Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezem ha a barátomat megbántom, sírni látom, ha ordibál és fájdalmat okozhatok neki? 19/L
Miért szeretek annak fájdalmat okozni akit szeretek? Szerelmes vagyok a barátomba, nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá. Tényleg,nekem ő a mindent jelenti és van amikor fizikai fájdalmat érzek: fáj a melkasom,nehezebben veszem a levegőt amikor rá gondolok,megbántott vagy én őt vagy ha csak arra gondolok,hogy mennyire szeretem őt úgy érzem szétszakadok és soha nem tudom eléggé kifejezni a szeretetem. De a gond nem is itt kezdődik talán.
Szeretem ha fáj a másiknak. Van amikor élvezem hogy a barátomnak is rossz,van amikor a cselekedeimben erős "direkt" van és szándékosan okozok fájdalmat,megbántom olyan helyzetbe hozom,hogy veszekedjünk,ki provokálom a veszekedést. És azt élvezem ha veszekedünk. Ha látom rajta,hogy dühös, ha sikerült valamibel megbántanom akkor elégedett vagyok és jól esik. Mindig kibékülünk,bocsánatot kérek tőle,megbeszéljük később a dolgokat,és nagyon boldog vagyok ha látom rajta,hogy szeret engem!!! Hogy elfogad így is. De nem tudja,hogy van amikor szándékosan teszek neki keresztbe,direkt bántom meg, és ezt még élvezem is. Mert olyankor az játszódik le bennem,hogy szeret,fontos vagyok neki és csak ezért állhat le velem vitatkozni. Olyankor érzem a legközelebb magamhoz amikor kiabál,dühös rám, vagy a síràs határán táncol,aggódik értem. Amikor aggódik akkor nagyon kész vagyok. Jól esik,boldog vagyok,teljesen felpörgök tőle. És szeretem is ha mérges,nagyon szépnek találom,szexinek és tetszik ha "agresszív" ha eldurran az agya akkor van amikor megkívánom,szexelnék vele,megcsókolnám.
Mind ez mellett sokszor bűntudatom van,nem szeretnék ilyen ember lenni, nem akarok fájdalmat okozni neki,de közben nekem valami plusszt ad ha valami aprósággal felhúzom. Miért vagyok ilyen????? :( NAGYON régóta keresem erre a választ! Nem merek elmenni pszichológushoz,nem tudom hogy beszéljek neki erről. Tudom,hogy ez nem normális és a barátom nem érdemli ezt! Megakarok változni,de hogyan lehet? Mi a baj velem?? :(
19/L, 23/F (1 éve vagyunk együtt)
39-es én csak akkor nem szoktam köszönni, ha vmi gondom van. Akaratlan egyszerűen az energiáimat ilyenkor a probléma megoldásra koncentrálom, és android üzemmódba kapcsolok, és a helyzetelemző EQ programomat használom ilyenkor, és kutatom a lehetséges megoldásaimat, és ilyenkor lehet udvariatlannak tűnök.
Kérdező megmondom őszintén ezzel csak az a gond, hogy hosszú távon nem csak pszihés problémát okozol neki, hanem fizikálisat is.
Ugye ezt nem akarod?
Te nem tudod milyen az ilyenfajta aggódás, mikor tudja az ember, hogy csak hazudnak neki és manipulálják.
Nem tudod milyen érzés, mikor tudod, hogy ezt teszik veled, és hazudnak neked.
Fogalmad sincs milyen nehéz és elkeseritő érzés, mikor kihasználnak, hazudnak és még élvezkednek is a nyomorán az embernek, hogy nézd megint bevette. Közbe meg te vetted be, hogy bevette.
Az ilyen emberrel óvatos az ember, mert nagyon veszélyes is tud lenni, ha nem akar változtatni.
Te akarsz változtatni, és minél előbb, mert nem elfogadható viselkedés.
Meg kell tanulnod szocializálódni párkapcsolat téren.
Tudod nem mindenki olyan, mint a párod. Hidd el, egy pszihológiával tisztában levő nyugodt pasi, tudná, hogy kellene lerázni téged, ha mondjuk elkezdenél rajongani érte.
Mert amiket itt leirtál inkább a beteges rajongó lányokra hasonlit, akik manipulálni próbálják a sztárt akibe "belezúgtak".
Véletlen gyerekkorodba nem volt ilyen reménytelen sztár szerelmed, akit sosem tudtál elérni? És most szegény párodon próbálod kiélni a régi csalódottságod?
Szia!
Nekem is vannak mentalis problemaim, bar en inkabb szorongok es meg nem fordultam pszichológushoz, de a kovetkezot tudod tenni: elmesz haziorvoshoz, megmondod hogy szeretnel segitseget kerni egy pszichologustol, viszont elotte pszichiaterhez fognak kuldeni ahol megallapitjak mi a baj es ha szukseges gyogyszert irnak fel. Onnan ha ugy latja hogy szukseges, tovabb kuld egy pszichologushoz. Vagy maganhoz mesz, akkor csak siman keresel egyet, felhívod es bejelentkezel, de ez nagyon draga.
Szerintem egyebkent magadtol is meg tudsz valtozni, csak gondolkozz es tudatositsd magadban, hogy a masiknak fajdalmat okozni aljas dolog. Bar oszinten nem ertelek, mert en baromi onbizalomhianyos vagyok, 6 eve vagyok a baratommal es a szivem megszakad ha egy kicsit is bunko vagyok vele, mert epp rossz kedvem van. Miert nem vagy kedves vele inkabb, miert nem azt elvezed ha oromet okozol neki, ha miattad boldog?
Tényleg nézesd majd meg magad, mert jó esetben kivág, mint a taknyot (általában ez a jellemző) vagy ő is bekattan vagy bekattan és péppé ver.
31/f
Nem rajongatam soha senkiért. Van példaképem egy színész,de nem rajongok érte nem sztárolom,láttam pár filméjet pár interjú,cikkek és az alapján felnézek rá,tetszik a munkássága,de ennyi. Nem követem a sztárok életét és sosem rajongtam senkiért. Ez valahogy kimaradt az életemből. Én pl sosem értettem,hogy lehet valakiért annyira rajongani,hogy képeket videókat mentsek le róla,posztert újságokat vásároljak stb. Ez már sok lenne számomra. Szóval a kérdesre nem a vàlaszom. És a barátomat sem megszállottan szeretem,nem rajongok érte. De nagyon szeretem és ezt nem tudom kimutatni eléggé.
Gondolom,hogy nehéz a barátomnak és ezzel rosszat teszek,fizikai fájdalmat is okozhatok a viselkedésemmel. Nem akarom,hogy magában kárt tegyen,depressziós legyen vagy szélsőséges viselkedés mód jellemeze,agresszív legyen.
Mégsem tudom eléggé figyelembe venni ezt amikor cselekszem.
Mondhatni az életem része és szeretem is, ha hazudhatok neki. Olyan dolgokat mondok amiket nem tartok be,illetve amelyek csak üres szavak,mert szeretem őt, és van amit őszíntén komolyan gondolok,de néha csak azért ígérgetek és eltúlzom az érzéseimet,hogy meghatódjon, közelebb kerüljön hozzám. És ha valamit nem tartok be, vagy direkt máshogy cselekszem és utána ezt megjegyzi akkor örülök annak, jól esik,hogy észre vette és haragszik rám
De amit nagyon szeretek ebben az egészben,hogy fájdalmat,bűntudatot neki okozni, és úgy csinálok mintha áldozat lennék. Jól esik az,ha szidalmazni kezd vagy hirtelen cselekszik,rá csap az asztalra, már a haját markolja, vagy sírni kezd, és ő akar mindent helyre hozni.
Nekem ilyenkor is szükségem van az odafigyelésre, szeretetre vágyom és akkor érzem ezt a legjobban ha őt szenvedni látom.
A másik kérdésre a válaszom "de". De szeretem ha boldog és örömet is tudok neki szerezni. Csak abban nekem nincs nagy szerepem. Mert akkor nem azt érzem,hogy szeret és miattam boldog,csak szimplán mosolyt csaltam az arcára,jó kedve van,örül. Ilyenkor én is jól érzem magam és erre is vágyom,úgy hogy sokszor meglepem,kedves vagyok vele. Amúgy MINDIG! Mármint ha rosszat csinálok azt is úgy teszem mintha ártatlan lennék és nem akartam neki rosszat,mintha nem tudnám mi a baja velem.
Ha pl haragszom rá akkor sem mutatom ki. Más módon érem el,hogy megbántsam és rossz legyen neki. Volt,hogy "véletlen" eltörtem a poharat és akkor morgott, a következő kisebb húzàsom az volt,hogy nem akartam,hogy hozzám érjen, nem vágytam ölelésre vagy azt hazudtam nagyon fáradt vagyok és mostanában úgy érzem senkinek nem mondhatom el a gondjaimat,nincs kedvem már vele se lenni, szexelni sem akarok, úgy csinálok mintha néha letojnám őt,nem érdekel. De ez csak hazugság mind. És később megint megnyugtatom,rendben van minden. Szeretem őt tényleg, mégis akkor érzem magamat a legjobban ha padlón van.
Ez nem vicc,de arra is vágyom picit,hogy megüssön. Nem nagyon,de egy pofont adhatna néha vagy megrángathatna, meglökhetne, hagyhatna rajtam egy két piros foltot. Megszoríthatná az arcomat miközben kiabál, vagy törhetne zúzhatna is, tönkre tehetné a telefonomat,gépemet bármit. Ha erre gondolok is jól esik, szeretném ha lenne felettem hatalma és észre venné,hogy nem tudok vele "szórakozni". Azt akarom,hogy egyszer mondja a szemembe,hogy őt nem tudom irányítgatni és zsarolni vagy bántani,mert átlát rajtam és erősebb okosabb nálam. Viszont mégsem tudna tőlem megszabadulni,mert szeret engem. És ugyan nem agresszív és nem bánt,de nekem így is jó és valahol érzem,hogy tudja ő hogy direkt csinálom ezeket és valami baj van velem. Már utalgatott erre, segíteni szeretne,mindig azt mondja,hogy együtt megoldjuk, meg hogy ő nem akar elveszíteni engem, nem is tudja mit csinálna ha nem lennék mellette,aztán jön azzal,hogy aggódik értem olyankor is amikor nem kéne. Ezek jól esnek és örülök,hogy kétségbe van esve.
Ez a baj velem,ez! Tényleg elfogok menni orvoshoz. Szerintem a magánrendelést vàlasztom.
El kell menned pszichiáterhez, mert BETEG VAGY!
Hiába mondod, hogy nem, DE? IGEN!
NEM normális, amit csinálsz, én pszichopata hajlamokat fedezek fel ebben jó adag nárcizmussal.
Pszichopata, mert élvezed, hogy fáj neki.
Csak aztán egyszer nehogy úgy "eldurranjon" az agya, hogy megver - pedig addig fogod provokálni.
Egyébként ő sem lehet valami stabil ember, mert még veled van. Más a negyedik játszmádra és provokatív viselkedésedre kivágott volna a francba.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!