Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy baba erősíthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy baba erősíthet egy olyan házasságot, ahol a férj a teherbeesés előtt és a terhesség alatt is csapta a szelet egy másik lánynak a felesége háta mögött?

Figyelt kérdés
A szülés előtti hónapokban viszont már abbahagyta. Megcsalásnak számít egyáltalán, ha csak csók történt több nem? Van esély, hogy nem csinál többet ilyet, ha a kezében tarthatja a gyönyörű kisbabáját?
2017. jan. 2. 15:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
A gyerek tőled független.
2017. jan. 5. 14:48
 32/66 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. jan. 17. 20:06
 33/66 A kérdező kommentje:
Most 30, párom 33
2017. jan. 17. 20:16
 34/66 anonim ***** válasza:

Sok erőt és szerencsét kívánok!

Majd ird meg, hogyan alakultak a dolgok.

2017. jan. 18. 03:08
 35/66 A kérdező kommentje:
Akkor is meg fog csalni, ha kislányunk lesz? Az apák jobban ragaszkodnak a lányukhoz, nem?
2017. jan. 19. 17:37
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
De értsd már meg, attól, hogy téged megcsal, még szeretheti a gyerekét és ragaszkodhat hozzá. Hogy az anyját semmibe veszi, nem szereti az teljesen független a picitől. Hozzá lehet hűséges, felé lehet önfeláldozó akkor is, ha ez veled szemben a legkevésbé sem igaz. És ez totál független a gyerek nemétől.
2017. jan. 19. 17:52
 37/66 anonim ***** válasza:
100%

Ha félre akar dugni félre is fog. Nem kötheted a nyakára a gyereket hogy soha ne menjen sehova mert itt a babuci és jajj de aranyos. Le fogja sz*rni mélyen,mert a gyereket szeretheti de téged attól még nem fog. Te ezt a gyereket szerintem póráznak szülöd,de rá fogsz cseszni. és a gyerek is mert csak idő kérdése mikor jön egy olyan akiért érdemes elhagynia mindent és akkor havi 2x fogod látni meg amikor jön a csekk a 20ezer forintról.

A kisbabák nem gyönyörűek egy férfinak. A legtöbb úgy néz ki mint egy gyűrött takaró,vagy egy frissen ásott krumpli. És ezt nőként írom. Ő nem fog az apaság rózsaszín felhőin lebegni veled. Ellenben sír,büdös,ragacsos és lehet az életkedve is elmegy tőle és addig fogod látni amíg este alszik,reggel meg menekül és egész nap valahol van hogy látnia se kelljen. Ez baromság,hogy majd megváltozik mert meglátja és egyből leszáll a köd,térdre borul előtted és onnantól hűséges kiskutya. Te eddig valami barlangban éltél? Üdv az életben..

Tanulság: sz___ar kapcsolatba nem szülünk,gyereket eszköznek és leckéztetésnek nem szülünk,bosszúból nem szülünk,a saját szórakozásunkra nem szülünk mert unatkozunk,csak úgy a semmire nem szülünk,csak azért mert milyen aranyos nem szülünk stb. AZ EGY ÉLET AMIVEL SZÓRAKOZOL ÉS NEM GARANCIA HOGY AZ APJÁNAK KELLENI FOG.

2017. jan. 29. 10:40
 38/66 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok,kis kiegészítés még,mert ez nagyon bántja a szemem:

"És reménykedem, hogy a baba születése után ő is tudni fogja, hol a helye, hogy hozzánk tartozik és a másik nőnek nem lesz többet esélye"

Hol a helye..khmm te most a kutyádról vagy a férjedről beszélsz? A gyerekhez tartozik,mert a vére. Hozzád nem tartozik mert választásból van veled és felnőtt ember,oda tartozik ahova akar,mindenféle kényszer nélkül. Azon elgondolkoztál már hogy esetleg a másik nőnek azért van esélye,mert tiszteli és jobban szereti mint te? És nem egy tárgynak tartja amit birtokolhat? Mellesleg ha őt választja helyetted és elköltözik,akkor a másik nővel is simán lehet gyereke.Szerinted a gyerek az egy pirospont vagy mi? hogy bibibííí nekem van neki nincs és akkor én most jobb vagyok? Az ilyen elszállt anyuciktól áll a szőr a hátamon. Úgy viselkednek mintha a messiást szülték volna meg és legyen szíves mindenki taknyon csúszva hajbókolni.

2017. jan. 29. 10:49
 39/66 A kérdező kommentje:
Dehát írtam már, hogy a kapcsolatunk teljesen jó volt!!! Már vártuk a kislányunkat, amikor megtudtam, hogy a hátam mögött felszedett egy csajt... De nemsokára megszületik a lányunk és a lányos apák általában szerelmesek a lányukba. Remélem, a lányunkat választja a csajozással szemben. A lányunk anyja viszont én vagyok.
2017. jan. 29. 15:15
 40/66 anonim ***** válasza:
75%
Neked valami nem ok odafent. A szomszéd Terike is lehetne az anyja. A gyereket lehet hogy szereti de attól téged még nem fog jobban. Mert csajozott ergo nem szeret. A gyereket nem csalja meg csak téged. A gyerek onnantól hogy kijön nem a részed,nem kötelező szeretnie téged. Onnantól nyugodtan nézhet egy unalmas inkubátorak aki kihordta ugyan a lányát de punciból jobbat akar maga mellé. Tipikusan olyannak képzellek hogy szültem,kutya kötelességed maradni és szeretni engem is meg az ivadékunkat is. Aztán ha a pasi kilép a tárgyak sorából és összepakol akkor meg korlátozza a láthatást,zsarol és próbálja visszacsábítani az új pár mellöl. Ismerem a fajtád,volt hozzá szerencsém. Egy 30as IQ fölötti emberen nem működik a stratégiád. Szánni való kapcsolatfüggő unalmas szürke zokni vagy aki egyetlen érdemének a szülést tudja felmutatni és ezt használja eszköznek arra hogy igába hajtson mindenkit.
2017. jan. 29. 16:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!