Mostanában miért vannak ilyen furcsa álmaim/gondolataim?
Sokszor olyanokon gondolkodom el, főleg elalvás előtt, így félálomban, hogy egy másik, idegen [általában vörös hajú, szeplős lány (ideálom)] testében történnek velem dolgok.
Nem is tudom, mindig ilyen durva dolgok, gondolok itt valamiféle kivégzésre vagy egyszerűen valami olyasmire, hogy ki vagyok közösítve iskolában, hasonlók...
De legtöbbször ilyen véres, megalázó dolgok történnek...
Sokszor nézek ilyen filmeket, de csak így "kíváncsiságból", gondolok itt például a -slow torture puke chamber, szerb film, i spit on your grave, mártírok, tudjátok ezek a tipikus torture-horror filmek. Gyakran ezek adnak ihletet, de legbelül mégis azt érzem, hogy nem a filmek miatt vannak ezek a gondolatok a fejemben, mert mikor nézem őket, akkor semmilyen reakciót nem váltanak ki belőlem...
A másik ok (minek lehet, hogy semmi köze nincs hozzá) az önkielégítés... ha megvolt, akkor az ilyenfajta gondolatok kámforrá válnak, de ha elmulasztom, akkor az ellenkezője... Esetleg a stressz vagy tudomisénmi kiválthat ilyen gondolatokat/álmokat? Veletek is történt hasonló? 15/fiúcska...
(Nincs nagyon kedvem visszaolvasni, nemis rémlik már, hogy jól fogalmaztam-e, csak írtam ami épp eszembe jutott, késő van már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!