Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mostanában mindig az exbarátnő...

Mostanában mindig az exbarátnőmről álmodok. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Szóval exbarátnőmmel 1,5 évig voltunk együtt, miután szakítottam vele egy másik csaj miatt.(életem legnagyobb hibája volt, azt hiszem) A másik csajjal 9 hónapot voltam együtt és próbáltam úgy felejteni az előző barátnőm, hogy hitegettem magam, hogy szerelmes vagyok(akire leváltottam) a csajba.

Azóta nyáron elég sokat gondoltam rá, néha össze is futunk, mindig megölel és olyankor mintha kettétörne a szívem és nagyon gyorsan elkezd dobogni, viszont neki van barátja. Szóval a lényeg, hogy mostanában kb.: elmúlt 2 hónapban vagy 15X is volt, hogy azt álmodtam, újra együtt vagyok az exbarátnőmmel(1,5 éves) és ilyenkor mindig zaklatottan és összezavarodva kelek fel. Hihetetlen rossz érzés, hiszen sokszor hiányzik de ez még rátesz egy lapáttal, vajon van-e valami jelentése ennek?

2013. aug. 29. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy furán hangzik, de próbáld ki: verd ki, és nézd meg, hogy még mindig hiányzik-e. A kanosság meglehetősen rafinált ál-érzelmeket csalhat elő az ember fiából. Ha egy kiadós hoki után is ugyanúgy hiányzik, akkor lehet, hogy tényleg hiányzik. Az álom is simán lehet ettől.
2013. aug. 29. 15:43
 2/8 anonim válasza:

A ffiak es a nok,deblegtobbszor a ffiak nehezen tudjak elfogadni a veszteseget. Mivel nekik eletuk fo motivacioja a bizonyitas es a hasznos,praktikus feladatok vegrehajtasa,eredmenyesseg.Eldobtad es eszrevetted ,h (miutan persze o lehet szenvedett) nelkuled is elvan. Nem vagy fontos neki...talan boldogabb is mint veled.(ha ez zavar talan felvet onertekelesi problemakat is) Ez lehet az egyik ok,amiert nem tudod elengedni.

Mivel a kozos problemakat nem megoldottatok es szeretetben tovabbeltetek,ezert te megprobaltal egy uj not keresni hatha azzal nem lesznek ilyen problemak,de savanyuan eszleled,hogy vannak ezert lehetsz kiabrandult es mivel az ido elhalvanyitja a regi dolgokat,mist visszavagysz. Az is lehet,hogy nincsenek most problemaid,de mivel az elozo e szerint mindenkepp jobban passzolt hozzad,vagy csak jobban alkalmazkodott,te most sajnalod a regi helyzetet,mert elfutottal elole.

2013. aug. 29. 15:53
 3/8 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Pár napja voltam egy nővel, és egyszerűen akkor is csak rá gondoltam és utána is szóval a kanosság nem hiszem, hogy belefolyna olyan szinten, de azért köszi!

2. válaszoló: Kicsit olyan mintha ismernél, mert tényleg ez történik velem, nagyon vágyódom vissza és számtalan alkalmam volt újra összejönni a lánynal(mialatt a 9. hónapos lánnyal voltam), de elmartam előlem, még egy suliba is jártunk, és végül a 9. hónapos lányról kiderült, hogy egy idegbeteg, és megcsalt 3X is.

Nem tudom mit tegyek, hogy próbáljam elfelejteni az elsőt, mert tényleg sokszor eszembe jut, főleg ha az álmomban is benne van már. Próbáltam, hogy nem írok neki vissza, de az sem megy, mert bűntudatom támad egyből, hiszen megígértem neki, hogy mindig ott leszek mellette. Szerinted mit tegyek? A mostani barátja persze féltékeny rám és utál engem..

2013. aug. 29. 17:31
 4/8 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Azt megkérdezhetem, hogy a 9 hónap alatt végig a régire gondoltál? Vagy az elején még boldog voltál, hogy na, nem vagy egyedül és van kihez odabújni stb? Konkrétan mikor jöttél rá, hogy neked az előző kell?

Ha nem akarsz válaszolni, nem kell persze, de privátban is megírhatod ha gondolod:)

2013. aug. 29. 19:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Már az elején tudtam, hogy Ő kell csak valamiféle erőltetett haraggal próbáltam eltaszítani magamtól. Utána volt hogy 1-2 hónapig nem igazán izgatott mi történik vele, de azután nagyon elkezdett újra hiányozni és nagyon vissza vágyom.. Szinte tudom , hogy ezt már lehetetlenség lenne újracsinálni, de azért még reménykedek hátha :(

Az álmok csak rosszabbítanak a helyzeten sajnos..

2013. aug. 29. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Az alom baratom tobbfele dolgot is jelenthet.

Mielott belekezdek,amikor azt irom lelek,akkor legyel azzal tisztaban,hogy 1 fo lelek a testedben,36 noi es 36 ferfi lelek pedig az aurad koztes retegeidben vannak.Amolyan segedlelkek.

Szoval lehet az,ami az atlag alom:A lelek mikor alszol kiszall a testbol,es megy osszevissza,jovobe jelenbe multba mindenfele.Es amit a 3. szemeddel,tehat a lelki szemeddel latsz,az ugye az alom.Az alom az valosag.Lehet hogy a jovobe megy folyamatosan,es jelez neked,hogyha eszreveszed amit kozolni akar,akkor ez lehet a jovo.Ez persze nem azt jelenti,hogy mozdulj ra stb,mert ugye hapsija van,de dont worry,turelem rozsat terem.

2. Van amikor az almok az ellenkezot mutatjak meg neked.

Amolyan segitseg gyanant.Mert ugye a lelked,az a szeretet forrasa,a Mindenhato Atya teremtmenye,igy o neked nem fog remalmot vagy rossz almot mutatni,mivel szeret teged.Es igy a rossz dolgok ellenkezojet kozli.Igen egyenlo nem.Almodban osszejottel a csajjal,magyarul szol neked,hogy hejj haver felejtsd el,ebbol nem lesz semmi.

Veled kapcsolatban ez a ket lehetoseg jott le.

Nos,mivel Londonban elek igy eleg suruk a napjaim,itt nem sokat vagyok.De meg tudom neked mondani pontosan,hogy mi ez,mi a celja,meg hogy hogyan tudsz ettol megszabadulni percek alatt.Dobj egy uzenetet ha gondolod!

Patrik

2013. aug. 30. 00:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat!
2013. aug. 30. 11:47
 8/8 anonim válasza:

Kedves kerdezo!

A masodik valaszolo vagyok.

Az en tanacsom,amit persze se megfogadni se elutasitani nem kell,hogy ha mar nem jarsz a 9honapos lannyal,hivd fel az exed es meseld el neki. Meselj el mindent,de oszinten. Ha magadban nem tudod lezarni az azt jelenti,hogy o mindig kepben van valszeg irogattok egymasnak,hogy miert igy nem tudom megmondani. Az aa gondolatom,hogy adj magadnak es neki akkor egy utolsso lehetoseget,megpedig egy dontesi lehetoseget. Mondd el neki,de szemelyesen,es ne erintkezzetek maskepp csak szoban. Meg fogod latni hogy reagal es erezni mit hoztok elo egymasbol. Adj neki haladekot pl. 5 napot,hogy eldontse akar e teged. Ha egybol azt mondj Nem,megoldodott. Ha 5nap alTt nem tudja eldonteni,ne remenykedj es hatarozottan tiltsd le. Ha akar egy lany valamit ennyi ido alatt kenyszer alatt el tudja donteni kihez is huz a szive. Ha zt mondja te kellesz huszarvagassal fejezd be a multat es kezdd el ujra vele,mintha ujra jarnatokaz elejetol. Ha nem,akkor tudod hanyadan allsz es mevnyugodsz. Meg fogod laTni.Minden dontes jo dontes. Csak tudj donteni.:)

Majd ird meg priviben mi lett.Jo munkat.

2013. szept. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!