Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratnom folyamatosan hizik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom folyamatosan hizik, miota egyutt vagyunk. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt es tulajdonkeppen szepen fokozatosan, de egyre hizik. 160-egynehany cm magas, mikor osszejottunk 55kg volt, egy ev utan felment 60kg-ra (ami egyaltalan nem is zavart). 2 ev utan mar 65kg volt, most pedig mar lassan a 70-et surolja alulrol.

A kapcsolatunk igazabol hal' Istennek jo, nagyon szeretem es o is engem, de egyszeruen egyre kevesbe kivanom. A zsir leginkabb a hasara es combjaira megy, es oszinte leszek, ha ennyi kg lett volna 3 evvel ezelott, nem jottem volna ossze vele. Mivel hiszem, hogy a kommunikacio nagyon fontos, tobbszor is probaltam neki ezt udvariasan jelezni, de ebbol mindig kizarolag sertodes lett, hogy milyen paraszt vagyok, meg nem szeretem stb. (tipikus noi erzelmi manipulacio)

Igyekszem motivalni, kozosen futni, kondizni, egeszsegesen enni, de egyszeruen nem erdekli ugy latom, neha konkretan ugy bezabal, mint egy diszno, aztan pedig nekem panaszkodik es ertetlenkedik, hogy miert hizik.

Meg mielott valaki nagyon okoskodna, en rendkivul odafigyelek az alakomra, 190cm-hez 85kg vagyok, mint az ismerkedesunk legelejen. En heti haromszor masfel orat kondizok, eleg szep eredmenye van es minden nyaron kockas a hasam. Azt gondolom, hogy a tulsuly egyszeruen igenytelenseg, es nem szeretnek egy igenytelen novel egyutt lenni. Ha nekem ugyvedkent, napi 10 ora munka utan van energiam edzeni es nem zabalni akkor neki miert nincs??

Adjatok valami tanacsot, mi tevo legyek? Elhagyni nem szeretnem, mivel nagyon szeretem, de ez igy nem mehet tovabb. Ha most fiatalon (25 evesek vagyunk mindketten) nem hajlando valozni, akkor mi lesz szulesnel? Felmegy 100kg-ra? Nem szeretnem az eletemet egy kover novel leelni, es ha ez igy folytatodik, 1-2 ev es a nemi eletunk meg fog szunni.

2017. nov. 14. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
4%
28. Csakhogy ez a pasiknál máshogy működik, te csak szétrakod a lábad, de ha egy pasi nem kívánja a zsíros bálnákat, akkor nem fog neki rá felállni, hacsak nem valami másra gondol.
2017. nov. 14. 14:44
 32/82 anonim ***** válasza:
26%

Tipikus női viselkedés ez. Nekem két hosszú kapcsolatomban is ugyanez volt.. engem zavart, kommunikálni nem lehetett erről, motiválni meg nem tudtam motiválni, amikor én mondtam le a különféle élvezeti kajákról vagy elmentem sportolni. Nem értem miért csinálják, bár megjegyzem, most mindegyik vékonyra fogyott újra (egyedülállók).

Amúgy nincs ötletem, szóval én is kíváncsian várom a megváltó gondolatot a témában :D Úgy is sok itt a 'szakértő'

2017. nov. 14. 14:47
 33/82 anonim ***** válasza:
73%

Van egy kolléganőm, ő is 164 cm és hol lefogy 50 kilóra, hol felhízik 65-re. Amikor 65 kg, akkor is jól néz ki, egyáltalán nem nevezném zsírdisznónak. Persze 15 kg elég sok, de azért amit itt néhány ember előad, az durva!

Zsírdisznó? Te észnél vagy? Képet még ugyan nem láttál a kérdező párjáról, de személyeskedni azt tudsz!

2017. nov. 14. 14:47
 34/82 anonim ***** válasza:
11%

Keress kérdező olyan nőt, aki hozzád hasonlóan gondolkodik.A barátnőd nem ilyen.Itt senki sem fog neked olyan tanácsot adni, ami majd működik is.Ő szeret enni, te meg sportolni.Egyszerűen nem összeillő a gondolkodásotok.Ő nem tesz a hízás ellen, te igen.Te nem tudod tolerálni a kövérséget, őt meg ez nem érdekli.Te nem kívánod már így, ő meg azt szeretné, ha így is kívánnád.Ez nem két összeillő ember kapcsolata.

Vannak még vékony nők bőven, keress azok között.Ismerkedésnél pedig azonnal közöld, hogy hájra nem áll fel a farkad, így csak olyan nőkkel jössz össze, akik nem hajlamosak hízásra, vagy hajlandóak ellene tenni.Előbb-utóbb csak találsz olyat, akire mindig meredezik a farkad.

2017. nov. 14. 14:48
 35/82 anonim ***** válasza:
40%
Én simán megmondanám neki az igazat. Hogy így már annyira nem kívánom, és nincs szex, mert nekem ez így nem megy. Döntsön. :D
2017. nov. 14. 14:53
 36/82 anonim ***** válasza:
53%

A 34-es válaszából indulva üzenet a csajnak: keress magadhoz olyan férfit, aki illik hozzád.

Olvasva itt kommenteket, egyenesen látszik, hogy milyen körökben lettetek felnevelve, 22-esnél pl. az is látszik, hogy f.ngja nincs arról mi a női menszesz.

Az eddig nagy részben férfifasistáktól kérdezném, hogy: Anyátok is ezt a stílust kapja tőletek?? Ha az én gyermekeim lettetek volna, az én konyhámon biztos nem ettetek volna.

37/82 anonim ***** válasza:
26%
34-es:a 16-os kommentemben pont volt arra példa,hogy adhatná tudtára kérdező a barátnőjének,hogy gondolkodjon el,mi legyen,mert nem ezzel a mentalitással ismerte meg,amit most képvisel és a kérdező aktív életmódjával összeegyezhetetlen.
 38/82 anonim ***** válasza:
20%
Mennyi sértődés egy ártatlan kérdésre... :D Nők, ti annyira nem értitek a férfiak működését, hogy az fáj. Személyes dolgot láttok még egy olyan kérdésbe is ami amúgy inkább egészségügyi mint, hogy 'nem áll fel a kérdezőnek rá'. Most tegyük fel, vígan felhízik a párja, szül egy gyereket aztán meghal 40 évesen valamilyen kardiológiai problémában... szerintem ez az életút senkinek sem hiányzik. Amellett, hogy baromi idegesítő tud lenni, ha valaki 'igénytelen' saját magával szemben (nem, én sem vagyok kigyúrva de az evésre odafigyelek és uo. paramétereim vannak mint a kérdezőnek -> ez alap dolog, mint ahogy a műveltség vagy a modor)
 39/82 A kérdező kommentje:

Sunshine:

Nezd, en nem gondolom, hogy s.gfejkent viselkednek, meg ha itt esetleg igy is jott volna le, de egyszeruen muszaj volt kiirnom magambol. Soha egy bunko megjegyzest nem tettem, nem piszkalom es nem probalom az onbizalmat rombolni, sot meg igy is dicserem.

Bar azt gondolom, hogy a te peldad is relevans, megsem teljesen pontos, hiszen az mas, ha egy vekony pasi 'nem az eseted' szeretkezesnel, es az is mas, ha valaki egyszeruen egyre kevesbe tud beinditani, mivel tulsulyos. Nekem mindig is a vekony nok tetszettek, baratnom is az volt, mikor megismerkedtunk.

Megegyszer mondom, barmilyen nehez is elhinni, hogy ettol fuggetlenul szeretem, odabujok hozza, minden heten van tobb kozos program, kavezas, etterem, barati tarsasaggal talalkozas. A baratnom egy igazi 'tunemeny' es baromi rendes, egyedul ebben a dologban nem tudunk dulore jutni. Foleg, mivel ugy latom, hogy ez a tendencia nem fog megallni, 69-70kg nem lenne a vilag vege, de ha igy folytatodik ez csak egyre rosszabb lesz.

2017. nov. 14. 14:54
 40/82 anonim ***** válasza:
43%

Ugyanakkor az is tiszta már, hogy ilyen férfifasisztáknak sem való az igazán szerelmes, odaadó nő, mert úgyis csak a lyukat és a gyereknemzést látják benne, ha ehhez egy jó bunkó anyós is társul (a csávó anyja).

Elismerem, mi nők vagyunk a hibásak azért 90%-ban, hogy az ilyen stílusú olcsó csávókat megtűrjük magunk mellett és a normális, gentleman férfiakat nem becsüljük.

2017. nov. 14. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!