Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért élvezem ha a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezem ha a barátomat megbántom, sírni látom, ha ordibál és fájdalmat okozhatok neki? 19/L

Figyelt kérdés

Miért szeretek annak fájdalmat okozni akit szeretek? Szerelmes vagyok a barátomba, nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá. Tényleg,nekem ő a mindent jelenti és van amikor fizikai fájdalmat érzek: fáj a melkasom,nehezebben veszem a levegőt amikor rá gondolok,megbántott vagy én őt vagy ha csak arra gondolok,hogy mennyire szeretem őt úgy érzem szétszakadok és soha nem tudom eléggé kifejezni a szeretetem. De a gond nem is itt kezdődik talán.

Szeretem ha fáj a másiknak. Van amikor élvezem hogy a barátomnak is rossz,van amikor a cselekedeimben erős "direkt" van és szándékosan okozok fájdalmat,megbántom olyan helyzetbe hozom,hogy veszekedjünk,ki provokálom a veszekedést. És azt élvezem ha veszekedünk. Ha látom rajta,hogy dühös, ha sikerült valamibel megbántanom akkor elégedett vagyok és jól esik. Mindig kibékülünk,bocsánatot kérek tőle,megbeszéljük később a dolgokat,és nagyon boldog vagyok ha látom rajta,hogy szeret engem!!! Hogy elfogad így is. De nem tudja,hogy van amikor szándékosan teszek neki keresztbe,direkt bántom meg, és ezt még élvezem is. Mert olyankor az játszódik le bennem,hogy szeret,fontos vagyok neki és csak ezért állhat le velem vitatkozni. Olyankor érzem a legközelebb magamhoz amikor kiabál,dühös rám, vagy a síràs határán táncol,aggódik értem. Amikor aggódik akkor nagyon kész vagyok. Jól esik,boldog vagyok,teljesen felpörgök tőle. És szeretem is ha mérges,nagyon szépnek találom,szexinek és tetszik ha "agresszív" ha eldurran az agya akkor van amikor megkívánom,szexelnék vele,megcsókolnám.

Mind ez mellett sokszor bűntudatom van,nem szeretnék ilyen ember lenni, nem akarok fájdalmat okozni neki,de közben nekem valami plusszt ad ha valami aprósággal felhúzom. Miért vagyok ilyen????? :( NAGYON régóta keresem erre a választ! Nem merek elmenni pszichológushoz,nem tudom hogy beszéljek neki erről. Tudom,hogy ez nem normális és a barátom nem érdemli ezt! Megakarok változni,de hogyan lehet? Mi a baj velem?? :(

19/L, 23/F (1 éve vagyunk együtt)

2017. okt. 31. 20:16
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
13%

Neked az a bajod, hony ne vernek rendesen. Agyadra ment a szürke ötven árnyalata.

31/f

2017. okt. 31. 20:42
 22/48 anonim ***** válasza:
20%
19 éves vagy. Felelős vagy a tetteidért, úgyhogy kontrolláld már magad te emberi szarkupac. MI AZ HOGY NEM TUDOD MIÉRT CSINÁLOD?! HA TUDOD HOGY NEM JÓ AKKOR NE CSINÁLD BA+!
2017. okt. 31. 20:44
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el mindent, mert nagyon fáradt vagyok, de az igazi szerelem nem ilyen, ne haragudj.

Szerintem te pszihésen beteg vagy. Tudod mennyi ilyet olvastam már? Ha élvezed, hogy vkinek fájdalmat okozol el kéne gondolkodnod, hogy ellátogass egy pszihológushoz.

Ijesztő amiket irsz, és sajnálom szegény barátkádat, hogy ilyen helyzetbe van.

Az érzelmi manipuláció egy nagyon aljas dolog, energia vámpir tipussal kombinálva.

Sürgősen menj el pszichológushoz, mert ez amit csinálsz előbb utóbb veszélyes lehet. A gyerekeddel is ezt fogod majd csinálni? Élvezni fogod majd, hogy fájdalmat okozhatsz neki?

Nem akarok semmi elemzést mondani, de ez egy nagyon veszélyes magatartás amit művelsz.

Ne játssz a barátkád érzelmével és egészségével.

Ez nem játék minél előbb kérj szakszerű segítséget.

2017. okt. 31. 20:45
 24/48 anonim ***** válasza:
9%
22-es totál igazad van...
2017. okt. 31. 20:52
 25/48 A kérdező kommentje:

CSAK a barátommal van ez. Abba akibe szerelmes vagyok. Párkapcsolatban él ez a fajta viselkedés.

A szüleimet barátaimat SOHA nem bántanám,nem érzem hogy erre lenne szükségem. Eszembe nem jutna ilyet csinálni,nem érdekel az egész. Csak a barátommal van ez. De ha másba lennék szerelmes és viszonozva van,akkor ugyan ez lenne azzal az illetővel is. Ez nem szürke 50 árnyalata! Kiskorom óta éreztem,hogy nekem ez tetszene. Középsuli elején kezdtek érdekelni a fiúk,már akkor gondoltam ezekre a dolgokra.

Nem normális,én is egy kö..ek érzem magam,utálom ezért önnagam. Undorítónak találom,de nem gondolok erre amikor cselekszem és a barátommal vagyok. Csak miután megtettem..lesz rossz érzés mérhetetlen nagy bűntudatom és fájdalom.

Bocsánat ha hülyeséget kérdezek,de hogy kell felvenni egy szakemberrel a kapcsolatot? Hol lehet bejelentkezni? Telefonon vagy személyesen? Neten vagy hol? Lehet elmegyek majd. Lehet jó is lesz valakinek beszélni erről,már ha merek.

2017. okt. 31. 20:52
 26/48 A kérdező kommentje:
Érzelmi manipuláció? Tehát én manipulálom a barátom? Ez az? Erre még sosem gondoltam.
2017. okt. 31. 20:55
 27/48 anonim ***** válasza:

Szüleidet, barátaidat sosem bántanád, kulcsszó: mert nem érdekel.

Sürgősen bemész a kórházba, a portán megkérdezed hol a pszihiátria, vagy pszihológus, és irány a szakember.

2017. okt. 31. 21:05
 28/48 anonim ***** válasza:
Igen manipulálod. Ez manipuláció.
2017. okt. 31. 21:06
 29/48 anonim ***** válasza:
0%
Bele se merek gondolni, hogy mit csinálnál a lánnyal, ha lenne lány legjobb barátja a párodnak.
2017. okt. 31. 21:15
 30/48 A kérdező kommentje:

Nem zavarna! Amúgy van neki 2 közeli nő barátja. Örülök neki,hogy mások is szeretik,másnak is fontos a barátom. Soha nem zavart,hogy vannak lány barátai!!! Féltékeny ha voltam is, akkor nem rájuk,hanem fura mód egy férfira egy ismerősére. De akkor is magamban tartottam és inkább távolságtartóbb lettem. Úgy csináltam mintha sok dolgom lenne és nagyon boldog vagyok nincs időm kettőnkre,de ezt direkt csináltam,hogy megjegyezze végre,hogy nem tetszik neki,hogy keveset vagyunk együtt,amit ígértem azt nem tartom be. Pl megbeszéltük hogy este megyünk majd moziba és előtte rendet rakunk a nappaliban. De úgy csináltam mint elfelejtettem volna mindent és direkt későn mentem haza.

Amúgy utána olvastam. Sok pontja igaz rám. A manipuláció az eszközöm. Ez nagyon ijesztő számomra is :( remélem megtudok majd változni!!

2017. okt. 31. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!