Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért álmodok folyton az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok folyton az exbarátnőmről?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 2 hónapban 15X Róla álmodok, hogy összejövünk, aztán mindig felriadok zaklatottan és összezavarodva, már-már könnyekkel a szememben..(1,5 évig voltunk együtt 17 éves korunkban, ovis társak is voltunk és akkor is belé voltam "szerelmes" , még az első "csókom" is vele volt oviban, utána középsuliban találkoztunk újra)

Szakítottam vele egy másik csaj miatt, mert, hogy akkor nekem mennyivel "jobb lesz". 9 hónapot jártam a csajjal miután kiderült hogy idegbeteg és megcsalt 3X is és szakított velem érettségi előtt) Szóval a nyaram egyedül telt, rengeteg alkalmam lett volna újra összejönnöm az ovistársammal de mindig elmartam magamtól és hitegettem magam, hogy a másik csajba vagyok szerelmes...

Azóta mindig vele álmodok és nagyon rossz mert hiányzik,szoktunk levelezni is(van barátja persze) és néha néha össze is futunk , olyankor mindig megölel, nekem meg ketté törik a szívem és érzem, hogy nagyon gyorsan kezd lüktetni.Felvetettem, hogy akkor kezdjük újra de nem hagyja ott a mostani barátját értem ( de láthatóan zavarja ha más csajjal vagyok és amióta megtudta, hogy nálam aludt egy csaj pár napja azt mondta, hogy megváltozott a véleménye rólam..Most akkor hogy is van ez? Én várjak rá a végtelenségig és ne legyek csajjal, mialatt ő éli a tökéletesnek mondható életét az érzéketlen barátjával, én meg ha felvetem, hogy próbáljuk újra meg , hogy még szeret-e akkor a válasz az , hogy : "Nem akarok beszélni róla" "nem tudom" stb stb..

Vajon hogyan küzdjem le ezt a problémát?

u.i.: nagyon vágyom rá! :(

19/F

2013. aug. 29. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:

"u.i.: nagyon vágyom rá! :("

Ezért álmodsz mindig róla.:)

2013. aug. 29. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
És nem lehet valahogy kikerülni ezeket az álmokat?(Bár ez elég "hülye" kérdés) Mert rettenetes érzés úgy kelni, hogy na már megint csak egy álom és nem a valóság.
2013. aug. 29. 18:22
 3/4 hegix válasza:
Én is volt mikor az exemről álmodtam, és akkor még mindig szerettem. Akkor bármit megadtam volna, hogy mellette feküdhessek. Amúgy, annyi, hogy este kicsit kevesebbet gondolsz rá, meg napközben is, mert, minél többet gondolsz rá annál jobban vágysz rá. És természetesen este tudat alatt is ezen gondolkozol.
2013. aug. 29. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 30. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!