Naponta 16 óra tanulást meddig lehet bírni? Folyamatosan hallom mindenkitől- jog- hogy napi 16-7 órát tanul, de ezt én sosem tudtam, nekem kb napi 11 a max, de inkább 10 és nem azért mert lusta vagyok, de érzem, eddig fog az agyam.
Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 09:22
1/6 anonim válasza:
Hát a napi 16 óra elég durván hangzik. Még talán hobbit sem csináltam ennyit. Fősulis koromban nyáron készültem a nyelvvizsgára, kb. napi 10-12 óra lehetet heti hét napban, de őszre kiégve éreztem magam tőle, vagyis alig volt kedvem tovább folytani a sulit. Úgy éreztem ahogy írtad, hogy már nem volt képes több információt befogadni az agyam. Csak miután nagyon kipihentem magam egy normális életmóddal.
2/6 lio77 válasza:
Hát az szerintem túlzás.Nekem pl 7-8 óra megy maximum,az is több szünettel.Utána már fáradt vagyok,és 2 mondatot nem tudok elmondani.Mindenkinél van egy határ,ami után már csak árt,mint segít hogy még mindig nyomja.Nálam ez 7-8 óra,lehet valakinél több,de az a 16-17 az már szörnyen sok.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak mert úgy veszem észre, én vagyok az UFO.
Vagy az is lehet, hogy csak ülnek a könyv felett és ábrándoznak?
2017. febr. 2. 10:20
4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz én évközben is olvasgatom a könyveket
2017. febr. 2. 11:10
5/6 lio77 válasza:
Ja,hát az megint más mikor valaki egy nehéz tárgyat 1-2 nap alatt akar megtanulni nulláról.Úgy elhiszem hogy 16-17 órát tanul,de annak is a fele ha valódi tanulás,a többi facebook,youtube,panaszkodás,stb.
6/6 anonim válasza:
Nézem, ahogy sokan több mint 10 órákat tanulnak én meg már 1-2 óra után pihenni akarok mert elfáradok :'D Pedig már egyetemre járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!