Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha exbarátnőmről megtudtam, hogy szokott pénzért szexelni, azt köteles vagyok a munkahelyével tudatni?
Kedves kérdező, itt az egyetlen ember, aki szánalmas, az csak is te vagy. Egyedül születtél erre a kibebaszott világra és az, hogy valaki jó indulatból össze jött veled annak idején, mert akkor tetszettél neki; az az ember nem volt a te tulajdonod!
Szóval, akár mit tett, meg csalt, az az ő magán dolga volt, és ilyen mentalitással amit te csinálsz, hát meg is értem, hogy miért nem veled van már.
Semmi közöd a csaj életéhet. Ha neki prostituáltként tetszik az élet, akkor azt csinálja amit akar.
Gondolom a rendőrségen is tudnak a rosszlanyok.hu-ról még se lövetik le a szervert, vagy konkrétan magát az oldalt... tény, valószínűleg nem tetszene a főnöki karnak az, főleg ha ismert cégről van szó, hogy az egyik alkalmazottjuk prostitúcióban dolgozik, de ha ezt megteszed, te egy aljas gerinctelen féreg vagy.
És remélem, rohadtul remélem, hogy soha a büdös életbe nem lesz nőd többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!