Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy baba erősíthet egy olyan házasságot, ahol a férj a teherbeesés előtt és a terhesség alatt is csapta a szelet egy másik lánynak a felesége háta mögött?
figyelj félrement, neked közben gyereket csinált.
amíg tepl vizsgálaton voltál, ő a nővel.
most ott lesz egy baba, aki cuki meg minden, de hangos, büdös, szétcseszi az életet, egy nagyon jó kapcsolatban is nehéz a gyerekvállalás, nálatok szerintem a végét jelenti, hacsak nem csukod be a szemed és tűrsz
Azért az érdekelne, hogy miért a kérdező a szemét és felelőtlen, aki elcseszi a gyereke életét meg hogy lehet gyereket ilyen kapcsolatba bevállalni, hogy ha jól értem, mindez (hogy a terhesség előtt-alatt csalta a férje) most derült ki, amikor már nyolc hónapos terhes... Ezt el tudja nekem valaki magyarázni?
Hasonló helyzetben feltételezem azért más is abban reménykedne, hogy talán mégis megváltozik, még ha naiv remény is ez, de nehogy már azért legyen szarszemétszaralak, mert megpróbálja egyben tartani a családját...
Egy korábbi hozzászólásomban adtam releváns választ is, csak tényleg úgy nem értem, hogy itt minden második válaszoló tényleg a kérdezőt szidja, hogy hogy merészel ilyen kapcsolatba, ilyen szemét embernek gyereket szülni.. 8 hónapos terhesen mégis, mit csináljon, kösse fel magát?
nem, nem fog.
most játssza a jófiút, de ha egy terhes nő mellett ezt megtette, akkor a gyerek mellett is megteszi simán
Ne legyél naiv!
Komolyan nem értem, hogy hogyan képesek emberek elhinni többször ugyanazt a hazugságot...
Hogyan lehet valaki ennyire megvezethető?
Rosszindulat nélkül írom, hogy a férjed nem változott meg, és a gyerek születése után sem fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!