Mennyi idönek kell eltelnie az inszemináció és a lombik között? Pl. Nem sikerül az inszem, utána hány hónappal vághatok bele a lombikba? Két lombik között 3 hónap pihenö van. De mennyi 2 inszem között ill. inszem és lombik között?
Inszeminációt lehet csinálni havonta. Illetve ahogy kiadja a ciklus, mert nekem pl. kicsit borult a gyógyszerek miatt, tehát kb. 32-33 naponta tudták megcsinálni.
Lombikot 3 havonta lehet, ha jól tudom, mi idáig nem jutottunk el. Azt viszont mondták, hogy lombikok között lehet menni inszeminációra a kimaradó hónapokban, tehát lombik és inszem, illetve inszem és lombik között nem kell várni, következő ciklusban lehet csinálni. (Elvileg, mert azért ez elég megterhelő lehet. Nem biztos, hogy megéri.)
2 lombik között 3 hónapnak el kell telnie.
Inszemeket csinálhatnak havonta is akár, és igen, a lombikok szünetében is lehet, bár szerintem akkor inkább tényleg "pihentetni" kellene a szervezetet a hormonok miatt. A lombiknál jóval többet kap az ember, mint az inszemeknél (ahol 1, 2 max 3 tüsző érik, lombiknál meg van, hogy tíznél is több)
Nem tudom, hogy hol csinálják, mert van, ahol eleve van várólista a tb támogatott lombikokra. Ott ezt is ki kell várni.
de ha minden jól megy, akkor inszem után a következő hónapban már szedheted a fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!