Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok folyton az exbarátnőmről?
Az utóbbi 2 hónapban 15X Róla álmodok, hogy összejövünk, aztán mindig felriadok zaklatottan és összezavarodva, már-már könnyekkel a szememben..(1,5 évig voltunk együtt 17 éves korunkban, ovis társak is voltunk és akkor is belé voltam "szerelmes" , még az első "csókom" is vele volt oviban, utána középsuliban találkoztunk újra)
Szakítottam vele egy másik csaj miatt, mert, hogy akkor nekem mennyivel "jobb lesz". 9 hónapot jártam a csajjal miután kiderült hogy idegbeteg és megcsalt 3X is és szakított velem érettségi előtt) Szóval a nyaram egyedül telt, rengeteg alkalmam lett volna újra összejönnöm az ovistársammal de mindig elmartam magamtól és hitegettem magam, hogy a másik csajba vagyok szerelmes...
Azóta mindig vele álmodok és nagyon rossz mert hiányzik,szoktunk levelezni is(van barátja persze) és néha néha össze is futunk , olyankor mindig megölel, nekem meg ketté törik a szívem és érzem, hogy nagyon gyorsan kezd lüktetni.Felvetettem, hogy akkor kezdjük újra de nem hagyja ott a mostani barátját értem ( de láthatóan zavarja ha más csajjal vagyok és amióta megtudta, hogy nálam aludt egy csaj pár napja azt mondta, hogy megváltozott a véleménye rólam..Most akkor hogy is van ez? Én várjak rá a végtelenségig és ne legyek csajjal, mialatt ő éli a tökéletesnek mondható életét az érzéketlen barátjával, én meg ha felvetem, hogy próbáljuk újra meg , hogy még szeret-e akkor a válasz az , hogy : "Nem akarok beszélni róla" "nem tudom" stb stb..
Vajon hogyan küzdjem le ezt a problémát?
u.i.: nagyon vágyom rá! :(
19/F
"u.i.: nagyon vágyom rá! :("
Ezért álmodsz mindig róla.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!