Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy olyan pasival összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy olyan pasival összejönnék, akik itt szoktak sírni, hogy nem kell egy nőnek sem azokkal boldog lennék mert megbecsülnének?

Figyelt kérdés
elegem van hogy eddig az összes pasi kivágott, megcsalt, átvert, stb Már egy normális pasit akarok, aki megbecsül és szeret.
2015. aug. 31. 11:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"ha normális pasit akarsz néz szét a barátzónában"

Nincsen barátzónám, az a kevés fiú barát aki van, azok nős férfiak

2015. aug. 31. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet, és lehet az is, hogy nem. Van olyan, aki tényleg megbecsüli, de olyan is, aki vérszemet kap, hogy na, most sikerült, lehet, mással is sikerülhet, lehet, hogy tudok még jobbat szerezni, kinyílik a csipája, és aztán... szóval ez elég kétesélyes. Arról nem is beszélve, hogy az itt nyafogó srácok egy része nem azért sikertelen, mert csóró vagy "ronda", hanem mert képtelen egy normális párkapcsolatra, semmit sem tud nyújtani (érzelmileg, személyiségileg gondolom), mellesleg elvár mindent és baromi önző (ez a rendes vagyok a lány barátaimmal, miért nem cuppannak rám szindróma)... szóval egyesekkel biztos nem lenne könnyű. Persze van az is, aki amúgy tényleg normális, csak elkeseredésében ír ide. Szóval ki tudja.
2015. aug. 31. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Nincs rá semmiféle garancia...

Olyan férfival gyere össze, akihez vonzódsz és egy hullámhosszon vagytok!

Csak azért ne akarj valakivel összejönni, mert az az illető esetleg nem bánt meg, nem fogsz benne csalódni...

2015. aug. 31. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
Olyan férfival nem érdemes összejönnöd, akik vagy szidják a nőket, vagy sírdogálnak utánuk. Magamból kiindulva én sem állok készen egy párkapcsolatra, mint ahogyan az önmagukkal elégedetlen férfitársaim sem, s ezért is vagyok szókimondóbb, intoleránsabb, mert nincsenek következményei egy-egy csípősebb odaszúrásnak. Kell egy kis idő, mire "lenyugszunk". Inkább keresgélj a normális, átlagos életvitelű, empatikus, előítéletmentes srácok között.
2015. aug. 31. 12:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Került el messze azt aki siránkozik. Tenni kell az életünkért nem ugyanazokat a köröket futva mások nyakába varrva a problémáinkat fórumozgatni nap mint nap.
2015. aug. 31. 13:28
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

"egy normális pasit akarok, aki megbecsül és szeret"

Akkor először is tanuld meg megbecsülni és szeretni saját magad. Azért tudnak megcsalni, átverni, kivágni, mert nem becsülöd magad, és olyanokat választasz (tudattalanul), akik erre hajlamosak.

Ha szereted és becsülöd magad, akkor eleve olyat fogsz választani, aki szintén szeret és becsül.

(Az itt siránkozókról nem igazán lehet elmondani, hogy becsülik a nőket, sőt... úgyhogy nem, nem lenne jó választás ez sem.)

2015. aug. 31. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen mert mint a kérdezőnek olyan fiúk jutottak akiket szétszednek a nők. Ezek a férfiak annyit nőt össze tudnak szedni amennyit akarnak. Mint a kérdezőt is és utána megcsal és átver. Annak a férfinek akinek nincsenek esélyei az nem is kap. Mert te kérdező megint e jó kinézetű szép fiúkat fogod előnybe részesíteni. Én aki közelebb vagyok a 30 hoz és még nem tudtam nővel lenni azt te semmire nem értékeled.
2015. aug. 31. 14:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel igen, tekintve hogy 1 barátnő se jut nekik, evidens hogy örülni fognak mint majom a farkának.
2015. aug. 31. 15:44
 19/19 anonim ***** válasza:
mindegy, azok is megcsalnának, miután normáélis vagy, ők meg a szemét csajokat szeretik.
2015. okt. 5. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!