Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha exbarátnőmről megtudtam, hogy szokott pénzért szexelni, azt köteles vagyok a munkahelyével tudatni?
Mintha azt érezném önmagad ellen érvelnél. Nem attól leszel jó csapos, ha minden esetben kiszolgálod a vendéget... ha részeg, akkor nem adsz neki még két Jack Danielst, hogy detoxban végezze.
...Mellesleg, egy jogásznak nem kéne tudni helyesen írnia? "ép"...már másodjára...
"Mintha azt érezném "
egy mérnöknek pedig nem mérnie kellene ahelyett, hogy ezt azt érezné?
de látom elfogytak az érveid s most jön a nyelvtan nácizmus
Nagyon egyszerű, erkölcsileg nem helyes bisszúállási tippeket adni valakinek, aki épp mentálisan labilis. Ezt súlyosbítja, hogy sem te sem én nem vagyunk tisztában a háttérkörülményekkel. Ezt te is leírtad, ennek ellenére ridegen vázoltad a jogi lehetőségeket. Mondjuk kaphat valaki enélkül a gátlástalan tulajdonság nélkül ügyvédi munkát? Valóban nem tudnád megvédeni a 120 kilós prostifuttató gyűröttnyakú cigánymaffiózót tiszta lelkiismerettel.
Kutató mérnök vagyok, hipotéziseket vizsgálunk. Szóval lehetnek megérzéseim, az egész munkám ezen alapul. A bizonyítás egy másik kérdés.
igen a bizonyítás más kérdés, de attól te nagyon messze vagy
de neked már elfogytak az érveid és csak saját magadat ismételgeted.
ismerem azt a helyzetet amikor egy kutató ebbe az állapotba kerül.
nem véletlenül van annyi perpetuum mobile tervrajz
de nagyon zsákutcába kerültél.
pont hogy az a jó ebben a helyzetben ha az illető nem a munkahelyre megy a prostitúcióval, hanem a rendőrségen tesz feljelentést. a jog eszközeit használja nem pedig az önbíráskodást.
ekkor a rendőrség megállapítja hogy nem történt törvénytelenség és se a munkáltató nem tudja meg az egészet, se a feljelentő nem kerül bajba.
ennyi.
és a feljelentő is megkönyebbült ráadásul teljsitette azt is amit kötelességének érzett. tájékoztatta valamiről a hatóságot.
ehelyett te hagynád kezeletlenül elfajulni a problémát hipotézisekre gondolva majd mutatnád büszkén hogy a te kezed tiszta amikor megtörtént a baj amit megelőzhettél volna.
bár igaz neked semmiközöd hozzá. te csak beleszólsz hogy saját magad előtt többnek érezhesd magad, de a megoldás érdekel a legkevésbé.
viszont csak egy hibás hipotézisre épülő önigazolás az egész aminek még csak értelme sincsen.
a tudatlanság senkit se óv meg ezt ép neked kellene a legjobban tudnod ha valóban kutató mérnök lennél
Ekkor meg a kérdezővel cseszel ki, mert hülyét csináltál belőle már most is. Persze feltüntetve, hogy hogyan ne legyen rágalmazás.
Annak a tudatában adtál jogoi tanácsot, hogy tudod az égvilágon semmi értelme, sem hatása nem lesz, maximum fut egy felesleges kört a jardon, és pofánröhögik.
Nem tájékoztattad a kérdezőt, hogy a prostitúció nem illegális...-( csak a kerítő tevékénység az.) Főleg nem egy legálisan működő "szexpartner kereső" oldalon (Tehát nem is prostitúció jogilag!) - ezt az infót is én közöltem vele a mérnök végzettségemmel.
Tehát maximum fenyegetni lehet vele az exbarétnőt, hogy "megállapodás szülessen"
Ne mondd már nekem, hogy ezzel bármilyen formában is segítetted a kérdezőt.
nem az volt a kérdése a kérdezőnek, hogy legális a a prostitució hanem hogy köteles e a munkahelyével közölni.
leirtam hogy nem, de a rendörséggel közölheti. és leirtam hogyan nem kerül bajba.
teljesen lényegtelen mi a legális és mi nem. az a lényeges hogy aki tesz valamit az legálisat tegyen.
amugy meg szerintem már a kérdezőnek is tele lehet vele a töke, hogy itt ha kérdés van a kérdésre nem válaszolnak ellenben mindenféle másra igen.
amugy meg maga a kérdező is leirta nem a bosszú a célja hanem a személyes megkönyebbülése. arra pedig ez igy kiválóan alkalmas és legális is ellentétben az eredet ötletével.
amugy meg ovatosan a hipotézisekkel nem jó a saját frissengyártott hipotéziseid alapján mindenféle igazolás mellőzésével véleményeket alkotni
kutatni is igy kutatsz?
Hiába csűröd csavarod, te félrevezetted ezzel az értelmetlen jogi maszturbációval...
A megérzéseimet rád értettem. Az, hogy egy sokadik újraregisztráció vagy, 26% válaszadással, sokat elmond rólad... de mindegy. Semmi közöm hozzád.
Simán lehet kamu kérdés, kamu válaszokkal, kamu regisztrécióról. Ez ilyen oldal.
Csodálom a türelmed, hogy még mindig bírod etetni ezt a trollt. Én már rég kiröhögtem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!