Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el? Hogy merjek sírni?
Eddigi életem legjobb kapcsolata volt, de egyértelmű, hogy már nem vagyok fontos neki. Soha nem mondtuk ki, hogy legyen vége, egyszerűen csak tesz rám. Félek szembe nézni a dologgal.
Nem merek vele szembe nézi, mert borzasztóan fájna.
Így viszont - próbáltam -, de nem tudok rajta túllépni.
Hogy vegyem rá magam, hogy feltegyem neki a kérdést, hogy akar-e még vagy vége van?
23L
Ha nem vagy boldog, akkor miért vagy még vele ?
Mi az hogy "akar-e" még ?
Szakíts vele te, tök mindegy akar-e vagy sem, vagy ha gondolod próbáljátok előtte megoldani.
Én nagyon szeretem, de találkozni nem tudunk és nem is töri magát érte, már válaszolni se nagyon válaszol, szóval ennek annyira nincs jövője.
De félek szembe nézni vele.
Na figyelj Ludmilla, nekünk már leírtad, most veszel egy mély levegőt és neki is megmondod, hogy na Gázsi! Most döntsd el, hogy vége legyen e vagy sem mert már elegem van.
És ne!! Ne azt mond h jajj babám meg cicám meg majd meg izé, hanem MOST mond meg világos baccki??! Most mond meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!