Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan pasival összejönnék, akik itt szoktak sírni, hogy nem kell egy nőnek sem azokkal boldog lennék mert megbecsülnének?
Figyelt kérdés
elegem van hogy eddig az összes pasi kivágott, megcsalt, átvert, stb Már egy normális pasit akarok, aki megbecsül és szeret.2015. aug. 31. 11:27
1/19 anonim válasza:
Tetszel neki és neked is tetszik csak akkor leszel boldog.
2/19 anonim válasza:
Erre nincs garancia...sokan még kapcsolatban is sajnáltatnák magukat valami miatt, csakhogy legyen miért sírniuk...
A helyedben egy normálisat keresnék, akár itt is találhatsz, de keresni kell és nem az elsővel összejönni :)
22F
3/19 anonim válasza:
Olyannal inkább ne gyere össze, nekik súlyos problémáik vannak :D
De ha van kedved beszélgetni akkor írhatsz :)
4/19 anonim válasza:
én sem tartom jó ötletnek...csak akkor leszel boldog ha külsőre is bejön a srác legalább egy kicsit és belsőleg meg nagyon 23F
5/19 anonim válasza:
"eddig az összes pasi kivágott"
Ismét egy szuper nő, akiben nincs hiba. CSAK AZ ÖSSZES PASIBAN:-)))
6/19 anonim válasza:
Nem, az itteni sírós srácok nagyobb része alkalmatlan lenne hosszú távon normális kapcsolatra.
7/19 anonim válasza:
Ne itt akarj pasizni, rohadt kevés a normális. A folyton itt síró-rívó "férfiak" nagy része valószínűleg teljesen képtelen normális, jól működő kapcsolat kialakítására, és tuti, hogy közülük rengetegen a kapcsolatban is folyamatosan nyígnának, mert kifejezetten azt szeretik, ha mindig van miről panaszkodni, és soha semmi nem jó. Nem tudom, nekem nem kéne negatív, önbizalomhiányos pasi, elég férfiatlan.
8/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy boldog lennél. Lehet kapnál megbecsülést de nem lenne egészséges kapcsolat, ha számodra is azt jelenti az említett példa mint nekem.
9/19 anonim válasza:
Szerintem ne egy siránkozóssal gyere össze, hanem egy NORMÁLISSAL. Olyannal, aki megbecsül. Hagyj elég időt az ismerkedésre, mielőtt belevágsz a kapcsolatba!
Akik itt siránkoznak, hogy nem jut nekik, azok nem véletlenül teszik...
24/F
10/19 anonim válasza:
sok normális férfi van! keress és hagyj időt az ismerkedésre nem kell egyből bele ugrani a kapcsolatba . ha normális pasit akarsz néz szét a barátzónában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!