Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok folyamatosan egy nagyon vonzó külsejű személy adatlapját nézegetné naponta sokszor és régóta, illetve keresné az alkalmat, hogy találkozzon az illetővel, mit tennétek?
Házasok vagyunk és gyerekeink vannak...
A vonzó személy pedig történetesen a gyerekorvos. Csodálkoztam, miért ő akarja oltásra vinni a gyereket!
Honnan tudod, hogy nézegeti?
Elhiszem, hogy zavar, de én nem verném ezt nagy dobra. Mindenkinek vannak ilyen ahogy írod plátói szerelmei, amiből feltehetőleg úgysem lesz semmi. Attól még szerethet téged. Ennyi erővel, ha férfiként van mondjuk egy kedvenc színésznőm vagy énekesnőm az is baj lehetne.
Babazsúr.
Sajnálom azért. Egyszer majd megtanuljátok amit kell. Sok erőt ehhez.
Ööö... Mit kellene megtanulni?
Persze-persze, most le vagyok "gyerekesezve", de fordított esetben, amikor mondjuk a feleség csinálná ezt (fb profil nézegetés, ábrándozás, találkozhatsz), akkor egyből azt írnátok, hogy tuti meg is csalt már, stb.
Pont valamelyik nap olvastam hasonló kérdést. : -)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!