Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha exbarátnőmről megtudtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha exbarátnőmről megtudtam, hogy szokott pénzért szexelni, azt köteles vagyok a munkahelyével tudatni?

Figyelt kérdés
Egy multinál dolgozik, nem írom le a nevét. Arra gondoltam, hogy nem lenne rossz bosszú, ha kitudnám ezáltal rugatni őt az állásából. Tudom, hogy a bosszú nem jó semmire, de nekem megkönnyebbülést jelentene valamennyire. Érdemes ilyet meglépnem, ileltve feljelenthetne az exem, ha kiderülne, hogy tőlem tudták meg? A linkeket is mellékelném amin hírdeti magát.

2017. márc. 5. 03:04
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%

...én csak egy mérnök vagyok, a számok nyelvén értek. A számokat nem lehet félremagyarázni, mert a 0 és az 1 a világ minden táján ugyan annyi... és nem alaptalanul okádok az ügyvédektől :D Csűrik csavarják a szavakat, kiskapukat, "okosságokat" keresnek, hogy hogyan lehet jól kib..szni a másikkal, még a törvényesség keretei között.

"...kétségkivűl legális megoldása is." ... "hogy ne legyen rágalmazás"

Gratulálok, használd arra a jogi diplomádat, hogy megtanítsd az embereket másokat zaklatni, feljelentgetni, kirúgatni az állásából "még a jog keretei között"

A szememben ez ugyan olyan féreg magatartás, mint amiből ez a kérdés kipattant.

2017. márc. 10. 00:40
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

"senki se állította hogy felemelő. a kérdező kérdezett valamit én meg válaszoltam."

Sarkítva ez kb olyan, mintha a vegyészmérnöki diplomámmal válaszolnék a "Hogyan robbantsam fel az exbarátnőmet" kérdésre, miképp lehet műtrágyából házi robbanószert csinálni. Hisz csak válaszoltam a kérdésre.

2017. márc. 10. 00:49
 33/53 anonim ***** válasza:
6%
sarkítva meg én azt válaszolnám, hogy a mérnököknek köszönhetjük a fegyvereket pusztítást halált. ártatlanok halálát. míg egy ügyvéd tevékenysége közben - még ha az ördög ügyvédje akkor se - nem pusztul el egy egész város csak azért hogy az ellenséges ország hadserege megadja magát.
2017. márc. 10. 08:03
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
De ember, arra biztatsz valakit, hogy ellehetetlenítsen egy másik embert jogilag, társadalmilag, mindenhogy. Persze értem én, aki beregel a rosszlányokra, az ne csodálkozzon, ha egy bosszúálló kis kö.cs.ög megpróbálja zsarolni vagy eltávolítani a munkahelyéről, de nehogy már ez legyen a normális, mert akkor a világ tényleg megérett a pusztulásra.
2017. márc. 10. 09:09
 35/53 anonim ***** válasza:
0%

Értem én. Ha valaki feljelent egy prostit akkor Te nukleáris arzenállal elpusztítod az egész világot.

Gyanús nekem hogy csak a pénzre megy ki az egész és csak az ürügyet keresed hogy eladhasd az atombombáidat.

2017. márc. 10. 09:13
 36/53 anonim ***** válasza:
Ja jó, azt hittem, ostoba vagy, de csak szórakozol. Mondjuk a kérdező ettől még egy s..gg.fej marad, de legalább te nem gondolod komolyan.
2017. márc. 10. 09:18
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam trollkodni, de ez pont nem az a kérdés ahol kéne. Itt egy zavarodott, sérült, szakítás utáni elmének nem szabadna felbújtó tanácsokat adni... mert konkrét életek múlnak rajta. Az ilyen + az öngyilkos témák kifejezetten nem játszótéri kérdések.
2017. márc. 10. 10:03
 38/53 anonim ***** válasza:

ja úgy feljelenti a lányt de úgy hogy abba emberek halnak bele, sőt az egész világ összeomlik.

szerintem világomlás akkor történik amikor ilyen ember dolgozik.

és ép hogy törvényes ötleteket kell adni az ilyen embernek

sokkal jobb ha törvényesen áll bosszut mintsem törvénytelenül.

azzal ha nem adtok neki törvényes ötleteket még nem lesz megoldva semmi.

ez kb. struccpolitika

2017. márc. 10. 13:00
 39/53 anonim ***** válasza:

Ha a másik ember zaklatása, károkozás az életében, megszégyenítés és "bosszú" megoldható törvényesen és te még ennek tapsolsz is, akkor te is az emberiség söpredékébe tartozol.

Nem jogi tanácsokat kéne osztogatni, hanem észhez téríteni a kérdezőt, hogy a bosszútól nem lesz jobb semmivel neki. Se törvényesen, se törvénytelenül.

Ráadásul az okát se tudjuk miért teszi, egyáltalán megérdemli-e. Nekem is lelépett a barátnőm, mert kiszeretett belőlem, én is haragudtam rá, gyűlöltem és legszívesebben megütöttem volna. Vagy bármi módon bosszút álhattam volna...Teljesen kifordultam magamból... pedig nem a lány hibája volt. Most megérdemelné szegény csaj, a bosszút? Segíteni kellett volna nekem, hogy törvényessen b...ak ki vele?

Sajnos sok esetben ilyen emberek ülnek a politikában, és ilyen jogászférgek hozzák a döntést adóról, stadionokról és háborúkról...

2017. márc. 10. 20:06
 40/53 anonim ***** válasza:
na ép ez az nem tudod hogy a lány mit tett. magadból indulsz ki ahol te voltál a hunyó. de nem mindenki hunyó, mint te.
2017. márc. 10. 20:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!