Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha exbarátnőmről megtudtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha exbarátnőmről megtudtam, hogy szokott pénzért szexelni, azt köteles vagyok a munkahelyével tudatni?

Figyelt kérdés
Egy multinál dolgozik, nem írom le a nevét. Arra gondoltam, hogy nem lenne rossz bosszú, ha kitudnám ezáltal rugatni őt az állásából. Tudom, hogy a bosszú nem jó semmire, de nekem megkönnyebbülést jelentene valamennyire. Érdemes ilyet meglépnem, ileltve feljelenthetne az exem, ha kiderülne, hogy tőlem tudták meg? A linkeket is mellékelném amin hírdeti magát.

2017. márc. 5. 03:04
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
95%
Áá, viccel csak a kérdező.. Az utolsó kérdés totál vágó, hogy csak provokáció. Nincs ember, aki ennyire hülye lenne.
2017. márc. 5. 15:13
 12/53 anonim ***** válasza:
96%

Összegezzük az eddig ismert tényeket. Tehát volt egy barátnőd, akit te nem tudtál megtartani. Mondom; TE nem tudtál megtartani. Te voltál kevés, te nem tudtad megadni neki azt az érzést, te nem tudtál olyan szerelmet ébreszteni benne, hogy észre se vegyen rajtad kívül mást.

Akkor miért is őrajta kellene bosszút állni?

2017. márc. 5. 15:29
 13/53 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is ez ugrott be... csak egy unatkozó kis gnóm.

Nem volt ennek soha barátnője, nem hogy egy exprosti :D

29 évesen most is a zsírtól rusztikussá barnult JYSK-ös akciós forgószékében ül, amit már rég kihízott.

Slayer-es pólóját vagy nyolc helyen kirágta az izgalomtól, várva a reakciókat a kamu kérdésekre. Most is az édesanyja régi konyhai kisgépéből épített házi-maszturbátorral kéjeleg éppen, olvasva a válaszokat. A retró orosz kézi habverő kerregése felidézi a régi szülinapokat, amikor a nagyi a tortára készítette a habot, és bele-belenyaltunk a tálba.

"Psszszht"... hallani ahogy felbont egy újabb doboz SPAR energiüdítőt, miközben hármas fokozatra kapcsolja a Szojuz 2000-et. A fokozódó izgalom hatására - mivel már 32 válasz érkezett, a kéj eléri a világűr határát, és nagy robbanással beteljesedik az NDK-s autómata punciba.

Elmereng a képzelt világában, ahol a prostituált exbarátnőjén áll csúnya bosszút.

...miközben édesanyja lekiabál a szuterén lépcsőházból:

"Pockom, nem láttad a régi habverőmet? Már harmadik hete keresem és nagyon szeretnék már tortácskát sütni a 30. Szülinapodra!"

2017. márc. 5. 15:41
 14/53 anonim ***** válasza:
59%

Nem volna belőle semmi problemalya, mármint a munkáltató szemszögéből nézve.

Csak annyi hogy más szemmel néznének ra és a munkatársak próbálkoznanak nála, ennyi.

Így akarsz bosszút állni, hat csak sajnálni tudlak.

Engem is dobtak már de a bosszú nem megoldás, néha jobb csendben távozni.

A jot meghagyni a rosszat elengedni hogy ne kísértésnek. :)

2017. márc. 6. 10:34
 15/53 anonim ***** válasza:
4%
Köteles nem vagy tudatni. De van ennek kétségkivűl legális megoldása is. Rendörségen ismeretlen tettes ellen feljelentést teszel. Te ezt tudod valaki a neten prosti, s van tipped ki az de nem akarod
2017. márc. 8. 17:00
 16/53 anonim ***** válasza:
15%

szóval ismertelne tettes ellen.

ekkor késöbb behivnak tanuskodni s az már nem rágalmazás ha elmondod amit tudsz.

az más kérdés hogy attól továbbra se vagy védve hogy a stricik ne verjenek agyon.

2017. márc. 8. 19:01
 17/53 anonim ***** válasza:
94%

Hol olvastad, hogy illegális lenne a prostitúció?

A kerítő tevékenység illegális, ha már nagyon jogászkodunk.

2017. márc. 8. 21:49
 18/53 anonim ***** válasza:
51%
15-16, adjad még neki a hülye tippeket.. Bravó.
2017. márc. 8. 23:56
 19/53 anonim ***** válasza:
Igy van, a prostitucio nem illegalis. Maximum az adohatosagnal jelenthetned fel, mint illegalis jovedelemszerzest, de itt is be kell bizonyitanod, hogy nem adozott a tevekenysege utan. De a rendorseg kb kirohog ha ezzel bemesz hozzajuk.
2017. márc. 9. 03:51
 20/53 anonim ***** válasza:

na ha feljelent valakit olyasmiért ami nem illegális az végkép nem rágalmazás:)))

de nem is a feljelentőnek kell eldöntenie mi legális s mi nem.

ugyanakkor a stricik nem az alapján vernek valakit agyon hogy illegális e vagy sem amit tett.

nekik saját törvényeik vannak.

2017. márc. 9. 04:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!