Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy baba erősíthet egy olyan házasságot, ahol a férj a teherbeesés előtt és a terhesség alatt is csapta a szelet egy másik lánynak a felesége háta mögött?
Figyelt kérdés
A szülés előtti hónapokban viszont már abbahagyta. Megcsalásnak számít egyáltalán, ha csak csók történt több nem? Van esély, hogy nem csinál többet ilyet, ha a kezében tarthatja a gyönyörű kisbabáját?2017. jan. 2. 15:59
11/66 rrrrrreennnnn válasza:
Mindenki csúnyán belebukik ebbe a hatalmas tévhitbe. Sokan áltatják magukat a kapcsolatmentő-babagyártással. A szegény gyerek pedig megissza a levét a későbbiekben.
12/66 anonim válasza:
sztem áltatod magad, de ne legyen igazam.
13/66 anonim válasza:
Nem, és baromi nagy felelőtlenség egy ilyen házasságba gyereket szülni.
A "gyönyörű kisbaba" pedig ilyen nyálas hollywoodi hülyeség.
14/66 anonim válasza:
Attól,hogy a gyönyörű kisbabát a kezében tartja téged még gyönyörűen meg fog csalni. Lesz kifogás síró gyerek,szexhiany.
15/66 A kérdező kommentje:
De mondom én eddig azt hittem jól megvagyunk. Régóta együtt vagyunk. Viták pedig mindenhol vannak...
2017. jan. 2. 17:40
16/66 anonim válasza:
Szegénykém, szerintem te eddig dobozban élték.
17/66 Költőnő? válasza:
Utópia amit leírtál. Nagyon naiv és ostoba vagy sajnos, ha ezt így tényleg és komolyan elhiszed.
Egy gyermeknek mindig önmagáért kellene lennie, élete során is, nem egy eszközként funkcionálni.
18/66 anonim válasza:
De ha már a terhesség előtt kikacsingatott akkor mi a f.aszomért csináltattad fel magad? Szánalom vagy... Remélem egyedül is fel tudod nevelni.
19/66 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy kikacsingat! Azt hittem, jól megvagyunk, a babát pedig ő is akarta! Egy közös ismerősünk hívta fel a figyelmemet, és akkor találtam meg az sms-eket, képeket... De már nem kavar vele, ez biztos, mert már sokkal jobban odafigyelek. Az ő döntése volt, hogy abbahagyja, hiszen 1 hónap múlva apuka lesz és felelőségteljesen kell viselkednie. Nem akarok egyedülálló anya lenni,sem egyedülálló, ezért is kérdeztem, hogy szerintetek lehetséges-e, hogy ha megszületik a baba, ránk koncentrál majd.
2017. jan. 3. 06:51
20/66 anonim válasza:
Nyilván nem vagytok meg jól egy ideje, vannak ott súlyos problémák, ha a párod másnak csapja a szelet. Vagy csapta. Tökmindegy. Fogja később is, vagy másnak, vagy ugyanannak, akinek eddig. Azt nem értem, te hogy mered megtenni, hogy gyereket vállalsz egy ilyen kapcsolatba? Jó, tudom, "jó kapcsolat" az... Végülis, ha továbbra is gyakorlod a fejed homokba dugását, akkor jó neked. Kicsit olyan érzésem van hogy te versenyezgetni akarsz a másik csajjal és a kisbabád a győzelmi trófea. Elég durva, hogy eszköznek használod a saját gyereked, továbbá szerintem a szerető nyert, mert a te férjed ez a szar alak, nem az övé.. És te mosod a büdös zoknijait, nem ő... És végső soron ő jobban érdekli, mint te, akkor is, ha nem akar téged elhagyni, hozzád megy haza és imádja a babátokat. Gondolkodj el ezen, mert sztem elcseszed az életedet. És ami rosszabb: a gyerekedét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!