Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy baba erősíthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy baba erősíthet egy olyan házasságot, ahol a férj a teherbeesés előtt és a terhesség alatt is csapta a szelet egy másik lánynak a felesége háta mögött?

Figyelt kérdés
A szülés előtti hónapokban viszont már abbahagyta. Megcsalásnak számít egyáltalán, ha csak csók történt több nem? Van esély, hogy nem csinál többet ilyet, ha a kezében tarthatja a gyönyörű kisbabáját?
2017. jan. 2. 15:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
milyen jó lesz neked ha majd a gyerek fosik, hányik, apuci meg átcuccol, nehogy baja legyen :D
2017. febr. 1. 16:31
 62/66 A kérdező kommentje:
Olyat biztos nem csinálna. Most csak azért nem aludt itthon, hogy engem és a gyereket védje, hogy ne kapjam el tőle az influenzát.
2017. febr. 2. 08:53
 63/66 anonim ***** válasza:
100%
Mert vitaminról nem hallottatok? Te is szedheted, hogy el ne kapd és ő is, hogy meg ne fertőzzön. Ez csak kifogás. Kell neki néha egy kis nyugi nélküled. Ennyi. Barátkozz a tudattal, hogy egyedülálló anyuka leszel, akkor is, ha együtt maradtok. A párod fejben mindig máshol fog járni.
2017. febr. 2. 14:08
 64/66 anonim ***** válasza:
Téged szerintem mélyen lesz*r. Nem téged félt a vírustól nyugi,hanem a saját idegeit. valószínűleg egész nap b____aszogatod hülyeségekkel.
2017. febr. 2. 17:47
 65/66 anonim ***** válasza:
100%

bocsi, álompasi

mikor én beteg vagyok párom megy gyógyszerért, hoz gyümölcsöt, teát főz, és velem alszik egy ágyban!! nem anyjához megy aludni... és én sem költözök haza ha beteg vagyok

2017. febr. 2. 17:53
 66/66 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom csak akkor alszik a szüleinél ha én is megyek vele... Szegény párod menekül tőled... Persze ő is hülye, rég el kellett volna hagynia téged, nem felcsinálni! Lehet, sokkal jobb élete lenne a nővel, akinek csapja a szelet. De most már örökre a tiéd, gratulálok
2017. febr. 2. 21:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!