Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért élvezem ha a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezem ha a barátomat megbántom, sírni látom, ha ordibál és fájdalmat okozhatok neki? 19/L

Figyelt kérdés

Miért szeretek annak fájdalmat okozni akit szeretek? Szerelmes vagyok a barátomba, nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá. Tényleg,nekem ő a mindent jelenti és van amikor fizikai fájdalmat érzek: fáj a melkasom,nehezebben veszem a levegőt amikor rá gondolok,megbántott vagy én őt vagy ha csak arra gondolok,hogy mennyire szeretem őt úgy érzem szétszakadok és soha nem tudom eléggé kifejezni a szeretetem. De a gond nem is itt kezdődik talán.

Szeretem ha fáj a másiknak. Van amikor élvezem hogy a barátomnak is rossz,van amikor a cselekedeimben erős "direkt" van és szándékosan okozok fájdalmat,megbántom olyan helyzetbe hozom,hogy veszekedjünk,ki provokálom a veszekedést. És azt élvezem ha veszekedünk. Ha látom rajta,hogy dühös, ha sikerült valamibel megbántanom akkor elégedett vagyok és jól esik. Mindig kibékülünk,bocsánatot kérek tőle,megbeszéljük később a dolgokat,és nagyon boldog vagyok ha látom rajta,hogy szeret engem!!! Hogy elfogad így is. De nem tudja,hogy van amikor szándékosan teszek neki keresztbe,direkt bántom meg, és ezt még élvezem is. Mert olyankor az játszódik le bennem,hogy szeret,fontos vagyok neki és csak ezért állhat le velem vitatkozni. Olyankor érzem a legközelebb magamhoz amikor kiabál,dühös rám, vagy a síràs határán táncol,aggódik értem. Amikor aggódik akkor nagyon kész vagyok. Jól esik,boldog vagyok,teljesen felpörgök tőle. És szeretem is ha mérges,nagyon szépnek találom,szexinek és tetszik ha "agresszív" ha eldurran az agya akkor van amikor megkívánom,szexelnék vele,megcsókolnám.

Mind ez mellett sokszor bűntudatom van,nem szeretnék ilyen ember lenni, nem akarok fájdalmat okozni neki,de közben nekem valami plusszt ad ha valami aprósággal felhúzom. Miért vagyok ilyen????? :( NAGYON régóta keresem erre a választ! Nem merek elmenni pszichológushoz,nem tudom hogy beszéljek neki erről. Tudom,hogy ez nem normális és a barátom nem érdemli ezt! Megakarok változni,de hogyan lehet? Mi a baj velem?? :(

19/L, 23/F (1 éve vagyunk együtt)

2017. okt. 31. 20:16
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
13%
Női logika. :)
2017. okt. 31. 20:16
 2/48 anonim ***** válasza:
87%

Valószínű azért, mert tudat alatt szeretsz domináns lenni.

Mások épp az ellenkezője: azt szeretik, ha a pasi okoz nekik fájdalmat.

Megint mások meg egy sem, hanem normálisak.

2017. okt. 31. 20:17
 3/48 anonim ***** válasza:
100%

Pedig el kellene menned pszichológushoz.

Vagy szadista hajlamaid vannak (ami nem baj egészen addig a pontig, amíg ő is élvezi a BDSM-et), vagy saját magadat akarod ezzel fényezni.

Jól esik, hogy bocsánatot kér tőled, és teper.

"Mert olyankor az játszódik le bennem,hogy szeret,fontos vagyok neki és csak ezért állhat le velem vitatkozni. Olyankor érzem a legközelebb magamhoz amikor kiabál,dühös rám, vagy a síràs határán táncol,aggódik értem. Amikor aggódik akkor nagyon kész vagyok. Jól esik,boldog vagyok,teljesen felpörgök tőle. "

22/N

2017. okt. 31. 20:18
 4/48 anonim ***** válasza:
85%
Ez kimeríti a bántalmazás fogalmát.
2017. okt. 31. 20:20
 5/48 A kérdező kommentje:
Második ez nem igaz,bocsi de kijavítanálak. Mert pont azt élvezem ilyenkor még,hogy felemeli a hangját,hogy áldozat lehet egy ilyen helyzetben is. Mindig meghunyászkodok,azt szeretem ha ő a domináns,ha agresszív,de nem úgy hogy tör zúz. Csak látom,hogy felfog robbani. És ha tudom hogy ez mind miattam van..nekem az tetszik!!! Akkor érzem hogy fontos vagyok neki,mert szeret engem és kihozom a sodrából.
2017. okt. 31. 20:21
 6/48 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Menj szépen el pszichológushoz és meséld el neki azt amit ide leírtál. Egyáltalán nem normális az, hogy élvezed megbántani a párod. Tudod az ilyen bántások egy idő után ki fogják belőle ölni a szeretetet irántad.
 7/48 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekes vagy.
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
Enyhébb személyiségzavar?
2017. okt. 31. 20:22
 9/48 anonim ***** válasza:
56%

Mert még nem takart be.

Utána meggondolnád ezt a te kis "játékodat".

2017. okt. 31. 20:23
 10/48 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szadista. A szexben is azt szeretem ha ő irányít és nem okoznék neki fizikai fájdalmat,az uralkodàs más felett..egyàltalán nem izgat,semmilyen formában.

Én csak azért szeretem ha miattam szomorú és mérges,mert azt érzem,hogy szeret engem és ha fáj neki akkor elégedett vagyok. De ez nem uralkodási vágy. Nem olyan értelemben esik jól,hogy hatalmat gyakorolhatok felette.

Amikor meg dühöng azt azért is szeretem,mert védtelennek érezhetem magam, törkénynek,nem zavart soha ha rám kiabált vagy megbántott és elzavart. Jól esett valahol,és élveztem,hogy bántanak. Ezt is szeretem. Tudom hogy nagyon fura az egész :(

2017. okt. 31. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!