Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezem ha a barátomat megbántom, sírni látom, ha ordibál és fájdalmat okozhatok neki? 19/L
Miért szeretek annak fájdalmat okozni akit szeretek? Szerelmes vagyok a barátomba, nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá. Tényleg,nekem ő a mindent jelenti és van amikor fizikai fájdalmat érzek: fáj a melkasom,nehezebben veszem a levegőt amikor rá gondolok,megbántott vagy én őt vagy ha csak arra gondolok,hogy mennyire szeretem őt úgy érzem szétszakadok és soha nem tudom eléggé kifejezni a szeretetem. De a gond nem is itt kezdődik talán.
Szeretem ha fáj a másiknak. Van amikor élvezem hogy a barátomnak is rossz,van amikor a cselekedeimben erős "direkt" van és szándékosan okozok fájdalmat,megbántom olyan helyzetbe hozom,hogy veszekedjünk,ki provokálom a veszekedést. És azt élvezem ha veszekedünk. Ha látom rajta,hogy dühös, ha sikerült valamibel megbántanom akkor elégedett vagyok és jól esik. Mindig kibékülünk,bocsánatot kérek tőle,megbeszéljük később a dolgokat,és nagyon boldog vagyok ha látom rajta,hogy szeret engem!!! Hogy elfogad így is. De nem tudja,hogy van amikor szándékosan teszek neki keresztbe,direkt bántom meg, és ezt még élvezem is. Mert olyankor az játszódik le bennem,hogy szeret,fontos vagyok neki és csak ezért állhat le velem vitatkozni. Olyankor érzem a legközelebb magamhoz amikor kiabál,dühös rám, vagy a síràs határán táncol,aggódik értem. Amikor aggódik akkor nagyon kész vagyok. Jól esik,boldog vagyok,teljesen felpörgök tőle. És szeretem is ha mérges,nagyon szépnek találom,szexinek és tetszik ha "agresszív" ha eldurran az agya akkor van amikor megkívánom,szexelnék vele,megcsókolnám.
Mind ez mellett sokszor bűntudatom van,nem szeretnék ilyen ember lenni, nem akarok fájdalmat okozni neki,de közben nekem valami plusszt ad ha valami aprósággal felhúzom. Miért vagyok ilyen????? :( NAGYON régóta keresem erre a választ! Nem merek elmenni pszichológushoz,nem tudom hogy beszéljek neki erről. Tudom,hogy ez nem normális és a barátom nem érdemli ezt! Megakarok változni,de hogyan lehet? Mi a baj velem?? :(
19/L, 23/F (1 éve vagyunk együtt)
szadista vagy nárcisztikus személyiségzavarra tippelnék elsőre.
Mindenesetre jusson el a kis agyadig: bántalmazod a párod.
Még mindig olyan kva jól érzed magad tőle?
Nem is tudom, melyik pszichológus zseni mondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a legboldogabb kapcsolatok a nyugis, balhémentes kapcsolatok, sőt. Az igazán érzelmes, jó kapcsolatokban gyakran dúlnak érzelmi viharok. Vannak tengerészek, akik meg akarják élni a viharokat, mások odavesznek bennük. Valami ilyesmi volt a mondása.
Oké, hogy ez így lehet, de szerintem te túlmész egy határon. Mintha valami téves belső mintád lenne a szeretetről. Nem voltál elnyomott gyerek, akitől keményen követeltek a szülei ezt-azt és gyakran keserédes fájdalom járt át kiskorodban a szeretetetet illetően?
Igazából még azt is élvezném ha megrángatna dühében vagy úgy kiabálna velem hogy az arcomba hajol. De ennyi! Ha ezt elképzelem akkor nagyon jó érzéssel tölt el a gondolat is. Ilyenkor érezném még a legjobban,hogy valakinek ennyire fontos vagyok,szeret engem és miattam mérges,én miattam dühöng.
Esetleg ha elmegyek orvoshoz neki ezt így mondjam el? Ilyen esetben is tudnak valamit kezdeni velem? Nagyon örülnék ha megváltoznék!!!!!!!!!!
Tudom,hogy ez rossz!!! Mindig tudtam!!!!!! Minden alkalom után utólag hatalmas bűntudatom volt és sírtam is már emiatt. Kicsit utálom magam,nem tudom elfogadni,hogy nekem ez tetszik. Nem merek beszélni személyesen erről senkinek.
Nem volt semmi baj velem gyerekkoromban. A szüleim neveltek, mindent megkaptam. Kicsit szigorúak voltak,de nem volt gond! Úgy érzem jó gyermekkorom volt és szeretem a szüleimet.
"Igazából még azt is élvezném ha megrángatna dühében"
És aztán egy szakítást követően feljelentenéd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!