ha a kerdezö szamara ez fontos, akkor a feje tetejere is allhat, nem fogja vonzonal tartani a baratnöjet. Attol szeretheti, tarhatja ertekes embernek, de ha a testo vonzalom nincs meg, akkor az mar nem szerelem.

Kerdezö: mondd meg neki öszinten, hogy ez neked nem palya. Hogy felted az egeszseget es szeretned ha probalna tenni az erdekeben. Ha nem hajlando, akkor sajnos tulsagosan különböztök...

En amugy teljesen megertelek, nekem sem lenne vonzo egy tulsulyos ferfi. En heti kb. 55 ora munka mellett is sportolok 4x egy heten es fözök magamra. Meg lehet csinalni, ha van akarat. Szomorubb, ha nincs igeny csinosnak es egeszsegesnek lenni.

2017. nov. 14. 20:43
 75/82 anonim ***** válasza:
0%
Beszélni vele....
2017. nov. 14. 20:52
 76/82 anonim ***** válasza:
63%

Én igazából már azt sem értem, hogy miért hagyja elhízni magát egy ember. Nem érzi igénytelennek és ellustult sz..rdarabnak?

Ha önmagának nincs igénye arra, hogy változzon, akkor ott kell hagyni.

Sokan írják, hogy nem is szereted. Szerintem meg ő nem szeret és nem is tisztel téged, ha ennyire elhízik. Ráadásul még flegmázik is....

Sportoljatok emberek és nem csak a fogyás miatt, hanem mert nagyszerű érzés és jót tesz a léleknek is.

2017. nov. 15. 06:57
 77/82 anonim ***** válasza:
26%
Hihetetlen, mennyi itt a frusztrált nő, akik kórusban szórják az átkot, csak hogy eltereljék a témát. Egyszerűen undorító ez a hozzáállás, és a srácoknak már kamaszként meg kellene tanítani a jeleit, amikor a párjuk nem tiszteli őket és önző módon magasról tesz az igényeire. Rengeteg nő kerülne lapátra záros határidőn belül, ha a szerencsétlen párjuk nem reménykedne a soha el nem jövő változásban.
2017. nov. 15. 10:47
 78/82 anonim ***** válasza:
25%

77-es, nem kell azért jellemezni másokat, mert nem olyan vaskalapos fasiszta gondolkodásúak, mint te. Én átlagos, sportos alkat vagyok, de a 70 kg és alig 80 kg-os csávók egyáltalán nem jönnek be, főleg az ágyban. Számomra a +90 kg-os férfiak a legjobbak, igazán fantáziadúsak, sokkal inkább gentleman-ek (átlagosan beszélve), mint az alacsonyabbak és vékonyabbak. Ilyen női ízlések is vannak.

Beszélgetnék én azért azzal a barátnővel. Nem lehet egy embert, eny nőt ennyire rövid pórázon tartani. Aki ennyire vaskalapossá vált, az menjen haza és köszönje ezt meg a szüleinek, egyetlen megoldás.

2017. nov. 15. 11:15
 79/82 anonim ***** válasza:
30%
78: Bácsak tényleg elmennél már beszélgetni valakivel, és nem szemetelnéd tele ezt a kérdést az ostoba fasisztázásoddal meg a lényegtelen történeteiddel. Kit érdekel, hogy neked milyen férfiak jönnek be? Uncsi már, a témához meg nem tudsz mit hozzáfűzni...
2017. nov. 15. 11:56
 80/82 anonim ***** válasza:
25%
79-es, köszönöm. Annak ellenére is tartom a véleményemet (amely tapasztalokra épül), hogy te most jól felidegesítetted magad. Csak nyugodtan és pöfögj tovább. További fincsi degradálást kívánok :* :*
2017. nov. 15. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!