Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom folyamatosan hizik, miota egyutt vagyunk. Mit lehet tenni?
3 eve vagyunk egyutt es tulajdonkeppen szepen fokozatosan, de egyre hizik. 160-egynehany cm magas, mikor osszejottunk 55kg volt, egy ev utan felment 60kg-ra (ami egyaltalan nem is zavart). 2 ev utan mar 65kg volt, most pedig mar lassan a 70-et surolja alulrol.
A kapcsolatunk igazabol hal' Istennek jo, nagyon szeretem es o is engem, de egyszeruen egyre kevesbe kivanom. A zsir leginkabb a hasara es combjaira megy, es oszinte leszek, ha ennyi kg lett volna 3 evvel ezelott, nem jottem volna ossze vele. Mivel hiszem, hogy a kommunikacio nagyon fontos, tobbszor is probaltam neki ezt udvariasan jelezni, de ebbol mindig kizarolag sertodes lett, hogy milyen paraszt vagyok, meg nem szeretem stb. (tipikus noi erzelmi manipulacio)
Igyekszem motivalni, kozosen futni, kondizni, egeszsegesen enni, de egyszeruen nem erdekli ugy latom, neha konkretan ugy bezabal, mint egy diszno, aztan pedig nekem panaszkodik es ertetlenkedik, hogy miert hizik.
Meg mielott valaki nagyon okoskodna, en rendkivul odafigyelek az alakomra, 190cm-hez 85kg vagyok, mint az ismerkedesunk legelejen. En heti haromszor masfel orat kondizok, eleg szep eredmenye van es minden nyaron kockas a hasam. Azt gondolom, hogy a tulsuly egyszeruen igenytelenseg, es nem szeretnek egy igenytelen novel egyutt lenni. Ha nekem ugyvedkent, napi 10 ora munka utan van energiam edzeni es nem zabalni akkor neki miert nincs??
Adjatok valami tanacsot, mi tevo legyek? Elhagyni nem szeretnem, mivel nagyon szeretem, de ez igy nem mehet tovabb. Ha most fiatalon (25 evesek vagyunk mindketten) nem hajlando valozni, akkor mi lesz szulesnel? Felmegy 100kg-ra? Nem szeretnem az eletemet egy kover novel leelni, es ha ez igy folytatodik, 1-2 ev es a nemi eletunk meg fog szunni.
Hátkérlek... ha valaki ennyire telibeszrja a kapcsolatát-párját, hogy így elhagyja magát, azzal igazából nem sokat lehet tenni.
Most tényleg: mi lesz, ha erre a "tempóra" még ráfejel egy-két gyerekkel? (Mert hát azt biztosra veheted, hogy akkor majd AZ lesz az indoklás, hogy "meragyerek", "merahormonháztartás")
Nna, ez a "Sggmeresztés lvl. 5000" kategóriájú nő az abszolút felejtős, SzVSz.
#18 tegyük fel beteg, és nem tud ellene tenni. A kérdező azt írta, hogy nem akar kövér nővel élni! Tehát valószínű hogy akkor is elhagyná! Ennyit erről!
Egyébként 70 kiló még nem a világvége! Csak a mai gebe 30 kilós picssscak miatt tűnik úgy!
Lehetőségek:
1. Megpróbáltok valami közös megoldást találni. Jó alakja lesz, és minden oké.
2. Elfogadod így, ahogyan most van, és maradsz vele tovább.
3. Dobod a csajt, és keresel egy másikat.
13/18 Szemelyeskedesbol 100%-ra pontoznalak. Csak azert irtam, hogy ugyved vagyok, hogy jelezzem, hogy bar intenziv munkat vegzek hosszasan, megis akad idom edzeni. Zarojelben: valoszinuleg egy testes feminaci vagy es magadra ismerhettel? Menj el futni es nyugodjal le :)
Mint mar itam, nem szed fogamzasgatolot, nincs semmilyen betegsege sem pedig hormonalis vagy pajzsmirigy problemaja.
Koszonom annak aki normalis valaszt irt, igazabol szerintem a legnagyobb baj a rendszertelen, illetve kesoi etkezes. Neha este 11-kor nekiall enni. Sokszor napkozben alig eszik valamit, aztan amikor hazajon kiramolja a hutot. En magamnak elore keszitek egeszseges kajat, ugyhogy neki is szoktam csomagolni, de latom hogy melle mindig befigyel egy kis csoki, cukor, jegkrem, barmi.
Eloszor en is a folyadekbevitelre gondoltam, de ez sem segitett, napi 4 liter vizet siman megiszik meg igy novemberben is, nyaron megtobbet.
Jaj, nem jó helyre tetted fel a kérdést, kedves kérdező, tudvalévő, hogy a GYIk tele van dagadék lusta nőkkel, látod már zsigerből ugranak is rád, és te vagy a hibás, hogy nem kívánsz egy zsírdisznót, és nem fogadod el olyannak amilyen! :D
Amúgy meg teljesen jogosak az igényeid. Egy vékony nőt ismetél meg, őt kívántad szexuálisan, nem egy zsírbüfét. Itt meg még szemrehányást tesznek, hogy egyszerűen nem áll fel rá a hancúrléc, mert már egy tepedelem, mintha erről tehetnél. Persze idővel változik az ember, együtt öregszenek meg ráncosodnak, kilók is mennek fel a korral, stb...de nem 25 évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!