Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért élvezem ha a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezem ha a barátomat megbántom, sírni látom, ha ordibál és fájdalmat okozhatok neki? 19/L

Figyelt kérdés

Miért szeretek annak fájdalmat okozni akit szeretek? Szerelmes vagyok a barátomba, nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá. Tényleg,nekem ő a mindent jelenti és van amikor fizikai fájdalmat érzek: fáj a melkasom,nehezebben veszem a levegőt amikor rá gondolok,megbántott vagy én őt vagy ha csak arra gondolok,hogy mennyire szeretem őt úgy érzem szétszakadok és soha nem tudom eléggé kifejezni a szeretetem. De a gond nem is itt kezdődik talán.

Szeretem ha fáj a másiknak. Van amikor élvezem hogy a barátomnak is rossz,van amikor a cselekedeimben erős "direkt" van és szándékosan okozok fájdalmat,megbántom olyan helyzetbe hozom,hogy veszekedjünk,ki provokálom a veszekedést. És azt élvezem ha veszekedünk. Ha látom rajta,hogy dühös, ha sikerült valamibel megbántanom akkor elégedett vagyok és jól esik. Mindig kibékülünk,bocsánatot kérek tőle,megbeszéljük később a dolgokat,és nagyon boldog vagyok ha látom rajta,hogy szeret engem!!! Hogy elfogad így is. De nem tudja,hogy van amikor szándékosan teszek neki keresztbe,direkt bántom meg, és ezt még élvezem is. Mert olyankor az játszódik le bennem,hogy szeret,fontos vagyok neki és csak ezért állhat le velem vitatkozni. Olyankor érzem a legközelebb magamhoz amikor kiabál,dühös rám, vagy a síràs határán táncol,aggódik értem. Amikor aggódik akkor nagyon kész vagyok. Jól esik,boldog vagyok,teljesen felpörgök tőle. És szeretem is ha mérges,nagyon szépnek találom,szexinek és tetszik ha "agresszív" ha eldurran az agya akkor van amikor megkívánom,szexelnék vele,megcsókolnám.

Mind ez mellett sokszor bűntudatom van,nem szeretnék ilyen ember lenni, nem akarok fájdalmat okozni neki,de közben nekem valami plusszt ad ha valami aprósággal felhúzom. Miért vagyok ilyen????? :( NAGYON régóta keresem erre a választ! Nem merek elmenni pszichológushoz,nem tudom hogy beszéljek neki erről. Tudom,hogy ez nem normális és a barátom nem érdemli ezt! Megakarok változni,de hogyan lehet? Mi a baj velem?? :(

19/L, 23/F (1 éve vagyunk együtt)

2017. okt. 31. 20:16
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Minél előbb próbálj változtatni!

Nincs joga senkinek se manipulálni senkit, pláne nem a párját.

A szerelemnek a megértésről, szeretetről, és egymás támogatásáról kéne szólnia.

2017. okt. 31. 21:34
 32/48 anonim ***** válasza:

Egy szóban elemzem csak egyszerűen:

manipulálod, játszmázol vele, és az energiáit elszivod. Irtad, hogy vmi pluszt ad neked utána.

Olvasd el az energia vámpir leirást is.

Több elemzést nem akarnék irni.

Sürgősen pszihológushoz!

2017. okt. 31. 21:37
 33/48 anonim ***** válasza:
6%
Pszichopata vagy. Akit más nyomora és gyengesége tesz boldoggá, az bizony pszichopata alkat.
2017. okt. 31. 21:41
 34/48 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem vagyok az. Nekem vannak érzéseim,lelkiismeretfurdalásom,megbánás. Az biztos nem vagyok..köszi a vàlaszokat.
2017. okt. 31. 21:54
 35/48 anonim ***** válasza:
Én is valami mentális dologra tippelnék. Érdekes, hogy csak a kapcsolatodban vagy ilyen, és másokkal nem. Szerintem ez bőven kezelhető, csak tényleg fordulj orvoshoz vele, biztos, hogy nem fog lenézni, mert nem vagy őrült, főleg, ha felismerted a problémát. Én ismerek nárcisztikus személyiségzavaros embert, ő nem ilyen, mint ahogy te írsz. Be sem vallotta magáról, hogy az, de látszott :D De ő el sem ismerte, hogy gond lenne, és miindenkit manipulált érzelmek nélkül, se megbántani nem lehet, semmi. Ráadásul mániákus hazudozó is, hogy fenntartsa a látszatot. Te nem ilyen vagy, ettől ne félj, de valami mégsem oké odabent, ha ilyenektől vársz önigazolást, hogy kívánatos vagy és szerelmes beléd. Önbizalmad rendben van? Megbántott esetleg valaki régebben?
2017. okt. 31. 22:47
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Törődtek veled gyerekkorodban a szüleid, figyeltek rád, vagy csak akkor foglalkoztak veled, ha valami probléma volt, ha valami gondot okoztál? Egyébként én is egy pszichológust javaslok és terápiát.
2017. okt. 31. 22:59
 37/48 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy elvtelen tömeggyilkos vagy, de a pszichológiában pszichológus és pazichopata típusú embereket különítünk el: előbbi segíti a gyengébbet, utóbbi pesig kihasználja. Márpedig te a barátod nyomorán élvezkedsz. Ezzel tényleg nem ártana értő szakembert felkeresned.
2017. okt. 31. 23:03
 38/48 A kérdező kommentje:

Értem és köszi nektek. Hát nem valami sokat játszottak velem,vagy figyeltek rám. Igazából mindig az volt amit a szüleim mondtak és pont. Nem voltam soha rossz gyerek,betartottam a szabályokat és késsz. De szeretem a szüleim és azért jó gyermekkorom volt. Vannak szép emlékeim is.

Igen,van talán pici önbizalom hiányom,de nem tudom pontosan,hogy miből eredezhető. A külsőmmel majdhogynem elégedett vagyok és elfogadtam önmagam. De sokszor kevesebbnek érzem magam másoknál és nem vagyok képes sok mindenre. De ez beigazolódik mindig,szóval tényleg kevesebbre vagyok képes mint a nagy átlag. És nem vagyok semmiben sem kiemelkedő. Szerethető személyiség sem vagyok. Nagyon sokat kell harcolnom a figyelemért amit aztán nem kapok meg soha,de a barátomtól igen és ő mégiscsak észre vett és szeret engem. Ez a legfontosabb. Más ember nem érdekel! Azóta a szüleim barátaim is háttérbe szorultak.

Nem vagyok nárcisztikus az biztos és pszichopata valamint szociopata sem. Tudom mi a kettő között a különbség és egyiksem igaz rám. Tudom,hogy máshol keresendő a baj.

Viszont utána olvastam ugye a manipulációnak. Nagyon magamra ismertem. Mintha rólam mintázták volna. Mindig tudtam,hogy ilyen vagyok. De nem tudtam magamról,hogy én manipulálom a barátomat. Most sem érzem úgy,de valószínűleg azt csinálom vele. Nem tudom,hogy mennyire gyógyulhatok ebből ki.

Kétségbeejtőnek találom a helyzetemet. Megrémiszt hogy nem tudok megváltozni. Nem azért,mert elhagy a barátom. Hanem,mert bűntudatom van és azért elég gyakori,hogy ezzel kűszködök,hogy nem tudom feldolgozni és sokszor beugrik a barátom arca amikor sírt vagy ordibált velem.

Nem tudom leírni,hogy mit érzek olyankor amikor azokat a dolgokat csinálom. Nem akarom bántani a barátomat, de akkor érzem hogy nagyon szeret ha szenvedni látom és ez miattam van. Nagy löketet ad és feltölt engem. Elégedett vagyok,boldog. Csak később bánom meg,amit csináltam.

Remélem egy orvos tud nekem segíteni és nem fog kiröhögni a problémámmal.

2017. okt. 31. 23:22
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Valami hasonló helyzetben vagyok..bár én tudom is hogy manipulálom a másikat.Pl. idegesít ha jókedve van,bevágom a durcát,rossz kedve lesz,utána nekem jó kedvem lesz,aztán neki is.Aztán távolságtartó vagyok én is néha,direkt nem írok,vagy csak 1-2 szót,mert tudom hogy erre megkérdezi,hogy van-e valami baj.Vagy csak úgy undokká válok,el se köszönök,hogy rosszul érezze magát.Bár én nem veszekszek,mert utálok veszekedni.És persze én is megnyugszok,mikor mondja hogy szeret,fontos vagyok neki.Nem kell dokihoz menned,csak önismeret kell ehhez.Nagyjából tudom miért csinálom.Azt akarom hogy figyeljen rám,én legyek a legfontosabb a másik életében,szeretethiányom van,amit apai részről nem kaptam meg,és ezt egy párkapcsolattól várom.
2017. okt. 31. 23:25
 40/48 A kérdező kommentje:

Ennél nekem sajnos súlyosabb a problémám. A tiéd szerencsére nem vészes. Köszi a tanácsot neked is amúgy.

Nekem olyan dolgaim vannak mint pl,hogy

- Ha nem kaptam elég törődést vagy szeretném ha velem foglalkozna csak akkor azt úgy érem el néha (nem mindig) hogy elérem,hogy hiányozzak neki. Elmegyek otthonról,bejelentem,hogy elmegyek a szüleimhez egy két hétre majd jövök. És ilyenkor úgy csinálok mintha engem nem érdekelne hogy az idő alatt ő mit tervez,mintha nem érdekelne a véleménye, és nekem nem hiányozna. Úgy csinálok mintha normális lenne az,hogy váratlanul bejelentek hogy elmegyek. És megis teszem. De csak 6 napra mentem el otthonról. Telefonra nem reagáltam, vagy ha igen akkor mindig annyit írtam neki,hogy nem érek rá,bocsánatot kértem tőle,írtam hogy most zavar engem és majd máskor beszélünk. Lényegében figyelmen kívűl hagytam és megvártam amíg pipa lesz teljesen.

Tulajdonképpen sikerült elérnem a célomat mert amikor hazamentem akkor veszekedtünk,csak kijött belőle ami nyomasztotta és zavarta. Nekem pedig erre volt szükségem. Nagyon jól éreztem magam,hogy aggódott ha nem írtam,hogy hiányolt,nem tudta mit csinálok pontosan,mikor akarok találkozni vele újból. Ezt élveztem,mert tudtam hogy szeret engem.

Ha féltékennyé tettem akkor szintén azért,hogy vissza igazolást kapjak. És szerettem ha láttam rajta hogy nem tetszik neki valami,hogy nem mert szólni eleinte nem akart parancsolgatni nekem,de kihoztam belőle a vadállatot és akkor is veszekedett velem. Ilyenkor mindig meghunyászkodom,tényleg úgy viselkedem mintha áldozat lennék. De szeretem ezt. Mármint ha kiabál velem ilyenkor, nem tudom miért, de még felizgat kicsit plusszba. Ha mérges,nagyon..akkor is szexelnék vele. De sosem mertem még ilyen esetben kezdeményezni,mert nagyott nézett volna.

Volt,hogy megbántottam őt. Olyan dologgal bántottam meg ami érzékenyen érintette és a gyenge pontja volt. Olyan is volt,hogy azt mondtam neki szakítani akarok vele,nem tudja azt nyújtani nekem amire vàgyok,kevés,nem jó vele a szex, stb. De ez csak hazugságok sorozata volt. Ez neki is mondtam később. Csak arra törekedtem,hogy fájjon neki és elbizonytalanodjon,sírjon, kiabáljon velem,zavarjon el. Ne beszéljünk,legyünk haragba aztán béküljön velem ki. Minden veszekedésünk után csak közelebb érzem magamhoz.

Tudom,hogy ez undorító viselkedés. Ezért akarok megváltozni :(

2017. okt. 31. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!