Nagyon fura álmom volt, és foglmam sincs mit jelenthet!?
Figyelt kérdés
Szóval azt álmodtam, hogy egyest kaptam matekből, és a matektanárnőm behivott az üres osztűlyba órák útán és bezérta az ajtót, aztán elkezdtem feladatokat oldalni, amikor egyszercsak hátolról átölelet és a katedrára dobott, felmelte a szoknyám, lehúzta a bugyim és olyan érzékien nyalt ki mint még senki
Ez mit jelenthet ?
L/18 heteró
2013. márc. 18. 13:08
1/10 Kései Sirató válasza:
Talán rejtett leszbikus hajlam ?
2/10 A kérdező kommentje:
de nem akarom ... az olyan .. fújj...
2013. márc. 18. 13:26
3/10 anonim válasza:
A tény álás alapján egy hü.lye lezbi vagy.
4/10 anonim válasza:
Én érzékiebben nyalnálak ki mint bármelyik tanárnö. F/26
5/10 A kérdező kommentje:
2. nem vagyok leszbi, több pasim volt már, szerettem őket és élveztem velük a szexet, és épp ezért bosszant ez az álom
2013. márc. 18. 13:32
6/10 anonim válasza:
Az embernek sokszor vannak fura gondolatai, amik néha álmokban jelennek meg. Ne aggódj miatta és ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget neki szerintem. Elképzelhető, hogy van egy kis látens leszbi hajlamod, de simán lehet, hogy nincs, és csak furát álmodtál.
7/10 Antimod válasza:
Az ember néha álmában próbál ki olyan dolgokat, amelyeket a való életben nem. Nem kell hajlam hozzá.
Én néha kimondottan örülök, ha van egy hajmeresztő vagy szörnyű álmom, mert ha elég élethű, akkor tulajdonképpen úgy szereztem róla benyomást, hogy a fizikai valóságban nem kellett megtapasztalnom. (Ilyen volt egyszer pl. az ejtőernyőzés. Azelőtt azt gondoltam, élvezném.)
9/10 anonim válasza:
Mit jelenthet? Azt hogy egy pasi vagy és a kérdés 100% fake.
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, már miért lennék férfi vagy fake ? nem értem a logikádat
2013. márc. 19. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!