Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha exbarátnőmről megtudtam, hogy szokott pénzért szexelni, azt köteles vagyok a munkahelyével tudatni?
"be kell bizonyitanod, hogy nem adozott a tevekenysege utan."
komoly téveszmék vannak itt. feljelentéshez - ha megfelelő formában teszik, pl. az említett ismeretlen tettessel szemben - semmit se kell bizonyítani.
bírósági tanúmeghallgatás közbeni adatszolgáltatáshoz szintén nem.
persze itt is érdemes ügyvéddel beszélni mit hogyan mond. mert ha direktben vádol meg valakit abból valóban lehet gond. de megvan a módja ennek legálisan.
az meg hogy valakinek kell bebizonyítania, hogy valaki más nem adózott teljesen képtelen állítás. ezt mégis hogy képzelted? csatolja a bíróságnak a feljelentett adóbevallását- ami amúgy titkos -, könyvelését s ahhoz csatolja a jövedelmei dokumentumait? vagy hogy?
Hogy mennyi rosszindulatú bugyuta ember van itt te jó ég.. Ide tényleg nem érdemes értelemesebb kérdést kiírni, mert arra csak az értelemetlen hőbörgés az egyedüli reakciótok. Amúgy ez titeket minősít nem engem, ha ez a ti szintetek, azért inkább az anyukátok feje fájjon ne az enyém..:))
Ívelt nevű válaszolónak pedig köszönöm az infókat! Örülök, hogy vannak még azért értelemsebb emberek is ezen az oldalon, akik érdemben a kérdésre válaszolnak a buta személyeskedés helyett.
én már kitapasztalta ezt a fórumot. érdemes feltenni kérdéseket mert a sok baromság között vannak azért értelmes válaszok is. a többit meg tekintsük úgy hogy az arany is a föld között van.
érdekességkép:
komolyabb szakmai témákhoz ehhez finomabb megoldásokhoz kell folyamodni
ha az ilyen szerencsétlen emberek tudják a választ nem válaszolnak hanem okoskodnak
becsmérelnek
mert ez kell a beteg lelküknek
becsmérlik a kérdezőt amiért nem tudja a kérdése a választ
de
elejtenek bizonyos információkat
valamivel később
ezeknek az információknak a birtokában
fel lehet tenni ugyanazt a kérdést kicsit tájékozottabb formában
ekkor egyes emberek normálisabb hangnemben válaszolnak
más emberek is bekapcsolódnak
de még a slepp is hozzáad valami információmorzsát a becsmérlések közben.
ha a válasz nem elég megint fel lehet tenni kicsit később kissé tájékozottabb formában s így tovább egészen addig, amíg meg nem kaptuk a választ.
szóval így ezzel a módszerrel egész komoly válaszokat is ki lehet szedni ebből a masszából.
ne felejtsük el, a legfinomabb zöldség-gyümölcs is trágya érleléssel kezdődik.
Öreg, azért elég merész, hogy minket nevezel rosszindulatúnak, mikor már eleve a kérdésfeltevésed is egy sunyi takonygerinc embert jellemez.
Függetlenül attól, hogy mit tett a volt barátnőd, az különböztetbne meg az aljasságától, ha nem süllyednél le a szintjére. Az, hogy bosszútállsz egy ilyen kicsinyes módon, csak rólad állítja ki a szegénységi bizonyítványt. Ezt barátom, úgy hívják, hogy cigánytempó.
Lépj túl a qrván, és foglalkozz a jelennel, mert ettől neked semmivel se lesz jobb, csak magadat égedet.
Tanulj meg olvasni. Gerincet írtam, ebben a formában a gerinctelenség szinonímája.
"Mit gondoltok mielőtt ezt megteszem lehet jobb lenne ezt az exemmel tudatni előtte, hátha tudnánk egy mindkettőnk számára előnyös megállapodást kötni a dologban?"
Az fentit sunyi görénységnek hívják, tökmindegy kivel csinálod... az utóbbit pedig ZSAROLÁSNAK. Mit akar tőle egyáltalán? Megzsarolja a képekkel, hogy visszamenjen hozzá? Vagy egy menettel fizet a bűneiért?
Tessék jogászkám... ez elkerülte a figyelmedet?
Ja ha takonygerinc az más. Az kedves szép aranyos szó.
Zsarolásról pedig itt egyedül te írsz, de nem mindenkinek ez a módszere. Valamiért neked csak zsarolás jutott eszedbe arról a mondatról. Vajon miért?
Mégis mi a tököm lenne, ha nem zsarolás - valamilyen anyagi vagy testi ellenszolgáltatást fog kérni, különben nagyon kellemetlen és megalázó helyzetbe hozza az illetőt.
Amúgy te a kamuprofilja vagy? Vagy miért véded ennyire?
Legalább indokold már meg, hogy szerinted miért olyan felemelő dolog az exbarátnődön bosszútállni, úgy hogy kirúgatod, mert van róla pár lementett meztelen képed, egy teljesen legális fogalkozási hirdetésről.
Vagy te is egy ilyen kerek szeműveges sorozatgyilkos pszichopata fA\szkalap vagy, aki ilyen módszerekkel "dolgozik"?
de viccen kívül.. még ha nem is zsarolás jogilag, mégis mi a francot kéne jelentsen az előnyös megállapodás? "Nem rúgadtlak ki, ha te ... " ez bárhogy is csűröd-csavarod zsarolás.
"Mit gondoltok mielőtt ezt megteszem lehet jobb lenne ezt az exemmel tudatni előtte, hátha tudnánk egy mindkettőnk számára előnyös megállapodást kötni a dologban?"
"valamilyen anyagi vagy testi ellenszolgáltatást fog kérni"
így látod? tán ez látszik a kristálygömbödben? akkor te meg a jóskám vagy.
és meg ugye a te jogászkád
senki se állította hogy felemelő. a kérdező kérdezett valamit én meg válaszoltam. mivel azt hogy felemelő nem kérdezte meg s így én nem is válaszoltam ilyesmit.
túl élénk a fantáziád. ez nem szerencsés egy jósnál mert bezavarhatja a látomásokat és pontatlanságot eredményezhet. tanuld meg kordában tartani a fantáziádat, mert látjuk már most is egyéb hülyeségeket is találsz ki.
arra hogy mit jelent a kérdező idézet gondolata nem tudok válaszolni.
jogászka vagyok nem pedig jós, látnok, gondolat olvasó, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!