Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy baba erősíthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy baba erősíthet egy olyan házasságot, ahol a férj a teherbeesés előtt és a terhesség alatt is csapta a szelet egy másik lánynak a felesége háta mögött?

Figyelt kérdés
A szülés előtti hónapokban viszont már abbahagyta. Megcsalásnak számít egyáltalán, ha csak csók történt több nem? Van esély, hogy nem csinál többet ilyet, ha a kezében tarthatja a gyönyörű kisbabáját?
2017. jan. 2. 15:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%
A lányába szerelmes beléd nem. Ha neked ez elég szíved joga elfordulni amikor félredug majd a gyerekágy alatt. Már ha eddig nem..
2017. jan. 29. 16:52
 42/66 anonim ***** válasza:

Csak a gyereket sajnálom hogy ilyen anyja lesz. Szerintem add inkább nekem,én szeretném és nem egy apja megfogására szolgáló eszköznek tartanám csak. És ha véletlen fiú lett volna??? Nyissz? Csak hogy apuka szerelmes legyen? Vagy nem is szeretnéd mert nem megfelelő nemű eszköz a célodhoz?

Srácok itt gondok vannak,szerintem kár bármit mondani neki. Csak azt látja hogy úristen lány most jól megfogtam az apja tökét vele. De 99% hogy pofára fog esni és nevelheti egyedül pár év múlva.

2017. jan. 29. 17:00
 43/66 A kérdező kommentje:
Nem értelek. A lányunkat EGYÜTT várjuk! Ő is akarta a babát, ott volt velem az összes vizsgálaton, a szülőszobában is bent lesz. Csak a mi harmóniánkba belerondított a másik nő. Oké, hogy a párom szedte fel, ő udvarolt, ő kezdeményezett. Én csak szeretném megérteni, miért tette és mit kell tennem, hogy többé ez ne történjen meg és csak én és a lányom legyünk neki. Ettől miért vagyok szánalmas és rossz?
2017. jan. 29. 22:48
 44/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem a másik nő a hibás. Ahova befér egy harmadik az alapból halott. Szegény ártatlan férjedet biztos úgy kellett belerángatni a rosszba. SEMMIT nem tudsz tenni hogy ne történjen meg többet.persze,szép ruhák,meg piknik az erdőben,meg gyertyafényes vacsorák, meg franc tudja..de ez csak ámítás. az csak a férjeden múlik,legközelebb esetleg csak ügyesebben megy félre hogy ne gyere rá. és egyszer megtette mikor terhes voltál. megteszi máskor is.
2017. jan. 30. 00:04
 45/66 anonim ***** válasza:
100%
Ahol a férj csal,ott nyilván szuper harmónikus a kapcsolat. tiszta madárdal meg vattacukorfelhők. mindegy is neked bármit mondani. utolsó tanács: nem véletlen mondja mindenki ugyan azt nagyjából. ébredj fel.
2017. jan. 30. 00:07
 46/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értettem, a párodnak nem csak úgy "jött" a másik nő, hanem ő maga vadászta le a csajt. Hol van itt a harmónia??? Nyilván keresett valakit, akitől megkapja azt, amit tőled nem, aki felizzítja benne a tüzet, amit te már nem... Ne haragudj, de a helyzeted szánalmas. De nem fog elhagyni, ne félj. Ott a biztos sz*r házasság, a pasik biztonsági játékosok. És most még a gyerek. Őmiatta is maradni fog. Ha neked ez elég, akkor hajrá. De sosem fog már szeretni,akárhogy is játssza otthon a szerető férjet.
2017. jan. 30. 08:29
 47/66 anonim ***** válasza:
79%
Roppant harmonikus az a házasság, ahová egy harmadik bele tud rondítani.
2017. jan. 30. 08:52
 48/66 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, ismét:

A GYEREKET várja. A GYEREKET szereti. A GYEREKHEZ hűséges.

TÉGED nem szeret. HOZZÁD nem hűséges. Ezen a kislány sem fog változtatni.

Az, hogy együtt várjátok, csak az előzőeket bizonyítja- hogy a GYEREKET ő is akarja. TÉGED viszont már nem, ezt bizonyítja a szerető megléte.

Aki a terhes feleségét megcsalja, az a NŐT semmibe veszi, nem szereti. Ez nem jelenti azt, hogy a GYEREKET nem várja és nem akarja és nem szereti. Érezd a különbséget. És csak azért, mert a GYEREKET szereti, nem fogja automatikusan a NŐT IS szeretni.

Te itt azt tudod tenni, hogy sokat beszélgetsz vele. Megkérdezed, mi volt a gond, mi hiányzott, miért egyből ezzel és nem a beszélgetéssel kezdte. Hátha olyan problémáról van szó, amin lehet változtatni. Mert hidd el- olyan férfi, aki maradéktalanul boldog, nem fogja egy kósza dugás(csókolózás) miatt veszélyeztetni a boldogságát. Aki félrelép, az valamit hiányol, valami nem jó neki. Olyan NEM LÉTEZIK, hogy egy házasság tökéletes, hibátlan, hiánytalan mindkét fél számára, és az egyik fogja magát, és félrekacsint. Még ha a harmadik fél direkt környékezné is meg, akkor sem tenne ilyet. De nálatok nem ez derül ki, hanem az, hogy még ő volt az, aki más nők után kajtatott. Ez neked azt jelenti, hogy annyira szeret, tisztel és a házasságotok annyira harmonikus?

De egyre inkább az az érzésem, hogy troll kérdésről van szó, ennyire hülye és nehéz felfogású nem lehet senki, max szándékosan.

2017. jan. 30. 09:12
 49/66 Költőnő? ***** válasza:
Édes istenem...
2017. jan. 30. 09:34
 50/66 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondoltam rá, h troll kérdésről van szó, de én is voltam hasonló helyzetben, ilyenkor az ember nem a józan eszére hallgat, hanem hisztérikusan próbálja magának megmagyarázni, h minden rendben mert nem akar egyedül maradni. Pláne gyerekkel. Mindazonáltal a kérdezőt egy infantilis, hisztis nőnek képzelem és kicsit félek, milyen anya lesz belőle...
2017. jan. 30. 09:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!