Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha estétől-reggelig fingok szinte folyamatosan, az a lányokat mennyire zavarja?
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 08:50
2/15 A kérdező kommentje:
Nem mindig van szaga
2017. okt. 9. 08:54
3/15 anonim válasza:
Azt nem tudom, de az estétől - reggelig fingó lányokat biztosan nem. Versenyt is finghattok, sőt, egyszerűbb dalokat el is finghattok közösen, aztán később kisebb finghangversenyt adhattok, agyon keresitek magatokat...
4/15 anonim válasza:
A nők szeretik a férfias illatokat
5/15 anonim válasza:
Ó én is trombitálok folyamat, mi jót röhögünk rajta, szét trollkodjuk egymást vele.
6/15 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek, pl. munkahelyen sokan nem törlik ki a feneküket, vagy mosnak kezet, hogy férfias szaguk maradjon. Sajnos fürödni is csak pár évente szoktak, főként részegen az esőben zuhanyoznak.
Faterom is ilyen, bár ő idén már beleesett a patakba, tehát az évtizedes tisztálkodás számára letudva és büszke is rá, milyen sokat spórolt a vízen.
7/15 anonim válasza:
Az nem elég, hogy nincsen szaga, vannak olyanok, akiket a hangja is zavar, ahelyett, hogy nevetnének rajta.
8/15 A legrosszabb válasza:
Valami csúnyán bekajálhattam hétvégén, mert másfél napon keresztül egész álló nap durrogtam, mint a tüzijáték, pedig semmi extrát nem tettem bele az étrendembe, nem tudom, mitől történhetett. Nem tudom, hogy tűrte volna ezt egy lány, valószínűleg hétvégén nem találkoztunk volna.
9/15 anonim válasza:
Vegyél be espumisant vagy degasint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!