Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mostanában miért vannak ilyen...

Mostanában miért vannak ilyen furcsa álmaim/gondolataim?

Figyelt kérdés

Sokszor olyanokon gondolkodom el, főleg elalvás előtt, így félálomban, hogy egy másik, idegen [általában vörös hajú, szeplős lány (ideálom)] testében történnek velem dolgok.

Nem is tudom, mindig ilyen durva dolgok, gondolok itt valamiféle kivégzésre vagy egyszerűen valami olyasmire, hogy ki vagyok közösítve iskolában, hasonlók...

De legtöbbször ilyen véres, megalázó dolgok történnek...

Sokszor nézek ilyen filmeket, de csak így "kíváncsiságból", gondolok itt például a -slow torture puke chamber, szerb film, i spit on your grave, mártírok, tudjátok ezek a tipikus torture-horror filmek. Gyakran ezek adnak ihletet, de legbelül mégis azt érzem, hogy nem a filmek miatt vannak ezek a gondolatok a fejemben, mert mikor nézem őket, akkor semmilyen reakciót nem váltanak ki belőlem...

A másik ok (minek lehet, hogy semmi köze nincs hozzá) az önkielégítés... ha megvolt, akkor az ilyenfajta gondolatok kámforrá válnak, de ha elmulasztom, akkor az ellenkezője... Esetleg a stressz vagy tudomisénmi kiválthat ilyen gondolatokat/álmokat? Veletek is történt hasonló? 15/fiúcska...

(Nincs nagyon kedvem visszaolvasni, nemis rémlik már, hogy jól fogalmaztam-e, csak írtam ami épp eszembe jutott, késő van már :)

2013. júl. 19. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, ha nem, a filmek miatt van! Az önkielégítés után mélyebben, nyugodtabban alszol, így el is maradhatnak ezek az álmok.
2013. júl. 19. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha lefekvés előtt nézel huzamosabb ideig a TV-ben, akkor a TV-ben látottakat átélheted az álmaidban.
2013. júl. 19. 00:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális dolog.. ha valaki elalvás előtt, vagy esetleg bármilyen más időpontban képzelődik/álmodozik, úgy, hogy általában a főszereplő önmaga is, de mégis egy más ember, + gyakran a fiú/lány ideálja is megjelenik, az azt jelenti, hogy még nem nőtt fel az illető. :) A morbid dolgokkal sincs szerintem semmi baj, régebben én is gyakran hasonló dolgokat képzeltem, volt, hogy amit rendes alvásban álmodtam, azt szőttem bele a képzelgésekbe ( akár rémálmot is). Ne aggódj ilyen dolgok miatt, inkább élvezd ki, amíg nem nősz fel, mert szerintem nagyon szórakoztató és nyugtató, ha még képes vagy erre. Ha nem szereted, hogy mindig morbid dolgok jutnak eszedbe, maszturbálj minél többet, ennyi.
2013. júl. 19. 03:36
 4/4 anonim ***** válasza:
velem is ugyanez van én már álmomba is járta 2 kérdésem lene mek felrakom
2013. júl. 23. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!