Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudom hogy aki Kaáliba jár az...

Tudom hogy aki Kaáliba jár az védettséget élvez a munkahelyével szembe a hormokezelésektől. Ha nem sikerül és egy hónap múlva próbálják újra akkor abba az egy hónap várakozásba is él a védettség?

Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A bejelentéstől fél évig él a védettség.
2014. szept. 23. 19:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Bejelentés...mármint ha szólok a munkaadómnak?!És ez próbaidő alatt is érvényes?
2014. szept. 23. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Mikor az orvosi papírt viszed onnantól. Próbaidő alatt semmi nem nyújt védettséget.
2014. szept. 23. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Én hozzátenném, hogy ez nem csak a Kaáliban érvényes; hiszen nem a Kaáli adja a védettséget, hanem az állam. A meddőségidben az orvosod állítja ki a papírt; de nekünk (Kaáli egyébként)csak akkor adták, amikor már megkezdődött a stimuláció, és megkaptam az első szurit. Kértem volna én már előbb is; de onnantól jár, slussz. Onnantól dátumozzák; és onnantól fél év. A fél év alatt folyamatosan véd; viszont utána nem kaphatsz másikat. Van aki bepróbálkozik vele, van hogy kap is; mert már a doki sem emlékszik hogy adott, a munkáltatóknak meg nagyon nehezen értelmezhető a törvény; és azért szorul beléjük némi emberség is, de fél évvel számolj. Ebbe ha szerencsés vagy (mármint ha az első nem sikerül sajnos) két lombik fér bele, én is így jártam, és a második gyümölcsével vagyok már itthon. <3 20hkm
2014. szept. 24. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy én aláírattam a munkáltatómmal amikor az orra alá dugtam; mert csak akkor véd, ha tudod bizonyítani hogy megmutattad neki.......
2014. szept. 24. 08:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok:-)
2014. szept. 24. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Bocsi,hogy így közbe írok!

Mi ez a védettség?

Benzinkúton dolgozom nappal-éjjel 12.órában!

Nov.7.-én megyünk a Kaáliba első konzultációra,határozott idejű szerződésem lesz addigra!Okt.31.-én lejár a próbaidőm és már jelezték,hogy meghosszabbítják a szerződésem!

Én 37. a párom 36.éves!

A jobb oldali petefészkemet,petevezetékemet 2009.-ben eltávolították!

2014. szept. 26. 09:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha elkezdődik a beültetés akkor azt hiszem az első hormon injekciózástól 6hónapig nem rúghatnak ki.Persze csak ha ezt előtte bejelented hogy Kaáliba készültök.Próbaidő alatt nem érvényes..
2014. szept. 26. 18:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Illetve ha közben lejár a határozott szerződésed arra sem véd természetesen.
2014. szept. 26. 22:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, így van! Onnantól hogy elolvasta a papírt (ezért is kell aláíratni) a munkáltatód; 6 hónapig nem rúghat ki; illetve el kell engednie fizetetlen szabadság terhére a meddőségibe ez idő alatt. Mi rendes szabi terhére mentünk; hogy ha nem sikerül, utána ne ezért rúgjon ki.......... Sikerült :-)
2014. szept. 29. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!