Miért vannak ennyire furcsa gondolataim? Depresszió? Hogyan szabaduljak ettől?
Kb 1-2 hónapja kezdődött az egész. Rettenetesen félek olyan dolgokról,amik másnak természetesek.
Mostanában nagyon sokat agyalok azon,hogy mièrt èlünk,mi célja van az egésznek,minek hajtunk,ha úgyis meghalunk. Minek eszünk,ha egyszer úgyis vége. Ez a dolog már kezd a rögeszmémmé válni. Mintha nem lennék normális. Rengeteget alszom,nincs étvágyam,szorongok,gyenge vagyok,képtelen vagyok koncentrálni. Halálfékelmem van. Mit tegyek? Kèrlek segítsetek!
A félelem az inkább a pánikbetegséghez, vagy valamilyen fóbiához (szocfóbia?) közelít. Ilyen gondolatokon én is átmentem, szerintem minden valamire való ember átmegy ezeken a kérdéseken. :) Aztán az jó kérdés ki hogyan válaszolja meg magának. Ilyenkor alakulnak az életképek.
Szóval vélhetően neked idegrendszeri problémád van. Ezenfelül még gyomorproblémád is lehet.
Idegrendszeri problémákat leginkább a nehézfémtúlterhelések okozhatják, érdemes kivezetni őket.
Kipróbálnám helyedben szereznék be házikefírt, azt iszogatnám, hogy segít e az étvágyon.
Szellemileg meg érdemes ezeket a kérdéseket megvitatni valakivel. Én pl kíváncsi vagyok mire jutottál eddig, ugyh akár le is írhatnád ide pár mondatban. :)
No épp hogy csak beleolvastam. Egyrészt idegrendszeri betegség.
Másrészt "...hogy fokozottan figyeljenek a Guillain-Barre betegség esteleges előfordulására, mivel a korábbi oltás nyolcszorosára növelte a "lehetséges" megbetegedések számát!"
Azaz higany.
Elsősorban javaslom foglalkozz a nehézfémtúltelítettség kérdésével. Ma már van parféle megoldás rá.
Másodsorban pedig a soksok antibiotikum főleg a valószínű nehézfémprobléma miatt majd biztosra veszem a bélflóra felborulása általi candidiázist.
Tüszős mandula meg szintúgy beleillik a képbe. Tökéletesen.
Innen már egyszerü a dolog. Nehézfémet és candidát kell kezelni. Olvass utána ezeknek a dolgoknak, menj biztosra. Kereshetsz olyat is ahol ezeket diagnosztizálják, ám ritkás a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!