Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratnom folyamatosan hizik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom folyamatosan hizik, miota egyutt vagyunk. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt es tulajdonkeppen szepen fokozatosan, de egyre hizik. 160-egynehany cm magas, mikor osszejottunk 55kg volt, egy ev utan felment 60kg-ra (ami egyaltalan nem is zavart). 2 ev utan mar 65kg volt, most pedig mar lassan a 70-et surolja alulrol.

A kapcsolatunk igazabol hal' Istennek jo, nagyon szeretem es o is engem, de egyszeruen egyre kevesbe kivanom. A zsir leginkabb a hasara es combjaira megy, es oszinte leszek, ha ennyi kg lett volna 3 evvel ezelott, nem jottem volna ossze vele. Mivel hiszem, hogy a kommunikacio nagyon fontos, tobbszor is probaltam neki ezt udvariasan jelezni, de ebbol mindig kizarolag sertodes lett, hogy milyen paraszt vagyok, meg nem szeretem stb. (tipikus noi erzelmi manipulacio)

Igyekszem motivalni, kozosen futni, kondizni, egeszsegesen enni, de egyszeruen nem erdekli ugy latom, neha konkretan ugy bezabal, mint egy diszno, aztan pedig nekem panaszkodik es ertetlenkedik, hogy miert hizik.

Meg mielott valaki nagyon okoskodna, en rendkivul odafigyelek az alakomra, 190cm-hez 85kg vagyok, mint az ismerkedesunk legelejen. En heti haromszor masfel orat kondizok, eleg szep eredmenye van es minden nyaron kockas a hasam. Azt gondolom, hogy a tulsuly egyszeruen igenytelenseg, es nem szeretnek egy igenytelen novel egyutt lenni. Ha nekem ugyvedkent, napi 10 ora munka utan van energiam edzeni es nem zabalni akkor neki miert nincs??

Adjatok valami tanacsot, mi tevo legyek? Elhagyni nem szeretnem, mivel nagyon szeretem, de ez igy nem mehet tovabb. Ha most fiatalon (25 evesek vagyunk mindketten) nem hajlando valozni, akkor mi lesz szulesnel? Felmegy 100kg-ra? Nem szeretnem az eletemet egy kover novel leelni, es ha ez igy folytatodik, 1-2 ev es a nemi eletunk meg fog szunni.

2017. nov. 14. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
62%
Komolyan nem értelek titeket. 15 kiló az nagyon sok. Nem annyiról van szó, hogy felkapott magára 5-öt és emiatt sírnia a kérdező. Én teljesen megértem, azért egy nőnek sem szabadna belekényelmesednie ennyire egy kapcsolatba. Igenis tenni kell a másikért, pl nem hízok el a saját hibámból.
2017. nov. 14. 17:49
 62/82 anonim ***** válasza:
26%
60. Oké, tegyünk egy próbát. Egy 85 kilós "girnyó" férfi végigmegy a strandon, utána meg te "nőként" a 100+ kilóddal...aztán megnézzük ki lesz a szánalmasabb és kin röhögnek többen. :D
2017. nov. 14. 17:57
 63/82 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled, kérdező. Ha nem hajlandó változtatni és csak megsértődik meg hisztizik, akkor hosszútávú kapcsolat ebből nem lesz.

Egyre megkérlek, ilyet ne irjál, hogy "tipikus női" mert ez általánosítás, én nem manipulálok senkit, pedig nő vagyok. Neked se esne jól, ha azt írnám, meg fogod csalni, mert tipikus férfi vagy.

25N

2017. nov. 14. 18:19
 64/82 anonim ***** válasza:
43%

#62 Egyetlen egy gond van csak. Nem vagyok sem 100 kiló sem 100+.

Sőt, 70 közelében sem vagyok!

Viszont te, értelmileg még az IQ 30-at sem ütöd! Ugye milyen jó, amikor legirnyoznak? Te, pocstelen kis szarjankó!

2017. nov. 14. 18:21
 65/82 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó hagyd már.Ne legyél olyan, mint ő.Teljesen felesleges vitába szállni egy ilyen arrogáns, öntelt lénnyel.Had recskázzon a degradáló stílusára, más úgysem jut neki.
2017. nov. 14. 18:30
 66/82 anonim ***** válasza:
47%
#65 Igazad van!
2017. nov. 14. 18:34
 67/82 anonim ***** válasza:
42%

Ha tényleg zavar, akkor beszéld meg vele, és másképp időzítse a evést.

Amúgy hány cm magas a barátnőd? Csak mert mindenki sír, hogy a 15 milyen sok, de ha van 175-180 cm a csaj, akkor egyáltalán nem sok az a 70 kg, és az 55 lett volna kevés.

Az szerintem idióta tanács, hogy bántsd meg. Látom, hogy páran tanácsolták, hogy fogdosd a sonkáit, és tegyél rá megjegyzéseket, meg hogy dicsért a régi képeit...De ez gusztustalan, és maximum az önbizalmát tiprod a sárba. Ha így állna hozzám valaki, őszintén szólva én sem változnék, maximum ott hagynám a fenébe.

Akkor lennék hajlandó változásra, ha szépen, asszertíven kommunikálná le, hogy mi újság, és nem sértegetne.

Mondjuk azok alapján, ahogyan beszélsz róla (tipikus női érzelmi manipuláció, nem akarok igénytelen emberrel élni) hihetetlen, hogy "nagyon szereted." Ja. Szereted, hogy van egy biztos nő az életedben, aki hazavár, míg ha szakítanál vele (amit a lelked mélyén akarsz), akkor ki tudja, mikor találnál másik nőt, ráadásul olyat, aki ugyanúgy törődik veled.

Ennyi a sztori, nem kell ezt túlragozni. ^^

22/N

2017. nov. 14. 19:13
 68/82 anonim ***** válasza:
37%

Én írtam a "sonkásat". Szerintem egyáltalán nem sértő, sőt. Párom így szokta felhívni a figyelmemet arra, hogy felcsúszott 2-3 kiló és örülök is neki. Én is szoktam paskolgatni a hasát, hogy mégis mi ez a hájrengeteg, amikor magára zabál 5 kilót. Azok szoktak ezen megsértődni, akiknek nincs önbizalmuk és/vagy csak a testük aktuális állapotától függ.

A kérdező esetében a lány 160 körüli, ez esetben igencsak sok az a 15 kiló. Másrészt pedig a kérdező már próbálta sokféleképpen a lány tudtára adni, hogy ez nem oké. Mivel a szépszóra nem reagált, már csak a határozottabb fellépés marad. Ha nem érzi a lány a dolog súlyát (szó szerint :D), akkor egyértelműbben kell a tudtára adni. 25/N

2017. nov. 14. 19:33
 69/82 anonim ***** válasza:
18%

Gratulálok sikerült a nagy fellengzős odamondás miközben arra nem vetted a fáradtságot, hogy elolvasd a kérdést.

"Amúgy hány cm magas a barátnőd?"

160-egynehany cm magas

"Akkor lennék hajlandó változásra, ha szépen, asszertíven kommunikálná le"

Mivel hiszem, hogy a kommunikacio nagyon fontos, tobbszor is probaltam neki ezt udvariasan jelezni

2017. nov. 14. 19:33
 70/82 anonim ***** válasza:
29%

Több mint 60 válaszos kérdést csináltatok ebből, gratulálok.

Egyszerű lenne a dolog amúgy: a Kérdezőnek már rég ki kellett volna dobni ezt a nőt, és kész.

Ugyanazt a hibát követi el, mint én. Az én barátnőm is elhagyta magát, igaz, ő nem hízott meg, hanem máshogy, de végül is a lényeg ugyanaz: amikor összejöttünk egy szép lány volt, aztán már nem annyira. És még ő volt a bunkó velem...

Kérdező!

LÉGY FÉRFI.

Álj a sarkadra: mondd meg a csajnak, hogy ez így nem mehet tovább. Ha nem akar változtatni, DOBD KI. Akkor lehet, elgondolkodik, és tesz valamit, hogy lefogyjon. Ha meg nem akkor majd találsz egy NORMÁLIS NŐT.

2017. nov. 14. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!