Volt egy nagyon fura álmom. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Késő este volt.
Egy fásszin mellett beszélgettem egy fiúval,akinek nem láttam az arcát.Nagyon jól elvoltunk mi kettesben.Kis idő megjöttek a vendégek.Édesanyám behivatott hogy beszélgessek a vendégekkel.Erre én nagyon mérges lettem és odaadtam a fiúnak-akivel beszélgettem- a nyakláncomat és bebaktattam a vednégek után a házba otthagyva őt.Miután megvacsoráztunk a vendégekkel és elmosogattam,kimentem a fásszin mögé.A fiú nem volt ott.Kimentem az útra.A sáncban észrevettem,hogy valami csillog.Odamentem és ott volt a nyaklánc amit odaadtam neki.Felvettem a nyakláncot,berohantam a házba,bezárkóztam a szobámba és sirtam.
2013. júl. 12. 18:05
1/2 anonim válasza:
Félsz a csalódástól, félsz, hogy elhagynak, attól, hogy egyedül maradsz.
2/2 anonim válasza:
Beleszerettél valakibe, de egy idegen beleavatkozott, tönkretette, így most fáj a szíved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!