Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom folyamatosan azt mondogatja, hogy nem vagyunk összenőve, neki a hobbija a mindene. Szakítsak vele?
Párommal 3 éves kapcsolatunkban sajnos elég nagy hullámvölgyek vannak mostanában. Nagyon keveset vagyunk együtt, és azt a kis kevés időt, amit velem tölthetne, inkább a fanatikus horgászszenvedélyének szenteli ( kijártam/kijárok vele, de mostanság nem enged pecázni, mert teher vagyok ott is neki... ). Sokáig támogattam, de most elszakadt a cérna, amikor betegen kirángatott a hétvégén pecázni. Tudom, senki sem kényszerített, de vele akartam lenni, gondoltam, addig is együtt vagyunk. Mérges lettem, mert megint nem szólt hozzám egész nap, mondtam, hogy legyen kicsit rám is tekintettel, erre megkaptam ( nem először ), hogy nem vagyunk összenőve. Folyamatosan egy hülye hárpiának állít be. Nyilván hibáztam, lehet, hogy akaszkodósnak tart, de olyan jó lenne ezeket megbeszélni, annyira fáj. Csak a szakítás maradt?
22/L
Én elhagynám. Nagyon bunkó a párod. Természetesen szükség van külön töltött időre is, amikor a saját hobbijával foglalkozhat az ember, de itt már nem erről van szó. Ráadásul borzalmas az is, hogy akárhányszor közös program van, nem kérdez meg téged, hogy te mit akarsz, nem igyekszik a te kedvedben járni, csak egyértelműen a peca jöhet nála szóba.
Azt sem értékeli, hogy te próbálsz képben lenni a pecázással kapcsolatban...
Én dobnám, de te tudod.
21/L
Én, élek halok a horgászatért, de amit írtál, az már nekem is sok lenne. Legelső, minden kép a párom.
Azért, azt nem értem, mi az, hogy nem enged horgászni?
Lehet, azért nem enged pecázni, nem akar úgy járni mint én.
Örültem, hogy elkísér. Közben beszélgetés, összebújás a botok mögött, sátorban:) Bográcsozás, tárcsázás. Eredménye az lett, mára őrültebb pecás, mint én:)
Ahogy látom, a te hajótok, zátony felé tart:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!