Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta mellett estem teherbe. Csak számomra aggasztó a párom reakciója?
Figyelt kérdés
Elmondtam neki, hogy 100%-ig biztos , hogy terher vagyok tőle. Majd a falhoz nyomott, fojtogatni kezdett, elmondott mindennek és megpofozott. Teljesen ki vagyok akadva.2015. márc. 20. 22:45
1/15 RRR válasza:
a párodban baj van
van aggodalomra ok
2/15 anonim válasza:
Enyhén szólva túlreagálta. Az ilyet jobb minél előbbb újtára engedni.
3/15 anonim válasza:
Nem csak számodra aggasztó. Jelentsd fel!!
4/15 anonim válasza:
Ez durva. O,O
Nem így kellett volna fogadnia, hogy babátok lesz. A palival gond van, és ez tényleg aggasztó..
6/15 anonim válasza:
Számomra is aggasztó. A helyedben lelépnék.
7/15 anonim válasza:
Szerintem sem normális, úgyis ott az abortusz.
8/15 anonim válasza:
Abszolut nem normalis, de en egy ilyennek nem is szulnek gyereket.
9/15 anonim válasza:
Ez egy barom. Nekem is volt ilyen párom. Ne haragudj, hogy ezt mondom, nem akarok egy kismamát megijeszteni, de ez én volt párom az egész terhesség alatt vert, és addig ütött, amíg a 18. hétben el nem vetéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!