Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratnom folyamatosan hizik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom folyamatosan hizik, miota egyutt vagyunk. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt es tulajdonkeppen szepen fokozatosan, de egyre hizik. 160-egynehany cm magas, mikor osszejottunk 55kg volt, egy ev utan felment 60kg-ra (ami egyaltalan nem is zavart). 2 ev utan mar 65kg volt, most pedig mar lassan a 70-et surolja alulrol.

A kapcsolatunk igazabol hal' Istennek jo, nagyon szeretem es o is engem, de egyszeruen egyre kevesbe kivanom. A zsir leginkabb a hasara es combjaira megy, es oszinte leszek, ha ennyi kg lett volna 3 evvel ezelott, nem jottem volna ossze vele. Mivel hiszem, hogy a kommunikacio nagyon fontos, tobbszor is probaltam neki ezt udvariasan jelezni, de ebbol mindig kizarolag sertodes lett, hogy milyen paraszt vagyok, meg nem szeretem stb. (tipikus noi erzelmi manipulacio)

Igyekszem motivalni, kozosen futni, kondizni, egeszsegesen enni, de egyszeruen nem erdekli ugy latom, neha konkretan ugy bezabal, mint egy diszno, aztan pedig nekem panaszkodik es ertetlenkedik, hogy miert hizik.

Meg mielott valaki nagyon okoskodna, en rendkivul odafigyelek az alakomra, 190cm-hez 85kg vagyok, mint az ismerkedesunk legelejen. En heti haromszor masfel orat kondizok, eleg szep eredmenye van es minden nyaron kockas a hasam. Azt gondolom, hogy a tulsuly egyszeruen igenytelenseg, es nem szeretnek egy igenytelen novel egyutt lenni. Ha nekem ugyvedkent, napi 10 ora munka utan van energiam edzeni es nem zabalni akkor neki miert nincs??

Adjatok valami tanacsot, mi tevo legyek? Elhagyni nem szeretnem, mivel nagyon szeretem, de ez igy nem mehet tovabb. Ha most fiatalon (25 evesek vagyunk mindketten) nem hajlando valozni, akkor mi lesz szulesnel? Felmegy 100kg-ra? Nem szeretnem az eletemet egy kover novel leelni, es ha ez igy folytatodik, 1-2 ev es a nemi eletunk meg fog szunni.

2017. nov. 14. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 A kérdező kommentje:

7/9 igy van, en is ugy latom, hogy nagyon el van kenyelmesedve. Ez hatvanyozottan igaz, miota osszekoltoztunk. Mondok egy peldat: mondom neki, hogy elmegyek futni/kondizni, lenne-e kedved velem jonni? Valasz: faj a fejem, elfaradtam munkahelyen, meg akarom nezni a sorozatomat, skypeolnom kell apammal/anyammal/szomszeddal. Ha szova teszem, hogy esetleg neki is jonnie 'kene', vagy 'jot tenne', vagy barmi, akkor jon a jol bevalt metodus, a sertodes. "Majd en eldontom, hogy mikor megyek edzeni", "mondtam, hogy nincs kedvem, nem erted meg", "az xy baratnom 20kg-val koverebb es megis van parja"(ja, hozzateszem a srac is vagy 110kg)

Szoval, na tenyleg igyekszem, de ha valaki nem akar tenni erte, en nem edzhetek helyette.

2017. nov. 14. 14:09
 12/82 anonim ***** válasza:
84%
Jó lenne kideríteni, miért eszik ennyit. Mikor eszik? Ha szomorú? Ha jókedvű? Ha ideges? Ha unatkozik? Vagy épp ha sok a tennivalója? Van más örömforrása az evésen kívül? Mennyit iszik (vizet)? Nem lehet, hogy a szomjúságot érzi éhségnek? Valószínűleg lelki oka lesz a túlevésnek. Azt kellene kideríteni, mi ez a lelki ok.
2017. nov. 14. 14:09
 13/82 anonim ***** válasza:
30%

Az isten áldjon meg!!! Akkora egy ötéves rinyagep vagy hogy az már faj! Bár, ide férfiak nem igazán tolják fel a képüket tehát nem csodálkozom!

És ha mondjuk betegség lenne, és annak következtében hizna meg akkor is elhagynád! Szánalmas kis pocs vagy! Ügyvédkém!

2017. nov. 14. 14:11
 14/82 anonim ***** válasza:
52%

Egyrészt, ha ez a hízás nem zavarja a barátnődet, már ne haragudj meg, de elég igénytelen lehet.

Mondd meg neki kerek-perec, hogy felszedett magára és, hogy neked ez már sok és örülnél, ha tenne ellene.

Ha ez nem fontos már, neki, hogy tetsszen neked, akkor már nincs sok közötök egymáshoz, hiába "szereted".

2017. nov. 14. 14:12
 15/82 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként 25 evesen max bojtarka vagy nem ügyvéd!
2017. nov. 14. 14:15
 16/82 anonim ***** válasza:
74%

Duci nő vagyok és momentán azon vagyok,hogy ezen változtassak.Ha nem így lenne,akkor is megérteném,hogy reklamálsz,hiszen nem így ismerted meg a barátnődet.

Esetleg nem tudsz róla,hogy szed-e fogamzásgátlót?Nekem pl. az konkrétan betett úgy lassan 9 éve.

Azt látom,hogy te azért próbálod normálisan tudtára adni,hogy szeretnéd,ha nem gyarapodna tovább,mert szeretnél a pároddal,ha nem is minden nap,de néha napján úgy együtt mozogni,hogy a mozgás végén nem köpi ki a tüdejét.

A helyedben nekifutnék még egyszer és megmondanám,hogy "kincsem,ne haragudj,de azt vettem észre,hogy már nem az vagy,akit megismertem.Régen tudtunk együtt könnyedén futni,már ez lassan lehetetlen,mert csak hízol,e mellé eszel egy csomót és egészségtelen kajákat,ráadásul és nem mozogsz.Ultimátumot nem akarok adni,de az biztos,hogy az én életmódom mellett így ezt nem fogjuk tudni folytatni sokáig.Főképp az zavar,ahogy elkezdtél hízni és ahogy folytatódik és ez az,amit nem hiszem,hogy sokáig fogok tudni tolerálni.Szóval gondolkozz el,hogyan tovább,mert én szeretnék a párommal aktív programokat csinálni,Veled meg egyre kevésbé megvalósítható."

Persze,úgy alakítod át,ahogy gondolod,de valami hasonló lehet,felrázná

2017. nov. 14. 14:17
 17/82 anonim ***** válasza:
55%

Hát igen, megértelek kérdező. Szerintem kicsit határozottabban szólj neki, ne félj, hogy megsértődik. Kerüld a szexet, kicsit hagyd magára a csajt, menj el nélküle ide-oda, hátha kicsit összekapja magát.

Sajnos én is hízásra hajlamos vagyok, párom úgy szokta ezt csinálni, hogyha felkúszik 2-3 kiló, akkor szépen elkezdi fogdosni a hurkáim, hogy hmm de szép sonka lesz ez majd a húsvéti asztalon. :D Ilyenkor én is észreveszem magam, és odafigyelek. Egy lány se érzi jól magát +10-15 kiló felesleggel, és mivel a szép szóra és finomkodásra nem hallgat, kicsit határozottabban kell odacsapnod. Ha meg megsértődik, hivatkozhatsz arra, hogy te próbáltál már segíteni neki, de nem volt rá vevő. Elhagyni úgysem fog, hacsak bebeszéli magának ezt a hülyeséget, hogy őt így kell szeretni és kész. Sok sikert!

25/N

2017. nov. 14. 14:18
 18/82 anonim ***** válasza:
74%
#13 de itt nem betegségről van szó. Az nyilván más eset. Itt elindult egy nagyon rossz folyamat. A nő hízik és hízik és NEM HAJLANDÓ tenni ellene. Gondolom a kérdező se szólna egy rohadt szót se, ha azt látná, hogy a csaj mindent megtesz a fogyás érdekében. Ráadàsul a lány ignorálja a közös programot. Ugyan hadd ne járjon örömtáncot a kérdező, hogy a szerelme elhanyagolja magàt, és otthon mereszti az egyre terebélyesedő hátsóját ahelyett, hogy mondjuk elmennének teniszezni egy jót, vagy versenyt futnának a parkban, netán biciklitúrára mennének.
2017. nov. 14. 14:19
 19/82 anonim ***** válasza:
52%

Te egyedül semmit nem tehetsz.Neki kellene változtatni, de az írásod alapján nem akar, és nem is érdekli.Sok veszekedés lesz még itt...

Én úgy látom nem lesztek sokáig együtt, hiszen nem is kívánod már.Azt elhiszem, hogy kedveled, de nem látod már benne a nőt.Ez már nem szeretet.

2017. nov. 14. 14:22
 20/82 anonim ***** válasza:
33%

Ilyenkor télen mindenki többet eszik (még az állatok is), emiatt lenne fontos, hogy egy kalóriadús, de mégis egészséges étrendet beszéljetek meg, főzzetek is együtt. Ugyanakkor télen is érdemes egy kicsit sétálni a környéken szombaton vagy vasárnap.

Az egy másik dolog, ha nekem azt mondaná a párom, hogy zabálok, akkor elgondolkodnék a kapcsolatunkon. Egy férfi ilyenkor együttműködően viselkedjen és nem pedig önző módon. Ugyanakkor nekem ducibb nőként éppen emiatt a viselkedés miatt ismerkedek szintén csak testesebb pasikkal, legtöbbször a vékony, 70 kg-os csávók ugrálnak ;)

2017. nov. 14. 14:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!