Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy baba erősíthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy baba erősíthet egy olyan házasságot, ahol a férj a teherbeesés előtt és a terhesség alatt is csapta a szelet egy másik lánynak a felesége háta mögött?

Figyelt kérdés
A szülés előtti hónapokban viszont már abbahagyta. Megcsalásnak számít egyáltalán, ha csak csók történt több nem? Van esély, hogy nem csinál többet ilyet, ha a kezében tarthatja a gyönyörű kisbabáját?
2017. jan. 2. 15:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%

figyelj félrement, neked közben gyereket csinált.

amíg tepl vizsgálaton voltál, ő a nővel.

most ott lesz egy baba, aki cuki meg minden, de hangos, büdös, szétcseszi az életet, egy nagyon jó kapcsolatban is nehéz a gyerekvállalás, nálatok szerintem a végét jelenti, hacsak nem csukod be a szemed és tűrsz

2017. jan. 3. 09:25
 22/66 anonim ***** válasza:
43%

Azért az érdekelne, hogy miért a kérdező a szemét és felelőtlen, aki elcseszi a gyereke életét meg hogy lehet gyereket ilyen kapcsolatba bevállalni, hogy ha jól értem, mindez (hogy a terhesség előtt-alatt csalta a férje) most derült ki, amikor már nyolc hónapos terhes... Ezt el tudja nekem valaki magyarázni?

Hasonló helyzetben feltételezem azért más is abban reménykedne, hogy talán mégis megváltozik, még ha naiv remény is ez, de nehogy már azért legyen szarszemétszaralak, mert megpróbálja egyben tartani a családját...

Egy korábbi hozzászólásomban adtam releváns választ is, csak tényleg úgy nem értem, hogy itt minden második válaszoló tényleg a kérdezőt szidja, hogy hogy merészel ilyen kapcsolatba, ilyen szemét embernek gyereket szülni.. 8 hónapos terhesen mégis, mit csináljon, kösse fel magát?

2017. jan. 3. 09:45
 23/66 anonim ***** válasza:
100%
Csak rosszabb lesz! Tapasztalat! :( Sajnálom.
2017. jan. 3. 10:16
 24/66 anonim ***** válasza:
100%
Az a kapcsolat már a babagyártás előtt is labilis volt, ennek a bizonyítéka a megcsalás. (A csók megcsalás!!!) Labilis kapcsolatba pedig felelőtlenség gyereket vállalni. Persze lehet h a kérdezőnek igaza van és tényleg jól megvannak, a pasi meg szórakozásból kavargat félre. Akkor viszont a fejében vmi nagyon nincs rendben, aminek már a kapcsolat elején ki kellett volna derülnie. Zakkant embernek szülni is felelőtlenség. Most már nincs mit tenni, a baba meg fog születni, de ő a házasságon javítani nem fog. Bár ha homokba dugják a fejüket, akkor boldogan élnek amíg meg nem...
2017. jan. 3. 10:21
 25/66 A kérdező kommentje:
Most már velünk van, nem szaladgál a másik nő után... Megtaláltam az üzenetet, amiben megírta neki, hogy legyen vége. Igaz, ilyen üzenetet már írt neki kétszer és mindig újrakezdte vele. De most csak velünk van. Szerintetek nem fog maradni?
2017. jan. 4. 09:30
 26/66 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem fog.

most játssza a jófiút, de ha egy terhes nő mellett ezt megtette, akkor a gyerek mellett is megteszi simán

2017. jan. 4. 10:50
 27/66 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél naiv!

Komolyan nem értem, hogy hogyan képesek emberek elhinni többször ugyanazt a hazugságot...

Hogyan lehet valaki ennyire megvezethető?

Rosszindulat nélkül írom, hogy a férjed nem változott meg, és a gyerek születése után sem fog!

2017. jan. 4. 14:11
 28/66 A kérdező kommentje:
Pedig most olyan, mint egy mintaapuci... Bujja a babás könyveket, alig várja, hogy bent lehessen velem a szülésnél, már kikérte az apaszabit, hogy velünk lehessen... És ez az egész csak színház? :(
2017. jan. 5. 14:14
 29/66 anonim ***** válasza:
100%
attól még várhatja a gyereket, hogy téged orrbaszájba csal és megaláz
2017. jan. 5. 14:15
 30/66 anonim ***** válasza:
37%
Figyelj, manapság már ritka az olyan házasság, ahol valamelyik fél nem lép/lépett félre. Attól még szerethet téged. Szerintem ne foglalkozz ezzel, hiszen a TE FÉRJED, a ribi pedig csak szeretné megkaparintani, de nem fogja! Te nemcsak a felesége vagy, hanem a gyereke anyja is! Erre gondolj.
2017. jan. 5. 14:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!